ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كار گروهي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سو استفاده از اطلاعات اين بخش بر عهده سو استفاده كننده مياشد. اين بخش فقط براي بررسي قفل برنامه بوجود آمده و جنبه آمورشي دارد.

سلام
خوب هستيد
توي اين چند وقته توي اين فكر بودم كه نمي شه مثل ديگران اينجا هم يك گروه كرك تشكيل داد ! البته با يك تفاوت اونم اينكه: تيم هاي كرك كه من ميشناسم همشون بيشتر بروي كرك كردن برنامه ها تكيه دارن و اگر ديگر دوستان موافق باشند ما روي آمورش كرك تكيه كنيم .
مثلا يك فايل انتخاب بشه توسط يك سري از بچه ها و بعد روش كار بشه و هر كسي از كاري كه كرده يك فيلم تهيه كنه و لينك فيلم آپلود شده ( يا نوشت ان ) رو بگذاره اينجا( يعني درخواستي نباشه )
اين طوري هم دوستان تازه وارد چيز ياد مي گيرن ( مثل من ) و هم ديگران كه آشنايي بيشتري دارن چيز هايي ياد ميگيرن

حالا نميدونم ديگر دوستان موافق هستند يا نه
[edit]
جناب didi فكر كنم اگه نظر دوستان موافق بود يك مقدار به كار هاي شما اضافه بشه :d
دوستاني كه موافق اند بهتر نظر شون رو بگن مثلا در مورد افراد گروه و...
كور از خدا چي مي خواد ... دو چشم بينا و يه بليط سينما با چيپس و نوشابه!!!

اميدوارم بخش كرك فعال بشه تا بتونم از آموزش هاي اساتيد استفاده كنم . به نظرم بهتره بعد از اينكه بيشتر بچه هاي سايت يه دستي تو كرك پيدا كردند، به سرعت مسابقات كرك مي رو داخل سايت راه بندازيم اما همراه با جائيزه هم براي كركر و هم براي قفل نويس. چون بالاخره هدف ما از كرك شناختن راه هاي بهتر براي قفل نويسي هست.

در ضمن فكر مي كنم اين كلمه " بازنشسته" از عنوان آقا سعيد حذف بشه خيلي بهتر باشه.
من هم به شدت موافقم که سعید جان این افتخار رو بدن و دوباره مدیر بخش کرک بشن که در کنار مهدی جان بتونیم از دانششون بهتر استفاده کنیم
سلام
خوب هستيد فكر كنم بهتره از يك سري برنامه اسون براي اين كار شروع كنيم. تا ديگر دوستان هم نظرياتشون رو بگن كمي صبر ميكنيم .
didi جان ممنون از لطفت منم موافق اين قسمتشم شديد :
همراه با جائيزه هم براي كركر و هم براي قفل نويس.
مرسي از نظرت براي من فرقي نميكنه چه مدير چه غير مدير
Iron_Fist چي مباركه !
[edit]
مرسي ايرون جان. شرمنده ميكني. اميدورام بتونم به ديگران كمك كنم

به اميد ديدار
impostor نوشته است:اجب !!

فكر مي كردم شما طرفدار نوشتن پستها بدون غلط املائي هستين!!‌ Laugh
سلام
خوب هستيد
فكر كنم زمان سپري شده كافي باشه
فعلا اعضا موافق عبارتند از:
Di Di
Iron_Fist
ajlajlajl
godvb
lord_viperr
saeedsmk
مديريت هم فكر كنم بر عهده مهدي (didi درست نوشتم ) عزيز باشه بهتر باشه
ديگر دوستان هم كه دوست دارند در اين زمينه فعاليت كنند اعلام كنند.
جناب impostor منظورتون رو نفهمديم موافقيد يا نه؟!
دوستان من براي شروع اين برنامه رو پيشنهاد ميكنم
Apollo DivX to DVD Creator
hXXp://www.videoxdvd.com/
تا نظر ديگر دوستان چي باشه
به اميد ديدار
سلام

من گذاشتم براي دانلود ان شاالله تموم كه شد روش كار مي كنم.
فكر مي كنم قبل از اينكه آموزشش رو بزاريم ، پچ هايي كه براش نوشته مي شه رو آپلود كنيم تا ديگر دوستان هم طبق معلومات و روش هايي كه خودشون دارن روش كار كنن .
اما اگه دوستان فكر مي كنن آمادگي لازم براي كرك رو ندارن ، تو اين چند كركهاي اوليه، به سرعت آمخوزش رو آپلود كنيم تا همه به سطح لازم براي كرك برسن. البته قبل از هر چيز روش كار كنم ببين اصلا مي تونم كركش كنم يا نه !!!!
نقل قول: اما اگه دوستان فكر مي كنن آمادگي لازم براي كرك رو ندارن ، تو اين چند كركهاي اوليه، به سرعت آمخوزش رو آپلود كنيم تا همه به سطح لازم براي كرك برسن.

