۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۱:۳۹:۲۵
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۱:۲۶:۴۱
اگه ممکنه یه مقدار آروم برید
ما تازه پا تو این عرصه گزاشتیم
فکر نمی کنید دارید یکم تند می رید !؟!
من که کم کم دارم جا می مونم ...
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۱:۵۱:۴۷
Iron_Fist نوشته است:اگه ممکنه یه مقدار آروم برید
سلام .
اره Iron_Fist هم داره راست میگه . منم کپ خودشم ولی فقط اسمبلی یاد ندارم این جی ان . می ان هاشو یاد دارم ولی مابقی شو نوچ .
میگم یک دیباگر سراغ ندارین که کد های vb بهمون نشون بده !!!!
۱۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۲:۰۱:۲۰
نمي دونم چه سريه از صبح تا حالا چند بار سعي كردم اين آموزش رو بنويسم ولي هر بار يه جوري تمامش پاك شده! واسه همين يكم خلاصه دارم مي نويسم شما ببخشيد.
اول از همه VB Decmpiler lite رو اجرا كنيد و اگه نداريد مي تونيد از بخش ابزارهاي كرك دانلود كنيد. فايل به اصطلاح قفل رو داخلش لود كنيد. شما با منظره زيباي رو به رو مواجه خواهيد شد.
انگار داريد به سورس برنامه داخل وي بي نگاه مي كنيد. بقيه كار هم داخل تصاوير به خوبي مشخص هست. اين همون بيا من رو پچم كنه كه قبلا توضيحش رو داده بودم حالا مي تونيد يه نمونه عملي هم از اين ببينيد.
خلاصه كل ماجرا اينه كه داخل اين فرمها مي گرديم و فرمي كه كپشن اون مثل كپشن فرم رجيستر هست رو باز مي كنيم و يك راست مي ريم سراغ كدهايي كه در آبجكت تكست نوشته شده.( چون احتمالا برنامه در واقعه تكست چنج كد رو تست مي كنه )
داخل اين كدها مي بينيد كه در جائي بعد از دستور شرطي فايل پسورد باز مي شه و چيزهايي داخل اون نوشته مي شه. اون چيزها احتمالا همون كدهاي رجيستر شدن برنامه هست. ضمن اينكه اين دستور شرطي ما رو به انتهاي ذخيره سازي كلمه رمز مي بره پس بايد اين شرط رو به سادگي عوض كرد. تا مارو اونجا نبره!!!
فكر نمي كنم اصلا كار سختي باشه من اين رو در حدود 20 دقيقه طول كشيد تا كرك كردم و اون موقع تازه 5 روز بود كه فهميده بودم كرك اصلا يعني چي!! و محض رضاي خدا يه نفرم نبود تا كمكم كنه!
اگه جائي بازم مشكل داشتيد بگيد تا بيشتر توضيح بدم.
اول از همه VB Decmpiler lite رو اجرا كنيد و اگه نداريد مي تونيد از بخش ابزارهاي كرك دانلود كنيد. فايل به اصطلاح قفل رو داخلش لود كنيد. شما با منظره زيباي رو به رو مواجه خواهيد شد.
انگار داريد به سورس برنامه داخل وي بي نگاه مي كنيد. بقيه كار هم داخل تصاوير به خوبي مشخص هست. اين همون بيا من رو پچم كنه كه قبلا توضيحش رو داده بودم حالا مي تونيد يه نمونه عملي هم از اين ببينيد.
خلاصه كل ماجرا اينه كه داخل اين فرمها مي گرديم و فرمي كه كپشن اون مثل كپشن فرم رجيستر هست رو باز مي كنيم و يك راست مي ريم سراغ كدهايي كه در آبجكت تكست نوشته شده.( چون احتمالا برنامه در واقعه تكست چنج كد رو تست مي كنه )
داخل اين كدها مي بينيد كه در جائي بعد از دستور شرطي فايل پسورد باز مي شه و چيزهايي داخل اون نوشته مي شه. اون چيزها احتمالا همون كدهاي رجيستر شدن برنامه هست. ضمن اينكه اين دستور شرطي ما رو به انتهاي ذخيره سازي كلمه رمز مي بره پس بايد اين شرط رو به سادگي عوض كرد. تا مارو اونجا نبره!!!
