ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دیباگ با JTAG
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من بالاخره ماژول JTAG ICE رو ساختم. و تونستم باش هم میکرو پروگرم کنم هم دیباگ کنم. تنها تو یه موضوع دچار مشکل شدم. من برنامهC رو با codevision نوشتم و با استفاده از فایل COFF تو avrstudio باز کردم . وقتی اجرای برنامه به خطوط delay_ms می رسه ، انگار هنگ میکنه . فقط با pause درست میشه. کسی این مشکل رو تا حالا حل کرده؟
شاید مشکل از سرعت پایین باشه یعنی زمان زیاد تری می بره تا از این خط رد بشه
وقتی حط بعدیش رو علامت گذاری میکنم و ctrl+F10 میزنم Delay رو رد میکنه اما وقتی با F11 میرم رو حط delay دیگه هنگ میکنه.
همون این delay یه حجم زیادی دستور رو الکی اجرا می کنه (مثلا یک ثانیه حدود یکملیون دستور باید اجرا بشه) اینجوری تمام این دستورات باید یک به یک اجرا بشن و نتیجه ارسال بشه برای همین زمان زیاد می بره فکر می کنی هنگ کرده
آخه پس چرا وقتی خط بعد از delay رو علامت میزنم و ctrl+F10 میزنم هنگ نمیکنه. :?: اون موقع هم اون چند میلیون دستور رو اجرا میکنه دیگه.
اون رو با بریک پوینت انجام می ده یعنی به خود میکرو می گه به آدرس فلان که رسیدی Stop کن ولی چک نمی کنه که ایا می رسه یا نه مثلا اگه یه jam داشته باشه و از روی اون نقطه پرش کنه میکرو متوقف نمی شه اونجوری مجبور وری دستور بعدی توقف کنه ببینه کجاست بعد اجازه اجرای دسترو بعد رو بده که خیلی طول می کشه
سلام من تا حالا با jtag کار نکردم یک کم کمکم کنید
این بردی که می گین کجاست من که پیداش نکردم ( منظورم برد پرگرامر jtag )
صفحه‌ها: 1 2