یه سوال جایزه دار 8O 8O 8O
کسی میدونه چطور میشه یه شبیه سازی با تفنگ رو رو کامپیوتر پیاده کرد؟
من فقط میخوام روی کامپیوتر بدونم که مثلا الان سر توپ دقیقا کجای صفحه رو نشونه گرفته ؟
هر کس بهترین پاسخ رو به من بده یه جایزه بزرگ پیش من داره .
از همطون هم خیلی ممنونم.
فکرم هزار راه رفت چه تفنگی ؟
توپ همان گلوله؟ یا خود تفنگ؟
تفنگ joystick یا بازی کامپیوتری؟ اگر بازی! 3 بعدی یا 2 بعدی؟ هدف چیه؟ پرتاب گلوله محدود یا یک خط مستقیم را می پیماید؟
زبان برنامه نویسی چیست؟ هر چند اساس کار یکی است و استفاده از Sin&Cos است. باز بستگی به کار دارد.
این همه سوال ها رو جواب بدید! گفته باشم جایزه هم نداره!.
فکر کنم برای ساخت بازی می خواد من این تفنگ ها رو دیدم (فیزیکی هستند نه مجازی توی کامپیوتر) فکر کنم از روش عکس استفاده می کنن یعنی یه ccd دارن داخل تفنگ که تصویر تلوزیون رو می بینه و هرچی وسطش باشه همون نقطه ای یه که شلیک باید بشه
خوب جایزه رو کی می دی :wink:
استفاده از همان روش قدیمی هم میشه. اما کیفیت کار کم میشه. پروژه ها(بازی های :wink: ) قدیمی.
این تفنگ ها ی تصویری قیمتشان چند؟
سلام دوباره
فقط می خوام مختصات روبروی یه لوله مثل لوله توپ رو روی یه پرده که تصویر مانیتور روی اون افتاده رو بدونم .
به زبان دلفی یا ویژوال بیسیک باشه بهتره.
ازتئنم خیلی ممنونم .
از نوشته شما پیداست که هدف شما به دست گرفتن یک تفنگ مصنوعی(دارای جرم) و وارد شدن آن به دنیای مجازی است. اگر همین باشد. نرم افزار خالی :!: که کاری نمی کنه باید سخت افزار داشته باشیم. اگر زودتر و بیشتر بنویسید ...
اصلا ببینید فرقی نداره هر چیزی با شه ، فقط بشه
قدیما یه دستگاهی بود بهش میگفتن آتاری که توی اون یه بازی داشت که چندتا مرغابی می پرید و بازیکن باید اون مرغابی را نشونه می گرفت و شلیک می کرد.
جالب اینجاست که اگر اشتباه نشونه می گرفتی یه سگ بود بهت می خندید.(البته دقت اون خیلی کم بود)
حالا با چی نشونه می گرفت؟؟؟!!!!
یه تفنگ پلاستیکی داشت که به جای دسته وصل میشد و ماشه اون یه کلید بود و توی دهنه لول آن فکر کنم یه مادون قرمز بود البته من مطمءن نیستم چون متاسفانه هیچ وقت در اون را باز نکردم ببینم که توش چه خبره
احتمالا آقا محسن منظورش با همونه
اول از همتون مچکرم مخصوصا از آقا مهدی :oops:
اون تفنگ آتاریها من فکر میکنم که به اینصورت کار میکنه:
در لحظه ای که ماشه فشار داده میشه صفحه تلوزیون سیاه شده و فقط جای اهداف سفید میمونه حالا اگر در همین لحظه تفنگ اون محل مستقیمی رو که میبینه سفید بود هدف درست نشونه گیری شده و الا نشده.
ولی این سیستم کار منو راه نمیندازه چون اولا سرعتش پایینه ثانیا اون لحظه ای که تصویر سیاه میشه اگر روی پرده خیلی بزرگی باشه خیلی آزار دهنده هستش.
می تونی رنگی کار کنی مثلا فقط حدف رو سبز بگیری