و یه سوال فنی.
توی این سایت هر روز چند نفر میاند اشکالاتشون رو میپرسند.
نصف بیشترشون توی ویبی مشکل دارند.
نصف این اشکالا یا راه حل ندارند یا راه حلشون خیلی سخته.
نصف بیشتر اون اشکالا یه راه حل ساده توی vb.net دارند.
حالا بگذریم از محیط vs.net و امکانات و سرعت و هزار و یه چیز دیگه.
چرا هنوز اکثرا ویبی6 کار میکنند؟
هر کسی ویبی 6 کار میکنه اینجا بگه چرا؟
برای این چیزها باید از پایه عمل بشه از هنرستانها و دانشگاه ها اساتیدی که از روی...... نمیخواهند علمشونو بروز کنن
خب از اون بحث های فرهنگیش که بگذریم میخوام بدونم چرا یه نفر که صبح تا شب داره خودشو میکشه که یه برنامه با ویبی بنویسه. چرا نمیاد با vs.net کار کنه . اونم در حالی که هیچ تغییر زبانی نباید انجام بده و با همون ویبی و با همون محیط vs کار میکنه. فقط یه صفحه باید در مورد تکنولوژی دات نت بخونه و چند صفحه در مورد شیئ گرایی ( که اینم توی ویبی6 بود. هرچند نیمه کاره).
چرا؟
میخوام دلیل دوستان رو بدونم. وگرنه این پست هیچ ارزش دیگری ندارد
.
یعنی میخوای بگی که مثلا اگه یه برنامه توی VB6 نوشته باشیم می تونیم راحت و بی دردسر بیارمیش تو VB.net آره؟
آره.
البته توی ویبی 2003و2005و... چند تا چیز دیگه پشتیبانی نمیشه و تابعایی که دیگه وجود نداره هر چند تبدیل کنندهش سعی میکنه معادلشو بگه و اگه نتونه راهنمایی میکنه.(مثل کنترل های آرایه ای با Index و یا مثل تابع PSet یا کنترل Shape).
و البته بعضی چیزا به اون اضافه شده بعضی کدهای نوشته شده توی ویبی6 رو میتونه حذف کنه ( مثل خصوصیتهای MaximumSize و MinimumSize که به خصوصیات فرم اضافه شده و میتونه جای اون کلاس با بیست تا تابع API رو بگیره.)
سلام.
بستگی داره برای چه کاری بخوای استفاده کنی.
مثلا برای ویروس نویسی و تروجان نویسی و ... که اکثر بچه های فروم هم به نحوی این کارن vb6 مناسب تره. چون دات نت نیاز به نصب فریم ورک داره. نمیشه که به قربانی بگی فریم ورک نصب کن میخوام هکت کنم.
ولی برای پروژه های دیگه دات نت مناسب تره.
Payman62 نوشته است:ولی برای پروژه های دیگه دات نت مناسب تره.
یعنی به غیر از ویروس نویسی و کارای خیلی سطح پایین، به درد همه کار دیگه ای میخوره.
سلام.
نمیخوام کلی بگم تو همه زمینه ها. ولی تو اکثر موارد .net قدرت خیلی بیشتری داره. مثلا برای نوشتن سرویس تو ویبی من خیلی اذیت شدم. ولی تو دات نت یه قسمت مجزا برای ساخت سرویس موجوده. یا برای کار با قسمت های مختلف وین مثل رجیستری پروسس ها و ... باید از API کمک بگیری. ولی تو دات نت همه اینارو تو دل خودش داره که کار رو خیلی راحت میکنه. کلاس هاش واقعا خیلی کاملن. یادمه ممد میگفت 99% API ها تو کلاس های دات نت هستن. دیگه چی میخوای؟
همش قبول همین فریم ورکش اعصاب نمیذاره واسه آدم ... هر کسی میاد یه جوری خودشو قانع کنه ولی فایده نداره این فریم ورک فریم ورکه و حجمش زیاد......
EleRam نوشته است:همش قبول همین فریم ورکش اعصاب نمیذاره واسه آدم ... هر کسی میاد یه جوری خودشو قانع کنه ولی فایده نداره این فریم ورک فریم ورکه و حجمش زیاد......
سلام.
برای امکانات باید بها بدی.
دیگه از این به بعد اگه یه کم صبر کنید ویبی دات نت هم به درد ویروس نویسی می خوره چون دیگه اکثرا روی کامپیوترهای فریم ورک نصبه
ولی خداییش ویروس نویسی رو هم راحت کرده مخصوصا با اون شی My که به نظر من همه چیز یه طرف اینم یه طرف