ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نشان دادن ميزان متغير در ال سي دي گرافيكي ازنوعSED
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان گل
من مي خوام بروي ال سي دي 64*128 SEDيك متغير رو نشان بدم
مانند ال سي دي 16*2 كاراكتري كه دستور زير را مي نوشتيم وبعد ميزان متغير بر روي ال سي دي كاركتري نشان داده ميشد

DIM A AS WORD
A=0
DO
INCR A
CLS
LCD A
LOOP

يا يه دستوري تو مايه هاي همين بخوايم تو ال سي دي گرافيكي ميزان يك متغير رو نشان بديم بايد از چه دستوري استفاده بكنم

از دوستان مهندس ومتخصص خواهشمندم يك نمونه از دستورات كه بشه روي السيدي گرافيكي از نوع اس اي دي بشه يه متغير رو نشون داد قرار بدند البته در بيسكام باشه
ممنون از لطف شما
سلام
در glcd برای نوشتن یک کاراکتر مثل چیزی که مثال زدید باید از دستور lcdat استفاده کنید.
کد:
Gosub Samp_rate
.
.
.
.
Samp_rate:
   Cls
   X = 3
   Lcdat 1 , 1 , "Sampling rate : "
   Y = 1
   If Us = 0 Then
      Lcdat X , 65 , "ms "
   Else
      Lcdat X , 65 , "us "
   End If

Return
همونطور که می بینید من تو این بنامه یه subroutin تعریف کردم و در آن خواستم با احتساب شرایطی یکسری کاراکتر روی صفحه حک بشه.
ممنون :wink:
یک سوال از دوستان:
ببینید این دستور درسته:؟

Dim x as single
x=fusing(x,"#.##")
lcdat 2,1,x

من با این دستور میخوام روی sed lcd عدد رو تا دو رقم اعشار نشون بده، ولی روی lcd عمل نمیکنه!!! مثلا مینویسه:0.0000000258
دیگه نمیدونم چکار باید بکنم. Sad
سلام.

شما اول دستور fusing رو درست بنويس و به يه متغيير اختصاصش بده ... ، بعد به صورت جدا با دستور lcdat توي lcd نشونش بده ... ( مستقيم نبايد lcdat رو توي دستور fusing بذاري ... )

يه كار ديگه هم مي توني كني ، اگر مي خواي كلا تا 2 رقم اعشار داشته باشي از config single مي توني كل متغيير هاي single ات رو كانفيگ كني كه مثلا تا دو رقم اعشار در خودشون نگه دارن .
تو help بسكام config single رو سرچ كن ،‌دستورش رو كامل نوشته و توضيحاتش رو هم داده ...

موفق باشي.
يا علي.
ممنون از لطف شما. بالاخره برنامه جواب داد.