ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كار گروهي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
اين كامپوننتي كه اينجا گذاشتم داراي نكته هاي جديدي نسبت به كركها قبلي است كه مي تونه به دوستان عزيز راه هاي جديدي رو براي كرك نشون بده.
دوستان علاقمند لطفا روش كار كنيد و اگه به مشكلي برخورد كرديد بپرسيد تا با كمك هم اون رو كركش كنيم.
[attachment=1155]
سلام .
من که میارمش تو vb سه تا پیغام میده . اولین پیغام هم میگه نمیتونه فایل لایسنز رو باز کنه پس احتمال دادم با تابع openfile از kernel32.dll استفاده کرده باشه . این تابع رو هم پیدا کردم و روش BP گذاشتم ولی وقتی که اجرا کردم میره یک جای دیگه وامیسته نه اونجایی که BP گذاشتم . نمیدونم مشکل از منه یا ....
شاید هم این یک نکته انحرافی باشه .... :) منتظر آموزشی تون حتماهستم خیلی دوست دارم بدونم چطوریه ؟!؟!؟!؟
يه راهنمائي :

اين بار تمركزتون رو روي نگ اسكرين بزاريد و سعي كنيد اون رو پيدا كنيد اما همونطور كه متوجه شديد با استفاده از متن پيام نمي شه ( برنامه نويس خواسته كركر رو گمراه كنه ) بلكه اينبار بايد از توابع API براي يافتن تابع چك كننده استفاده كنيد.
آموزش مستند كرك OCX بالا.

اين دفعه قصد داريم به يه فايل OCX نفوذ كنيم. كار با اين فايل ها چندان تفاوتي با كرك فايل هاي EXE نداره و مي شه اونها رو به همون راحتي فايل هاي اجرائي كرك كرد.
بزاريد براي شروع به بررسي نحوه محافظت و كاري كه بايد در نهايت انجام بشه بريم. خوب OCX رو كه به تنهايي نمي شه اجرا كرد پس يه پروژه جديد ايجاد كرده و از اون داخل پروژه استفاده مي كنيم.
در هنگام اضافه كردن OCX با نگ اسكرين زير رو به رو مي شيم.

[تصویر:  5l5lip.jpg]

ما بايد كاري كنيم كه اين نگ اسكرين ديگه نمايش داده نشه. اين همون كاريه كه ما در درس هاي قبل هم انجام داديم. براي سهولت كار بهتره همين پروژه اي كه ساختيد را كامپايل كنيد تا اون رو داخل ديباگر به اجرا در آورده و بر روي نگ اسكرينش كار كنيم.

خوب طبق معمول هميشه ميايم داخل فايل OCX به دنبال كلمات يا جملاتي مي گرديم كه داخل نگ اسكرين نمايش داده مي شن. اين اصول بنيادين كرك هست كه بايد هميشه داخل برنامه به دنبال واكنش هايي باشيم كه طرح حفاظتي از خودش نشون مي ده. پس وقتي طرح حفاظتي يك پيغام خطا مي ده ، راحت ترين كار پيدا كردن متن پيغام خطا داخل برنامه هست.

[تصویر:  262uzj8.jpg]

بسيار عالي! به سادگي و بدون هيچ جستجوئي تونستيم متن پيغام نگ اسكرين رو پيدا كنيم Happy . روي اونها BP بزاريد و برنامه رو اجرا كنيد.

واي ! برنامه اصلا اعتنايي به بريك پوينت هاي ما نكرد و نگ اسكرين لعنتي دوباره روي مانيتور ماست Angry

بايد دوباره به محيط برنامه برگرديم و همه چيز رو از اول شروع كنيم. بريك پوينت ها رو بررسي مي كنيم. هيچ مشكلي ندارن و البته داخل تكست ريفرنس ها هم چيز مشكوك ديگه اي وجود نداره اما هنوز نتونستيم گير برنامه رو پيدا كنيم!!
اگه اون OCX رو داخل PEID باز كنيد علت رو متوجه مي شيد.

