ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رنگی نوشتن روی فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من میخوام در قسمتهایی از فرم کلماتی که به وسیله برنامه روی فرم چاپ شده به رنگهای دلخواه من در بیاد (کلمات دارای رنگهای متفاوت باشند)
راستش منظورت رو خوب متوجه نشدم...
ولی برای اینکه رنگ متن رو برای نوشتن رو فرم بتونی تغییر بدی باید از همون خصوصیت ForeColor فرم استفاده کنی و بعد داده ها رو پرینت بگیری روی فرم!
يا بايد از چند تا ليبل مختلف با رنگ هاي دلخواهت استفاده كني يا OCX هايي كه براي اين كار طراحي شدن رو پيدا كني ( تازه اون ها هم اغلب براي ليبل ها طراحي شدن )
می شه از تابع TextOut هم کمک گرفت
میخوام با کدنویسی هر کلمه ای که روی فرم چاپ میشه به رنگ دلخواه من باشه
مثلا یکی از کلمات روی فرم سیاه باشه بعدی قرمز بعدی زرد و از label و ..........هم نمیخوام استفاده کنم که بدردم نمیخوره(با توجه به راهنمایی یکی از دوستان)
Darg نوشته است:...برای اینکه رنگ متن رو برای نوشتن رو فرم بتونی تغییر بدی باید از همون خصوصیت ForeColor فرم استفاده کنی و بعد داده ها رو پرینت بگیری روی فرم...
اینو توی فرم لود امتحان کن ببین چطوره:
Dim MyText As String
MyText = "Hello World!"

For i = o To Len(MyText)

For ii = Len(MyText) To Len(MyText) * 4
Me.ForeColor = RGB(ii * i, ii, ii * ii)
Next

Print MyText
Next
EleRam نوشته است:اینو توی فرم لود امتحان کن ببین چطوره:
Dim MyText As String
MyText = "Hello World!"

For i = o To Len(MyText)

For ii = Len(MyText) To Len(MyText) * 4
Me.ForeColor = RGB(ii * i, ii, ii * ii)
Next

Print MyText
Next

مرسی از راهنمایی های همه دوستان
ولی من چیزه دیگه ای میخواستم
ببینید فرض کنید قراره روی فرم چند تا کلمه به صورت رندم چاپ بشه و هر کدوم دارای رنگ متفاوتی باشه
siana_k1980 نوشته است:ببینید فرض کنید قراره روی فرم چند تا کلمه به صورت رندم چاپ بشه و هر کدوم دارای رنگ متفاوتی باشه

در مکان رندوم؟
اگه در مکان رندوم با رنگ رندوم میخواید میشه این:

Dim MyText As String
MyText = "Hello World!"

For i = 0 To 10
Me.ForeColor = RGB(Int(Rnd * 255), Int(Rnd * 255), Int(Rnd * 255))
CurrentX = Int(Rnd * (Me.Width - TextWidth(MyText)))
CurrentY = Int(Rnd * (Me.Height - TextHeight(MyText)))
Print MyText
Next
برای اینکار باید جمله رو بخونی و با رسیدن به یه کلمه اونو قرار بدی توی حافظه، رنگ ForeColor فرم رو تغییر بدی بعد هم از روی حافظه اونو چاپ کنی.
از اونجا که کلمات با فاصله از هم جدا میشن می تونی هر جا به Space رسیدی به برنامه بگی که کلمه جدیدی شروع میشه!
EleRam نوشته است:برای اینکار باید جمله رو بخونی و با رسیدن به یه کلمه اونو قرار بدی توی حافظه، رنگ ForeColor فرم رو تغییر بدی بعد هم از روی حافظه اونو چاپ کنی.
از اونجا که کلمات با فاصله از هم جدا میشن می تونی هر جا به Space رسیدی به برنامه بگی که کلمه جدیدی شروع میشه!

قرار نیست جمله وارد بشه هر بار یک کلمه وارد میشه