فكر نمي كنم اصلا كار سختي باشه من اين رو در حدود 20 دقيقه طول كشيد تا كرك كردم و اون موقع تازه 5 روز بود كه فهميده بودم كرك اصلا يعني چي!! و محض رضاي خدا يه نفرم نبود تا كمكم كنه!
اگه جائي بازم مشكل داشتيد بگيد تا بيشتر توضيح بدم.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۳:۱۱:۴۰
سلام
خوب هستيد دوسالت يكم با با برنامه هاي قبلي قرق ميكرد.
مهدي جان زحمت كشيدند و راحشو گقتند . اين راه يك راه عمومي است ودر بيشتر برنامه هاي نوشته شده به زبان وي بي جواب ميده . اما رو همشون نه : دي چرا چون ميشه قفل رو تبدبا كرد به ocx و.....
راه ديگر استفاده از Api است و مي دونيم كه براي اينكه يك برنامه تخت ويندوز هر كاري كنه احتياج داره از يكسري از api ها استفاده كنه توي وي بي اين api ها يا توسط dll وي بي صدا زه ميشند و يا اينكه برنامه بصورت مستقيم api هاي موحود در dll وي بي به نام msvb رو صدا ميزند . روش كلي كرك برنامه ها نوشته شده با وي بي اين است كه روي اين api ها بر اساس كار انجام شده توسط برنامه بريك بگذاريم مثلا اگر برنامه استرينگي رو دريافت كرد يعتي از توابع تيديل رشته حتما استفاده ميكتد و...
قكر كنم توي فيلم توضيحات كافي باشه .
خوب هستيد دوسالت يكم با با برنامه هاي قبلي قرق ميكرد.
مهدي جان زحمت كشيدند و راحشو گقتند . اين راه يك راه عمومي است ودر بيشتر برنامه هاي نوشته شده به زبان وي بي جواب ميده . اما رو همشون نه : دي چرا چون ميشه قفل رو تبدبا كرد به ocx و.....
راه ديگر استفاده از Api است و مي دونيم كه براي اينكه يك برنامه تخت ويندوز هر كاري كنه احتياج داره از يكسري از api ها استفاده كنه توي وي بي اين api ها يا توسط dll وي بي صدا زه ميشند و يا اينكه برنامه بصورت مستقيم api هاي موحود در dll وي بي به نام msvb رو صدا ميزند . روش كلي كرك برنامه ها نوشته شده با وي بي اين است كه روي اين api ها بر اساس كار انجام شده توسط برنامه بريك بگذاريم مثلا اگر برنامه استرينگي رو دريافت كرد يعتي از توابع تيديل رشته حتما استفاده ميكتد و...
قكر كنم توي فيلم توضيحات كافي باشه .
کد:
File: ser_SCORM.zip
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/111859443/ser_SCORM.zip
File-Size: 0.74 MB
Uploaded: 2008/05/02, 02:12:45
----------------------------------------------------------------------------------------------
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۲:۵۵:۲۶
اینجاست که این سؤال پيش مياد که اگه فايل رو هم بسازيد
بدون این که چيزی توش باشه برنامه باز هم مثل
وقتی که سريال داره عمل ميکنه
باگ داره يعنی??
باگ داره يعنی??
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۳:۰۰:۴۰
من با دكامپالر فايل هاي OCX و DLL رو هم لود كردم و مشكلي نداشتم ....
----------------------
آقا مهدي منظورتون رو نفهميدم؟
----------------------
آقا مهدي منظورتون رو نفهميدم؟
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۵:۲۳:۳۳
impostor نوشته است:اینجاست که این سؤال پيش مياد که اگه فايل رو هم بسازيدسلام خوب هستيد
باگ داره يعنی??
بله انگار باگ داره
به اميد ديدار
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۵:۵۶:۴۴
من هر دو فايل رو هم ساختم ولي فرقي نمي كنه؟!؟ بازم كد مي خواد....
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۷:۰۷:۵۴
این يکی رو ميتونيد امتحان کنيد
کد:
Auto power on & shutdown
Version 2.10
30 days trial + nag message
http://www.lifsoft.com/downloads.html
size : 1.35 MB
۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۶:۲۳:۳۶
با سلام به دوستان
ممنون از آموزش مهدی جان و سعید جان
یه سوال از سعید جان دارم که ممنون می شم جواب بدن