ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کپی کردن در بسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام...
دوستان من می خوام چند چیز را از ای ای پروم خارجی بخونم و بعد در قسمت برچسب یک برنامه که تو میکرو هست کپی کنم ... می دونید از چه دستوراتی باید استفاده کنم برای کپی کردن؟
فرض کنیم مثلا :
aaaaaaaa
bbbbbbbb
cccccccc
این ها در ای ای پروم هستند. اون طور که من فهمیدم خود به خود هر کدوم به ترتبیب ادرسشون از 0 شرو می شه مثلا ا میشه 0 و ب می شه 1 و...
خوب :

i2cstart
i2crbyte x,ack
i2cbyte x,ack
i2cstop
البته این هم می دونم خودم که اشتباس چون من ادرس ندادم بهش...اول این که در همینجا چه طور بهش ادرس بدم که مثلا مقدار الف و سی را بخونه فقط ؟؟؟

بعد هم اینکه اگر بخوام این دو تا مقدار ی که خونده را بریزه توی یک برچسب پشت سر هم باید چی کار کنم؟؟؟ مثلا

end "end program"

lable1:

(می خوام اینجا کپی شه)

خیلی تو در تو شد/ ببخشید ولی فکر کنم تونستم منظورم را برسونم.... :oops:

ممنون
تو بر چسب نمی تونی کپی کنی چون بر جسب ها ثابت هستند و فقط در هنگام پروگرام شدن تغییر می کنن باید بریزی توی یه متغیر و بعدا بخونیش
خب چه طور ی؟ یعنی برای کپی کردن هیچ دستوری نداره ؟
اخه وقتی میکرو پروگرم شده و ما می خواهیم که از طریق سریال داده را بفرستم به میکرو و ضمنا برنامه مقدار را از برچسب می خونه...مثلا :
لوک اپ (1 و لیبل) :?:
خوب برنامه نباید از برجسب بخونه باید بریزیش توی یک بافر (یه آرایه) بعد از اون بخونی مقداری رو هم که خونده شده آزاد کنی
خب برای اینکار دستور خاصی داره؟
یا اینکه فقط یک ارایه ساخته بشه که مقادیر توش باشه و با همون لوک اپ به جای لیبل اسم ارایه را بدیم؟
اخه اینطوری که نمیشه :cry:
دستور خاص که نه یه کارکتر با طول مثلا 64 تعریف کن داده های جدید رو به آخرش اضافه کن و از ابتدا ی اون بخون هرچی رو هم خوندی پاکش کن از اول کارکتر
خب یک سوال:
فرض کنیم که دوتا برچسب ساختیم و می خوایم تو یک حلقه یک بار محتوای برچسب 1 ویکبار هم برچسب دو خونده بشه...
در این حالت هم میشه از لوک اپ استفاده کرد؟( من برای قسمت لیبل در دستور لوک اپ اگر چیزی به غیر از خود اسم برچسب را بنویسم قبول نمیکنه موقع کامپایل کردن ) :roll:
بیسیک رو یه چند سالی هست باهاش کار نکردم شما با آرایه ها راحت تر می تونی کار کنی چون اطلاعاتی که داری ثابت نیستند و از جای دیگه خونده می شن
یه کار دیگه هم می شه کرد شما مستقیم از eeprom بخونی به جای دستور lookup از eeprom بخون می تونی مثل دستور lookup پشت سر هم هم بخونی یا متونی از هر ادرسی که خواستی بخونی
فقط مشکلی که ممکنه باشه اینه که سرعت کم بیاره که اگه این مشکل پیش اومد باید اول همه رو بخونی بریزی توی یه آرایه بعد از اون آرایه به خونی
کلا دستور lookup رو باید بی خیال شی به جای اون از یه چیز دیگه استفاده کنی
صفحه‌ها: 1 2