ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک و راهنمای التراسونیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید
می خواستم برد این مدار رو به 2 متر برسونم
بعد در فاصله 2متری یه اژیر پخش کنه
تو رو خدا سریع
این مدار از این سایت:microtechnology.blogfa.com
سلام
این مداری که شما ساختید از سایت زیر دانلود شده این لینکش است
http://www.interq.or.jp/japan/se-inoue/e_pic6.htm
من مدتی پیش این مدار رو ساختم ولی درست کار نکرد
آیا شما جواب گرفتی و فقط بردش رو میخاهید 2 متر کنید؟
لینکش رو گذاشتم که اصلش رو مطالعه کنید
تو این لینک پروژه های دیگری هم هست
موفق باشید
مهمترین عوامل افزایش برد مدار به ترتیب:
استفاده از فرستنده گیرنده مناسب. (قدرت های مختلف دارند)
تنظیم دقیق فرکانس فرستنده و تنظیم تقویت کننده در گیرنده. (استفاده از نوسان نما کار را خیلی خوب پیش می برد.)
افزایش دامنه ولتاژ تا جایی که اجازه داریم.
افزایش زمان ارسال فرکانس به فرستنده باعث می شود صدا با قدرتی بیشتر مسیر را سیر کند.(برای فاصله نزدیک کاربردی ندارد)
زاویه بین فرستنده و گیرنده.
محیط آزمایش هم نباید پر صدا باشد.

من با انجام این کارها و با استفاده از فرستنده گیرنده متوسط طول 3 متر را به راحتی اندازه گیری کردم. در حالی که اطمینان دارم با همان سنسور می شود به برد بیشتری هم دست یافت. البته سطح مورد آزمایش هم خیلی مهم. جسم پهن و سخت بازتاب بهتری دارد.(مانند یک سینی)

راستی ممنون که آدرس اصلی را قرار دادید. و چقدر زشت که یه آدرس کور هم قرار نداده بود. تنها نوشته بود با ما تماس بگیرید. یاد این کارتون های بزرگسالان صدا و سیما افتادم.
سلام آقای pardazeshgar
لطف میکنید مدار و برنامه ای که نوشتید و تا 3 متر جواب داده اینجا بذارید تا همه استفاده کنند!
و یه سنسور اولتراسونیک خوب معرفی کنید!
ممنون میشیم همگی
خوب من در نوشته هام اشاره ای به برنامه نداشتم. گفتم کیفیت مدار را با دقیق تنظیم کردن آن می شود افزایش داد. برنامه خیلی ساده است. من قبلا آزمایش کردم حالا هیچی از آزمایش باقی نمانده.
حسگری که من استفاده کردم هزار تومان بود که جفتش می شد 2000 . مدل های گران تر و قوی تر هم هست.