ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ساخت سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
رفتم یکدامنه بخرم با فضای حدود 2 گیگابایت ولی اینقدر پیدا کردم موندم کدوم بهتره
دیدم شما خودت یک سایت زدی تجربه دارید گفتم بیام با شما مشورت کنم به نظر شما آیاهمین کتاب آموزش ساخت سایت در 5 گام خوب از همون شرکت .com را بخرم یا نه یک کمی هم در باره اینکه منضور از فضای هاست چیست مثلا 110mb فضای هاست یعنی چه و فرق ویندوز با لینوکس را توضیح دهید اگر می شود کمکم کنید تازه کارم جوان و خام
جملات رو فکر کنم درست ننوشتی
دامین که اسم سایت و کاری به فضا نداره و باید از یه جایی بگیری که بعدا برای تمدید مشکلی برات ایجاد نکنن یعنی شرکت باید حتما معتبر باشه من دامین ir که به اسم خودت ثبت شده باشه رو پیشنهاد می کنم تا دیگه نگران تمدید نشدن و دزدیده شدنش نباشی
باید به سایت nic.ir بری و یه هندل برای خودت ثبت کنی و بعد دامین رو ثبت کنی تا تایید بشه بعد می تونی بدی من برات پرداخت کنم
و فضا هم شما یه قسمتی از هارد رو فرض کن که به سایت شما اختصاص می دن و فرق لینوکس و ویندوز هم توی سیستم عاملش دیگه یعنی چی روش نصب باشه اگه با php کار داری سرور لینوکس و اگه با asp کار داری ویندوز و اگه html سادست من باز لینوکس رو پیشنهاد می کنم
ممنون از سایت ایران سرویس می گیرم
سلام.خسته نباشی.من وبلاگ نویسی ریاد کردم و حالا می خوام سایت داشته باشم.لظفا بگید باید مانند وبلاگ us.passبگیرم.باید چی کار کنم.
برای سایت شما به هاست و دامین نیاز داری که هر دو رو باید بخری
به یه سیستم مدیریت محتوی هم نیاز داری که می توین زا wordpres استفاده کنی
سلام.خریدم حالا چه جوری طراحی کنم؟