ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مهندسی معکوس در زمینه فایل های JAR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
چگونه میتوان از یک فایل jar ، به کدهای برنامه رسید و عملیات مهندسی معکوس در این زمینه را انجام داد ؟
شما با winrar بازش کن این تمام چیزیه که می تونی بهش برسی کد های اولیه قابل دسترسی نیستند :wink:
تمام کدها قابل دسترسی است ادم وقتی یه چیزی بلد نیست باید بگه بلد نیستم باید جرعت این کار رو داشته باشه
وقتی با وینرر برنامه رو باز کردید متوجه میشدید که یک سری فایل ها است که با پسوند کلاس است بعد با برنامه دی کامپایلر می توانید به کدهای اون دسترسی داشته باشید فقط در یه سورت است که به کد ها خوب نمی توانید دسترسی داشته باشدی
وقتی که برنامه نویس از گو تو ویه سری کدها که برای امنیت به کار می رود استفاده برده باشد یا از قسمت امنیت برنامه نتبیز امنیت نرم افزار ش رو در حد اخر گذاشته باشه که به نظر من بازم می شه دی کامپایل کرد باید خواست من تا حالا خیلی از نرم افزار ها رو دی کامپایلر کردم و به کدهاشون دست رسی پیدا کردم
هر کی میخواهد اطلاعاتی داشته باشه با من تماس بگیره 09127583870
دوستان عزیز شما که خیلی معلوماتت بالا هست در ضمینه مهدسی معکوس فایل جار خواهشا یم آموزش بزاری تا همه ما استفاده کنیم
(۰۳-مهر-۱۳۸۸, ۱۸:۲۷:۲۴)dostj2me نوشته است: [ -> ]تمام کدها قابل دسترسی است ادم وقتی یه چیزی بلد نیست باید بگه بلد نیستم باید جرعت این کار رو داشته باشه
وقتی با وینرر برنامه رو باز کردید متوجه میشدید که یک سری فایل ها است که با پسوند کلاس است بعد با برنامه دی کامپایلر می توانید به کدهای اون دسترسی داشته باشید فقط در یه سورت است که به کد ها خوب نمی توانید دسترسی داشته باشدی
وقتی که برنامه نویس از گو تو ویه سری کدها که برای امنیت به کار می رود استفاده برده باشد یا از قسمت امنیت برنامه نتبیز امنیت نرم افزار ش رو در حد اخر گذاشته باشه که به نظر من بازم می شه دی کامپایل کرد باید خواست من تا حالا خیلی از نرم افزار ها رو دی کامپایلر کردم و به کدهاشون دست رسی پیدا کردم

شما چقدر به دانسته هاتون مینازید ! زیادی مغرور شدن هم خوب نیست Heart

هستند کسایی که خیلی کار بلدن ولی هیچ ادعایی ندارن Smile
کاری به این کارا نداشته باشیت
کسی چیزی بلده همینجا یاد بده نه با موبایل
حال تایپ نداری مثل من شماره تلفن اینجا نده
مدیر بخش پستو ویرایش کنن لطفا
(۰۴-مهر-۱۳۸۸, ۲۱:۱۳:۳۸)Scorpion نوشته است: [ -> ]کاری به این کارا نداشته باشیت
کسی چیزی بلده همینجا یاد بده نه با موبایل
حال تایپ نداری مثل من شماره تلفن اینجا نده
مدیر بخش پستو ویرایش کنن لطفا

شما اگه باهاش موافقی ، این حرفتون دیگه چیه ؟؟
اگه موافق نیستی ، دیگه چرا تشکر کردین ازش ؟؟
چیزی که ریخته انواع و اقسام جاوا دکامپایلر.
تشکر به خاطر راهنمایی چند خطیشون بود
(۰۳-مهر-۱۳۸۸, ۱۸:۲۷:۲۴)dostj2me نوشته است: [ -> ]تمام کدها قابل دسترسی است ادم وقتی یه چیزی بلد نیست باید بگه بلد نیستم باید جرعت این کار رو داشته باشه
سلام
اکثر برنامه های کراکر توسط خود شرکتهای سازنده بنوعی در دسترس قرار میگیرد(دلایلش بماند)
البته بصورت غیر محسوس یا شاید بشود گفت غیر قابل اثبات از نظر حقوقی
کسانی هم که از این برنامه ها استفاده میکنند هم خودشان مصرف کننده
محصول هستند ودر در کراک کردن ویا هک کردن قدم به قدم مراحلی را دنبال میکنند این کار البته جالب است وشاید هم سود اور باشد اما هیچ ارتباطی
به علم وفن ندارد علم وبطور خاص علم انفور ماتیک مشکل ودر خیلی از موارد مهم الگوریتمهای اجرا نشدنی دارد مثلا الگوریتمهای فهم زبان یا همان مترجم
جملات -که علیرغم هیاهوی بسیار در این زمینه تقریبا هیچ بیشرفتی نداشته است
مثالها در این زمینه فراوان است
(عموم مردم فکر میکنند مثلا سازمان ملل مترجم الکترونیک یا کامبیوتری دارد که ما میدانیم چنین چیزی نیست)
موفق باشید
نمیدونم چرا خصلت ما ایرانیا اینه!! یک چیز که یاد میگیریم فکر میکنیم دیگه خدای همه چیز شدیم!! در ضمن شعا این فروم اینه : همه چیز را همگان دانند... هیچ کس اینجا ادعای خدایی نداره دوست من Biggrin جمع دوستانه است پس دوستانه حرف بزنید.

همونطور که جوکر عزیز گفتن دیکامپایلر فراوان واس جاوا موجود هست :

h**p://java-decompiler.com

برنامه جاوا تاجایی که میدونم فوقش دیگه obfuscate هستش (که خود obfuscate هم انواع داره)، همون NetBeans IDE هم obfuscate میکنه توی اون ورژن هایی که من کارکردم و ندیدم بخاد روتین هایی امنیتی خاصی اضاف کنه. برنامه های دیکامپایلر مثل jd-gui هم هستند که گاها false positive داره و گاهها نمیتونه خوب دیکامپایل کنه و اصلا میگه هیچ روتین در این فایل ها وجود نداره!!! و نمیشه به پای همه دیکامپایلر ها نوشت.

اگر اطلاعات بیشتری هم دارین خوشحال میشم اینجا قرار بدین تا کسانی مثل من یادبگیرن.
باتشکر.
صفحه‌ها: 1 2