ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بیسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
ممنون :roll:
سلام...
من می خوام یک برنامه با وی بی بزنم که :

جمله توش بنویسه کاربر بعد این برنامه خودش کاراکتر های اون جمله را بشمره و چک کنه و از داخل یک فایل دیگه یک کاراکتر که مساوی با هرکدوم از اون کاراکتر ها هست را بذاره توی یک جای مشخص تو یک فایل دیگه . و بعد مثلا یک عدد یا هر چی هم جا داشته باشه که بنویسه کاربر و برنامه اون عدد را بگذاره داخل همون فایل دیگه و یک جای مشخصش... حالا اون فایل دیگه چیه . مثلا خودش یک برنامس.. بعد هم می خوام بتونه اون فایل را که مثلا برنامه بوده را کامپایل کنه و بفرسته به میکرو...

اما بلد نیستم!!! Biggrin Biggrin
خب حالا دوستان کسی میتونه کمکم کنه یا یک جایی را لینک بده که بتونم همچین چیزایی را پیدا کنم یا به صورت تخصصی بگه من چی مخوام که بگردم دنبالش...
ممنون
البته من چیزی از بیسیک نمی دونم به جز چند تا دستور ساده که از تو نمونه های بیسکام ای وی ار و از این حرفا فهمیدم. ولی سی را یکم بگی نگی حالیمه . ..
دقیقا که نفهمیدم چی می گی کار با فایل ها رو احتمالا یاد بگیری مشکلت حل اگه اشتباه نکنم دستورش fopen بود
خب.مرسی ...
اما اگه بتونین یک جارو لینک بدین که وی بی را در همین حد که من نیاز دارم یاد بده
ممنون میشم؟
فکر کنم باید کتاب بگیری اگر هم تو اینترنت می خوای بگردی به fopen + vb سرچ کن فکر کنم جواب های خوبی بگیری م یتونی فارسی هم بنویسی که سایت های فارسی بیاد
ممنون... با همون اف اپن +وی بی یه چیزایی پیدا کردم...
حالا برای قسمت کامپایلرش و پروگرمرش باید دنبال چی بگردم؟ :?:
خودت که نم یتونی کمبایلر بنویسی یه دستور داره که می تونی هر فابل exe رو اجرا کنی فکر کنم اسمش shel بود
ممنون ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدی که منم بفهمم؟!
ببین نوشتن کمپایلز کا راحتی نیست ولی نرم افار هایی هستند که تحت داس باشند فایل رو شما بهشون بدی با خط فرمان و کمپایل شده رو save کنن
برای اجرای اون برنامه ها توی vb باید فکر کنم از دستور shell استفاده کنی
سلام
برای نوشتن برنامه برای تابلو روان هم باید این کارا رو کرد؟
خوب کتاب چی بگیرم برای vb؟
سلام منم میخوام در این مورد بدونم.

یعنی اینکه یه پروگرامر چیکار میکنه؟

البته میخوام با اصولش آشنا بشم و خودم یه نرم افزار برای پروگرام کردن یه avr بنویسم.

برم بخش ویژوال ببینم چیکار میتونم بکنم.
صفحه‌ها: 1 2