ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آنتي ياكوزا نسخه 3.5
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ياكوزا تروجانيست كه يك گروه كم سوات و جك و جوات ايراني طراحي كردن
البته يه مشت خز و خيل هم با پرداخت مبلغي ( حدود 8 هزار تومان ) آن را خريداري كرده و استفاده مي كنن.

اين تروجان چندان در وب پخش نشده است ( به علت پولي بودنش ) و به همين دليل نيز آنتي مناسبي براي آن موجود نيست . من هم به درخواست دوستان يك آنتي براي اين نسخه نوشتم كه مي تونيد دانلود بفرمائيد.

البته در اين برنامه از تكنولوژي استفاده شده كه مي تونه 99 % ويروس هاي ( البته بلانسبت ويروس ) ايراني را بدون اينكه از قبل برنامه ريزي خاصي شده باشد از بين ببرد!!! Amaze Wink
[attachment=926]

كلمات كليدي : آنتي ياكوزا ، ضد ياكوزا ، Anti Yakoza , Yakoza Remover , آنتي ويروس ياكوزا
چطوری دادش ؟
میتونی خوده ویروسه رو هم بزاری ؟
اينم سرور ياكوزرا 3.5 كه يكي از دوستان برام فرستاده ...

( ممكنه خودتون رو ناكار كنيد برش داشتم )
دمت ... Biggrin
اینو بیرون نداده Kasper ترتیبش رو داد .به قول خود نویسندش ...! همش هم کد اماده +خریداری شده شوده اصلا ارزش نداره ادم بخواد یه خط برنامه براش بنویسه همون روز اول هم Kasper,Bit,NOd میشناختنش
تا اونجائي كه من اطلاع دارم اين قضيه براي نسخه 3.4 پيش اومده بود كه به سرعت رفع شد.اينها مبتدي هستن ولي نه تا اين حد!!!
سلام به دیدی عزیز
دوست من این برنامهرو وقتی اجرا میکنیم دونستنت میده و اجرا نمیشه تایتلشم آنتی برونتک هست
سلام

برنامه به زبان وي‍ژوال بيسيك نوشته شده و براي اجرا نيازمند فايلهاي VB‌هست كه به علت افزايش بيش از حد حجم فايل مم اونها رو همراه فايل قرار ندادم. براي اجراي صحيح برنامه بهتره يا ويژوال بيسيك نصب كنيد يا برنامه مي ني وي بي رو نصب كنيد يا لااقل يك پروژه پك شده با وي بي را نصب كنيد تا مشكل بر طرف بشه.
اين برنامه با توجه به برنامه آنتي برونتك ساخته شده و مي تونه برونتك رو هم از بين ببره.
میگم داداش دیدی
وقتی اجراش میکنی که کاری نمیکنه ؟
یه فایل میسازه با یه چند تا ریجستری که سری میشه پاکش کرد !
خوب خشايار جان مي خواستي شاخ غول بشكونه؟؟
به خاطر همينه مي گم كم سوادن ديگه!! اين رو هم به اصرار يكي از بچه ها سايت ساختم.

ولي كلا مي شه خيلي راحت گسترشش داد و براش فايل آپگريد درست كرد.
Di Di نوشته است:خوب خشايار جان مي خواستي شاخ غول بشكونه؟؟

شاخه منم نمیتونه بشکونه Laugh
(به قول یه هکر قدیمی (ساسان اینویزیبل) فقط گاو شاخ داره)