سلام من تازه عضو اينجا شدم ميخوام درمورد مهندسي معكوس توي كرك كردن بدونم هيچي هم نميدونم چيكار بايد بكنم كه بتونم خيلي سريع در اين مورد چيزاي اصليشو ياد بگيرم پروژم اينه كه بايد درمورد مهندسي معكوس در كرك كردن ارائه بدم اينكه بايد از چي استفاده كنم و.. براي پروژه دانشگام ميخوام كتاب كه هيچي پيدا نكردم .اگه كسي چيزي ميدونه كه به درد من بخوره ممنون ميشم راهنماييم كنه
moonlight198893@yahoo.com
(۰۲-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۴۸:۳۹)khorshid67 نوشته است: [ -> ]سلام من تازه عضو اينجا شدم ميخوام درمورد مهندسي معكوس توي كرك كردن بدونم هيچي هم نميدونم چيكار بايد بكنم كه بتونم خيلي سريع در اين مورد چيزاي اصليشو ياد بگيرم پروژم اينه كه بايد درمورد مهندسي معكوس در كرك كردن ارائه بدم اينكه بايد از چي استفاده كنم و.. براي پروژه دانشگام ميخوام كتاب كه هيچي پيدا نكردم .اگه كسي چيزي ميدونه كه به درد من بخوره ممنون ميشم راهنماييم كنه
مهندس اینجوری که نمیشه !
شما خودت باید تلاش کنی ؛ دو روزه هم نمیشه یاد بگیری
راستی تو فروم ها هم جایی ایمیل نده ؛ فقط آدمای بیکار میان ایمیل بدن تا شما چیزی یاد بگیرید
منظورم براي ارائه بود نه ياد گرفتن .فك كردم اينجا كسايي هستن كه اطلاعات درست داشته باشن اما راست ميگين كسي بيكار نيست
سلام خدمت دوستان عزيز منم با اموزش كرك و اين كارگاه كاملا موافقم وهمه جوره هستم منتظر اعلام شماهستمtondareyagi@yahoo.com
منم موافقم با اموزشها و تعدادی اموزش و نرم افزار هک و کرک هم دارم که اگه صلاح دیدید و قابل دونستید در این راه ،کمک شما خواهم بود.
می خواستم در مورد کرک نرم افزارScientific Toolworks Understand کمکم کنید
لینک برنامه
http://www.scitools.com/
من خودم در زمینه کرک مطالعه داشتم اما مشکلی که الان دارم اینه که وقتی با برنامه ollydbg به دنبال کلمه ای که بعد وارد کردن کد سریال اشتباه، پیغام میده میگردم نمی تونم اونو و محل آدرسش رو پیدا کنم
تو برنامه olludbg از قسمت زیر و بعد از اون find دنیال متن میگردم
(۰۲-مرداد-۱۳۹۱, ۲۱:۴۸:۳۹)khorshid67 نوشته است: [ -> ]سلام من تازه عضو اينجا شدم ميخوام درمورد مهندسي معكوس توي كرك كردن بدونم هيچي هم نميدونم چيكار بايد بكنم كه بتونم خيلي سريع در اين مورد چيزاي اصليشو ياد بگيرم پروژم اينه كه بايد درمورد مهندسي معكوس در كرك كردن ارائه بدم اينكه بايد از چي استفاده كنم و.. براي پروژه دانشگام ميخوام كتاب كه هيچي پيدا نكردم .اگه كسي چيزي ميدونه كه به درد من بخوره ممنون ميشم راهنماييم كنه
یه کتاب هست به نام "کرک و تکنیک های نفوذ به نرم افزار"
حدود 6 سال پیش از کتابخونه گرفتمش ، مال انتشارات ناقوسه
چیزای جالبی داخلش گفته
فکر کنم هنوزم چاپ میشه ، البته ناگفته نماند که فکر کنم باید اسمبلی هم بلد باشی گلم!
(۲۵-مهر-۱۳۹۷, ۱۱:۵۱:۳۲)ahmadgholami45 نوشته است: [ -> ]سلام مهندسین
ی نرم افزار خارجی دارم میشه اموزش کرک کردن قفل این نرم افزار اینجا هم اموزش بدید.
فک کنم سخت باشه ولی واسه اموزش چیز خوبیه
اینم لینک دانلود نرم افزار:
http://s9.picofile.com/file/8340138100/M...0.zip.html
این سافت از دانگل hardlock استفاده مکنه
شما دسترسی به دانگل دارید ؟