سلام . همونطور که از اسم تاپیک معلومه من چی میخوام . (توضیحاتی دستور seek در ریسورس)اگه کسی متونه کمکم کنه چند نونه که میدیدم توش عدد داشت این عدد ها رو از کجا میارن .از هر کی میپرسم میگن با ریسورس کار نکردیم یا بلد نیستن یا که دارن سر میدوونن.
seek به عنوان یک پرش به مکان مورد نظر در فایل میباشد که محدوده اون عدد بین1 تا طول برنامه به byte هست
اگه حجم فایلی 5kb باشد یعنی اون برنامه از 5*1024 تشکیل شده
سلام .
خوب لرد عزیز الان اگه من بخوام یک چک باکس رو تیک دار کنم باید این شماره رو از کجا پیدا کنم ؟ از کجا بفهمم که اصلا مال تیک دار بودن یا نبودن چک باکس مه ؟
همه دوستان کمک کنید .
سلام.
تیک دار کردن چک باکس چه ربطی به seek داره؟
همون طور که lord عزیز گفت Seek برای پرش به یه قسمت از فایل هست.
ریسورس هم یه فایل رو تو دل پروژه و فایل exe قرار میده. بعدا میتونی اکسترکتش کنی رو هارد و اطلاعاتشو بخونی.
سلام . انگاری من خیلی نا جور سوالاتمو مطرح کردم .
نگاه کنید . من توی یجا خوندم که اقا ارش ویسکرمی یکی از نمی دونم چی چی هاشو براساس فعال بودن یا نبودن چک باکس نوشته . مثلا اگه فلان چک باکس تیک داشت سیستم رو ریست کنه . حالا منم این سوال رو پرسیدم واسه همین . توی ویروس میکر من بخوام توی فایل ریسورسم این تغییرات رو انجام بدم چطوریه (به نظرم راحتترین کاره .)
یا اینکه من بخوام ایمیل طرف رو بزارم توش باید چیکار کنم .یا متغییر ها رو مقدار دهی کنم (البته همه این کارا واسه ریسورسه . من هنوز تو کف ویروس میکر موندم . چون نه معلمامون یاد میدن(میگن یاد نداریم !!!!!!!!!!) نه کس دیگه ای)
ببین جنابgodvb معماری ویندوز بر ارتباط اشیاء بر پایه پیغامها میباشد شما هر کاری که تو یه پنجره انجام میدین بوسیله یه پیغام به wndproc اون پنجره که مسئول پردازش پیغامهای ارسالی به اون پنجره هست میره و اون تغییرات لازم رو انجام میده که این message به شکل
LRESULT SendMessage(
HWND hWnd, // handle of destination window
UINT Msg, // message to send
WPARAM wParam, // first message parameter
LPARAM lParam // second message parameter
هست که هر پارامترش کار خاصی انجام میده
که 4 پارامتر داره پارامتر اول هندل پنجرهای یا کنترلی هست که میخواهیم پیغام به اون ارسال بشه پارامتر دوم پیغامی هست که میخواهید به اون کنترل ارسال کنید مثلWM_LBUTTONDOWN که نشان دهنده فشار داده شدن کلیک چپموس هست 2 پارامتر بعدی در جاهای خاصی ایتفاده میشن مثلا اگه بخواهین متن اون پنجره رو عوض کنین و ........
سلام .
لرد عزیز اگه میشه بحث رو بیشتر باز کن(مبتدی جماعت من اینطوری بهتر یاد میگیرم ) اگه میشه یک مثال هم بزن . برای درک بهتر . دستت درد نکنه .
سلام.
خوب زودتر بگو.
ببین دوست عزیز به نظرم الآن ویروس نویسی برای شما زوده. شما اول کار با ریسورس و PropertyBag رو باید یاد بگیری.
روش کار ویروس ها به این صورته که 2 تا پروژه مجزا هستن. یکی ویروس اصلی و یکی ادیتور ویروس. ویروس اصلی تو ادیتور ویروس به صورت ریسورس قرار میگیره. بعد از زدن دکمه make اونو اکسترکت میکنه رو هارد. حالا ادیتور میاد ویروس رو باز میکنه و تنظیماتی که به قول شما با تیک چک باکس مشخص شده یا ایمیلی تو تکس باکس وارد شده رو تو PropertyBag ذخیره میکنه و در نهایت محتویات PropertyBag رو به انتهای ویروس اضافه میکنه. بعدا ویروس که ران میشه اول از همه میره انتهای خودشو که همون محتویات PropertyBag هست رو میخونه و تنظیماتی که تو ادیتور وارد شده بود رو به دست میاره و طبق اون تنظیمات میفته به جون سیستم.
حالا شما اول به نظر من کار با ریسورس رو یاد بگیر مسلط که شدی بعد PropertyBag بعد دیگه ویروس ننویس چون خوب نیست.
Payman62 نوشته است:ببین دوست عزیز به نظرم الآن ویروس نویسی . . . . .
سلام .
اولا ازهمگی تشکر. 2یومن ببین دوست عزیز درسته من میگم مبتدی ولی اینطوریا هم نیست تو جدی نگیر . چون ممکنه شما هم توی مبتدیش چیزی بگین یا حداقل طوری بگین که من بیشتر متوجه بشم بهمین خاطر میگم مبتدی . بعدش عزیز من این مطلبتو اصلاح کن
بجای ویروس نویسی بنویس ویروس میکر نویسی .
بعدش تا دلت بخواد ویروس و کیلاگر نوشتم و انداختم روی سیستم معلمام (حالا از طریق فلش و چت و . . . .) حالش رم بردم .
لطفا توی انتخاب کلماتت بیشتر دقت کن .
مخلصیم .
خوب پیمان اگه اموزشی کار با ریسورس و PropertyBag داری بزار . تا ما هم ویروس نویسی (منظورم ویرویس میکر نویسیه) رو یاد بگیریم .