ايران ويج

نسخه‌ی کامل: hibernight
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام خدمت همه.
الان من خودمو کشتم ولی نتونستم این hibernight رو فعال کنم. همش میگه نمیدونم یه فایلی داره استفاده میشه. صبح ظهر شب هیچی هم حالیش نمیشه همش داره استفاده میشه. راه حلی ، ترفندی ، چیزی بود در خدمتیم.
خب ارورش چیه؟ اسم فایلش چیه؟
the proccess can not access the file name becuse it is being used by another process
پرتقال فروش و فایل و اینا رو دیگه گذاشته به عهده خودمون.
فایلی که مربوط به hibernight مشه hiberfil.sys هست در ریشه درایو سیستم عامل
اما مطلب عجیب اینجاست که اگر این امکان hibernight غیر فعال باشه اون فایل هم وجود نخواهد داشت و زمانی ایجاد میشه که شما hibernight رو فعال کنید! حجمش هم دقیقا اندازه Ram کامپیوتره...
منظورم اینه که اگر روی سیستم شما hibernight غیر فعال بوده, خوب پس دیگه این فایل وجود نداره که بخواد برای دسترسیش پیغام خطا صادر کنه!

یک بار از طریق SafeMode بیا بالا ببین اونجا هم همین مشکل هست!
ممكنه به هر دليلي هنگام نصب مجدد ويندوز درايو ويندوزت رو فرمت نكرده باشي.... در اين صورت فايل مورد نظر از ويندوز قبلي باقي مونده و در كار شما اختلال ايجاد مي كنه.
ممكن هم هست ويروس باشه! بالاخره يكي از دلايل وجود ويروس رو سيستم تب لرز بالا همراه با هزيون گوييه!!!
Darg نوشته است:فایلی که مربوط به hibernight مشه hiberfil.sys هست در ریشه درایو سیستم عامل
اما مطلب عجیب اینجاست که اگر این امکان hibernight غیر فعال باشه اون فایل هم وجود نخواهد داشت و زمانی ایجاد میشه که شما hibernight رو فعال کنید! حجمش هم دقیقا اندازه Ram کامپیوتره...
منظورم اینه که اگر روی سیستم شما hibernight غیر فعال بوده, خوب پس دیگه این فایل وجود نداره که بخواد برای دسترسیش پیغام خطا صادر کنه!

یک بار از طریق SafeMode بیا بالا ببین اونجا هم همین مشکل هست!

البته وقتی رفتی تو سیف مد ، یه بار قطع کن حالت هیبر نیت رو و دوباره فعال کن احتمال داره درست بشه
من گشتم این فایل .. نبود.Safe mode رو هنوز امتحان نکردم . نتیجه رو بعدا میگم. در کل فعلا ممنون.;)
آی امان از پیری. آقا این منو اول ویندوزو با چی میاوردند. هرچی فکر کردم یادم نیومد.
F8 Shy
بگذریم از بوی سوختگی شدیدی که الان خونه رو برداشته.
رفتم تایمر منو رو زیاد کردم و هرچی کلید بود زدم تا فهمیدم. بازم دستتون درد نکنه آقای darg
رفتم توی safemode و display properties -> screen saver -> Power اصلا گزینه ای به نام hibernight نبود!. همه تب های دیگه بودند الا این یکی. مسیرشم کامل نوشتم که شاید من آدرسو اشتباهی رفتم.جای دیگه ای هم هست برای این hibernight ؟؟
بنده عجالتا يه سوال برام پيش اومده ....

شما روي درايو ويندوزتون به اندازه ميزان رم سيستم فضاي خالي داريد؟
صفحه‌ها: 1 2 3