من میخوام یه دونه ازش بسازم ولی میخوام قبلش بدونم چیه. آیا یه پروتکل برای پروگرم کردنه؟ آیا یه emulator هست؟ و اگه هست میشه باش خط به خط مثل protuse دیباگ کرد؟
تا حالا دیباگ کردی؟
این یه دیباگر سخت افزاریه یعنی شما می تونی برنامه رو خط به خط توی میکرو اجرا کنی
اگه این طوره حتما یکی ازش میسازم :)
من الان این پروگرمر jtag رو ساختم و طبق دستورات هم عمل کردم و تا مرحله 20 به خوبی پیش رفت . حالا من میخواستم این پروگرمر رو تست کنم. یه مگا32 رو بهش وصل کردم. این مسیر رو هم رفتم tools/program AVR/connect و انتخاب jtag ice و بعدش connect رو کلیک کردم. این error رو میده
من تغذیه رو به هم به پروگرمر و هم به میکرو مگا32 رسوندم. فیوز بیت های jtagen و ocden هر دو پروگرم شدن. led وقتی تغذیه رو میزنم روشن میشه اما وقتی میخوام کانکت شم خاموش میشه و فقط با reset کرد درست میشه.
من فقط com1 دارم و میدونم که همینه پس پورت درسته.
لطفا کمک کنید.
این میگه jtag رو شناخته ولی میکرو دوم رو نه که این ایراد هم از ارتباط ۲ میکرو و یا خرابی هرکدوم می تونه باشه
شما jtag رو با خود avrstdio ابدیت کردی؟
ممکنه سیم ها درست وصل نشده باشن و یا یکی از میکرو ها اون بایه مربوطشون خراب باشه راستی فیو زبیت jtag میکروی اصلی رو درست بروگرام کردی؟
ممنون .
من یه اشتباه کوچیک کرده بودم و پایه 17 رو به جای زمین به vcc وصل کرده بودم.
به هرحال درست شد.
به نظر میاد تو اون 23 مرحله چند جا شماره پایه ها درست نیستن. من از روی pcb نگاه کردم.
یه سوال: این پروگرمر / دیباگر رو میشه با FT232 هم راه اندازی کرد؟ :?:
فکر کنم بشه می خوای usb ش کنی؟
آره اگه بشه. چون رفیقام com روی کامپیوتر ندارن