[تصویر:  2a774hu.jpg]

OCX پك نشده اما چون به زبان C++ نوشته شده ، احتمالا شما قادر نباشيد متن پيغام ها رو داخل ديسمبلر مشاهده كنيد گرچه دكامپايلرها به سادگي اين متن ها رو نمايش مي دن.
به عبارت ديگه برنامه نويس خواسته با اون پيغام هاي جعلي ما رو فريب بده! پس خودتون شاهد باشيد كه سر جنگ رو خودش اول شروع كردها!! Wink

ما به دنبال نگ اسكرين هستيم و مطمئنيم اگه اون رو پيداش كنيم تقريبا مشكلمون حل شده. حالا به نظر شما بايد از كجا و به چه روشي محل به نمايش در اومدن اون نگ اسكرين رو حدس زد؟
جواب سوال خيلي ساده است . وقتي نميشه دنبال متن داخل نگ اسكرين گشت ، پس تمام نگ اسكرين هاي داخل برنامه رو زير نظر مي گيريم تا بالاخره پيداش كنيم!!
پس راست كليك كرده و از منوي باز شده گزينه Serch For و سپس All InterModuler Calls‌رو انتخاب مي كنيم. حالا در اين صفحه ابتدا توابع به نمايش در اومده رو بر حسب نام سورت كرده و سپس به دنيال CDialog مي گرديم. ( البته در زبان هاي مختلف ممكنه نام اين توابع كمي با هم فرق كنه ولي تفاوت زيادي ندارن )

[تصویر:  28cgah2.jpg]

خوب دوتا دونه بيشتر نيست، همون دوتارو BP‌مي زاريم و برنامه رو ريستارت مي كنيم .
بسيار عالي! يكي از اون دوتا همون تابع چك كننده قفل و نمايش نگ اسكرين بوده و كمي بالاتر از اون هم انگار يه IF طلائي وجود داره كه ما رو از روي نگ اسكرين عبور مي ده! Clap

[تصویر:  2r23jua.jpg]

بقيه كار رو هم خودتون بهتر بلد هستيد . Wink
سلام
خوب هستيد didi جان آقا اين فايلي كه گذاشتيد ليسنسش رو يادتون رفته اتچ كنيد بخاطر همين اصلا توي برنامه ايمپزت نميشه چه در حالت ان لاين چه هنگام طراحي .
دوستان ديگه ميتونند اضل اين فايل رو از آدرس زير تهيه كنند.
http://www.lyoung.com/download.htm
به اميد ديدار
سلام
با تشکر از دوستان گرامی اگه ممکنه این بحث رو ادامه بدین تا به مراحل پیشرفته کرک برسیم
سلام
آقایون فکر نکنم این بحث ادامه داشته باشه .تاپیک فقط واسه استارت کاره و واسه مبتدی ها که تا حالا کرک نکردن و اصول کار رو یاد ندارن .
ممنون
سلام
ولی اگه امکانش هست یا اینجا یا یه جای دیگه کاری شروع بشه در سطح متوسط و یا پیشرفته
من از مدیران محترم درخواست میکنم که این امکان رو فراهم کنند
با تشکر
(۰۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۲:۲۸:۳۵)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستيد فكر كنم اين كمك تون كنه
هر حا مشخص شده رو بايد كليك كرد تا ادامه بده :
WhistleWhistleWhistleWhistle
http://rapidshare.com/files/110897442/31_SCORM.rar
به اميد ديدار

سلام و خسته نباشد و دستتون درد نکنه
اگه امکان داره لینک خراب شده دوباره اپلود کنین
و من تازه امدم به اینجا و هر لینکی که دیدم مشکل داشت اگه امکان داره همه لینک ها رو دوباره اپلود کنین من دانلود کنم و از سرور سایت اپلود کنین که لینک ها همیشه باشند
با تشکر بسیار فراوان
با سلام

دوستان من هم اعلام امادگی میکنم البته ببخشین که دیر رسیدم
و یه نظر دارم : این بخش رو یکمی مرتبش کنید بهتر میشه یعنی یه قسمت جداگانه باز کنید و صفحه به صفحه نباشه به صورت موضوع بندی باشه

امیدوارم این قسمت هر چه سریعتر پیشرفت کنه

و یک سوال : اگه اموزش هامون بر روی نرم افزارهای فارسی باشه عیبی که نداره ؟
سلام

ماهی رو هر وقت از آب بگیرید تازه است!

دوست عزیز همونطور که خودتون هم گفتید این تاپیک خیلی شلوغ و بزرگ شده ، لطفا مطالب آموزشی خودتون رو در تاپیک های

جدید ارسال کنید تا دسترسی دیگر دوستان به اونها آسون تر باشه .

در ضمن هر جور آموزش و بحث پیرامون کرک برنامه های داخلی خلاف قوانین فروم هست، ممنون می شم اگر لطف کنید و وارد

این جور بحث ها نشید.

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11