ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط سریال کامپیوتر با میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام...

دوستان کسی میتونه درست و حسابی برای من توضیح بده که چه طوری میشه کامپیوتر و میکرو را باهم ارتباط بدیم... منظورم اینه که مثلا یک میکرو را پروگرم کردیم بعدا بستیمش تو مدار... حالا بعدا اومدیم و دلمون خواست که یک قسمتی از اون برنامه که ریختیم توش را عوض کنیم...خب . حالا اصلا جدی جدی این کار میشه یا نه؟
اگه میشه کسی می تونه توضیح بده ؟

اگر خواستین کم توضیح بدین لاقل یک منبع مشخص معرفی کنید که از توش بفهمم من بی سواد...

ممنون
یعنی می خوای برنامه داخل میکرو رو عوض کنی؟
برای این کار باید از حافظه boot loader استفاده کنی همین رو توی گگل سرچ کنی مطالب جالبی <یدا می کنی
سلام
سال نو مبارک
من یه سوال داشتم چه طور میشه دو تا یا تعداد بیشتری مثلا 4 تا میکرو رو به
وسیله ارتباط سریال به من وصل کرد طوری که یکی بش مستر و بقیه اسلیو؟
سال نو شما هم مبارک
کلیتش که ارسال یه آدرس هست به شکلی که بقیه بفهمند کی برای کی ارسال کرده و مدیریت گذر گاه که 2 نفر باهم ارسال نکنن
ولی rs232 مثلا این امکان رو ندراه چون نمی شه 2 تا خروجی رو به هم وصل کرد
باید ببینی دقیقا از چی می خوای استفاده کنی
سلام
سوال اصلی من اینه که من حدود 12 ایستگاه دارم و در هر ایستگاه 3 کلید و می خوام یه مرکز مونیتورینگ در نقطه با فاصله 50 متر راه بندازم
لطفا من رو راهنمای کنید
خیلی خیلی ممنون
اگه یه طرفه باشه که کاری نداره شما برای هر کلید یه شماره بزار مثلا 7 بیت شماره یکی هم وضعیت هر کلیدی رو اینجوری می شه خاموش روشن کرد اگه 2 طرفه باشه باید از rs485 استفاده کنی یکی فرمانده و بقیه slave
توی فروم هست یه گشتی بزنی
سال نوتون مبارک ...

دستتون درد نکنه ولی من فارسی که چیزی گیر نیوردم همش برای لینوکس توضیح داده و رسیور ماهواره... دوتا سایت بود که ممکن بود توش بشه فهمید این چی هست که اون ها هم فیلتر بودن ( پرشین تولز بود فکر کنم با پرشین پراد) دیگه این سایت ها چرا فیلترن نمیدونم...

:roll:

انگلیسی هم که یک برنامه پیدا کردم برای مگا 32 که اون هم پولیه
http://www.avrfreaks.net/index.php?modul...tem_id=296

:!:
برای اینکه بتونم تو ای ای پروم میکرو یک چیزی را بنویسم باید چیکار کنم؟
می تونید یکی از همین برنامه های بوت لودر که گفتین را لینک بدین؟
صفحه‌ها: 1 2