ايران ويج

نسخه‌ی کامل: توضیحاتی دستور seek میخوام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
مبتدی نیستی و کلی تا حالا ویروس ساختی انداختی به جونه اینو اون و اینو نمیدونی !!!!
نقل قول: اگه من بخوام یک چک باکس رو تیک دار کنم باید این شماره رو از کجا پیدا کنم ؟ از کجا بفهمم که اصلا مال تیک دار بودن یا نبودن چک باکس مه ؟
احتیاجی به propertybag هم نداری
بهترین جوابی که میشه به این سوالت داد و خیلی هم واضحه اینه(از کجا اون شماره رو پیدا کنی):
جواب : همونجایی که نوشتیش(کجا نوشتیش؟ از همون جا هم باید بخونیش)
یعنی فایل ویوس اصلی که توی ریسورست هست رو باید بریزی یه جایی رو هارد بعدش بازش کنی و در انتهای اون وضعیت تمام چک باکس ها و ... رو بنویسی(حالا یا به صورت 0و1 یا هرچیزی که واسه خودت قرارداده)
بعد ویروست هم بعد از اجرا شدن میره ته خودشو نگاه میکنه و اون وضعیت ها رو میخونه و با توجه به چیز هایی که شما نوشتید عملیات خاصی رو انجام میده
و سلام نامه تمامHeart
سلام.
godvb نوشته است:2یومن ببین دوست عزیز درسته من میگم مبتدی ولی اینطوریا هم نیست تو جدی نگیر .
استاد جسارت بنده رو ببخشید.
godvb نوشته است:بجای ویروس نویسی بنویس ویروس میکر نویسی .
لطفا توی انتخاب کلماتت بیشتر دقت کن.
چشم استاد.
ولی به فایلی که رو سیستم قربانی ران میشه میگن ویروس و فایلی که رو سیستم خودمون ران میکنیم تا تنظیمات ویروس رو انجام بدیم میگن ادیتور یا ویروس میکر یا ویروس کریتور یا ویروس ساز یا ... . در کل به کل پروژه میگن ویروس. کسی نمیگه یه ویروس میکر افتاده به جون سیستمم. یا یه آنتی ویروس میکر نصب کردم.

در مورد PropertyBag هم که حسین جان گفتن نیازی بهش نیست. درسته میشه بدون PropertyBag هم این کار رو انجام داد. ولی استفاده از PropertyBag کار رو تمیز تر و حرفه ای تر میکنه.
Payman62 نوشته است:کسی نمیگه یه ویروس میکر افتاده به جون سیستمم. یا یه آنتی ویروس میکر نصب کردم.

ممنون از اموزشت !!!!!
HoseinVig نوشته است:مبتدی نیستی و کلی تا حالا ویروس ساختی انداختی به جونه اینو اون و اینو نمیدونی !!!!
منظورت چیه ؟
صفحه‌ها: 1 2