سلام...
دوستان من هرچی میکرو پروگرم می کنم کامل پروگرم نمی شه با این که بعدش اون پایین می نویسه وریفای اوکی . اما وقتی میذارم تو مدار نصفه برنامه اجرا می شه دوباره بر میگرده اول .چرا؟؟؟
پروگرمرم هم از این 10000 تومنی هاست که بیرون میفروشن
اگه وری فای ok می ده یعنی درست پروگرام شده مگر اینکه نرم افزار خراب باشه چون باید بایت بایت بخونه مقایسه کنه
احتمالا برنامه رو که نوشتی خراب
اخه همونی که نشون میده هم یک بار می ده یه بار نصفه می ده ...
به هر حال می خوام تو پروتیوس همه چی را چک کنم . چه طور می شه یک صفحه ای که تو پروتیوس ساختیم را محیطش را بیشتر کنیم ؟ چون وقتی یک قطعه می ره بیرون کادر ابی دیگه نمیشه ازش اسفاده کرد...
ممنون
اون اوایل که پروتئوس اومد بود من یه سری باهاش کار کردم یه مدار داخلش جواب نمی داد بعد کلی برسی فهمیدم مدار سالمه و ایراد از پروتئوس بنابراین گذاشتمش کنار و دیگه سراغش نرفتم چون نه کار کردن مدار نه کار نکردن مدار به هیچ وجه قابل اعتماد نیست
نقل قول: اون اوایل که پروتئوس اومد بود من یه سری باهاش کار کردم یه مدار داخلش جواب نمی داد بعد کلی برسی فهمیدم مدار سالمه و ایراد از پروتئوس بنابراین گذاشتمش کنار و دیگه سراغش نرفتم چون نه کار کردن مدار نه کار نکردن مدار به هیچ وجه قابل اعتماد نیست
به نظر شما پس چی خوبه؟ :!:
برای تحلیل pspice بهتر از همست که الان با orcad یکی شده ولی برای مدارات دیجیتال چیزی من سراغ ندارم فکر نمی کنم هم باشه
باسلام شما بهتر است موارد زیر را بررسی کنید
1-طول کابل پروگرامر
2-برنامه پروگرامر
3-اتصالات بین ای سی و پروگرامر
4 -برنامه نوشته شده (بهتر است برنامه خود را در سایت بگزارید تا دوستان ان را چک کنند)