من دانلود کردم ولی من چیزی بلت نیستم [تصویر:  jr8tw2.gif] پس خودتون زحمتش رو بکشید .
بسيار خوب پس براي چندتا كرك اول خودمون كرك مي كنيم و داخل سايت آموزشش رو مي گذاريم تا دوستان لذت ببرن. Wink

اين برنامه اي كه آقا سعيد معرفي كردند از لحاظ امنيتي در سطح پائيني قرار داره تا بقه دوستان هم بتونن به راحتي اون رو كرك كنن. پس خيالتون راحت حتي بدون خوندن اين آموزش هم مي تونيد اون رو كرك كنيد.
ابتدا برنامه رو اجرا مي كنيم. در همون ابتداي اجرا برنامه از ما درخواست كد رجيستر مي كنه كه ما با زدن يك كليد اشتباه واكنش برنامه رو تست مي كنيم. بله برنامه به زيبايي يك پيغام مبني بر اشتباه بودن كد رجيستري مي ده. اين بزرگترين سرنخي است كه يك طرح حفاظتي مي تونه به دست كركر بده. پس با در دست داشتن اين سر نخ به سراغ ديباگرمون مي ريم.

در مرحله اول براي رعايت اصول كرك ، از برنامه PEID براي پي بردن به كامپايلر و يا نوع پكر مورد استفاده در برنامه استفاده مي كنيم. PEID به ما نشون مي ده اين برنامه به زبان سي نوشته شده و از هيچ پكر يا پروتكتور ديگه اي خبري نيست. پس با خيال راحت برنامه رو داخل OllyDbg لود مي كنيم.
پس از لود شدن برنامه داخل OllyDbg داخل ريفرنسهاي برنامه به دنبال پيغام خطا مي گرديم. اين كار رو با راست كليك و انتخاب گزينه Search for All Text Refrenc و سپس راست كليك بر روي ريفرنس ها و انتخاب گزينه Search‌مي تونيد انجام بديد.
بسيار خوب پس از يافتن محل پيغام خطا با دبل كليك روي اون به همان قسمت از برنامه پرش مي كنيم.در اينجا كدهاي كنترل صحت كد رجيستري قرار دارن . همون كدهايي كه به ما اجازه استفاده از برنامه رو نمي دن!! اصول كار اين كدها چگونه است؟؟
اين كدها شرايط برقراري صحت كد رو طبق فرمولهاي خود چك مي كنند و در نهايت با يك دستور IF ، شرط زير رو چك مي كنند :

اگر شرايط بر قرار است آنگاه
{ اجراي برنامه /، نمايش پيغام تشكر، .... }
در غير اين صورت
{ نمايش پيغام خطا، اخطار به كاربر، بستن برنامه .... }

خوب كارهاي زيادي مي تونيم انجام بديم ، مي شه كل الگوريتم ساخت كد رو بررسي و طبق اون يك كيجن بسازيم، يا با پيدا كردن دستور شرطي اون رو بر عكس كنيم، حتي مي شه با دنبال كردن روند كنترل قفل، كد رجيستري صحيح رو بدست بياريم ( صيد سريال )، اصلا بزنيم كلشون پاك كنيم كه ديگه اثري ازش باقي نمونه Amaze

كلا ساده ترين كار معكوس كردن دستور شرطي است در صورتي كه بهترين كار ساخت كيجن هست. من در اينجا از روش معكوس كردن دستور شرطي استفاده مي كنم.
خوب به پيغام خطا خوب نگاه كنيد ، كمي بالاتر يا پائين تر از اون رو هم به دقت نگاه كنيد تا شايد چيز به درد بخوري پيدا بشه. در اينجا چيز به درد بخور يعني يه دستور جامپ!! آفرين يكي اون بالا ديده شد! يه دستور كه دقيقا اگه برقرار باشه ما رو از روي پيغام خطا عبور مي ده و مانع از نمايش اون مي شه!

خيلي خوب مي تونيد اون را معكوسش كنيد يا حتي به دستور JMP يا پرش مستقيم تبديل كنيد. براي اين كار روي اون راست كليك كنيد و گزينه Editو Binery‌رو انتخاب كنيد. حتي مي تونيد گزينه Assembl‌رو انتخاب كنيد و نام دستور رو به جاي كد باينري اون بنويسد.
در هر صورت شايد قابل فهم تره استفاده از اسمبل باشه!! به جاي گزينه JZ بنويسيد JMP ( پرش مستقيم )‌يا JNZ ( معكوس كردن دستور شرطي يعني اگه كد غلط بود پرش كن )

در هر صورت انتخاب با خود شما كركر گرامي هست. اون رو تغيير بديد. سپس راست كليك كرده و گزينه Copy to exe رو انتخاب كنيد و پس از ساخته شدن فايل نهايي ، اون رو ذخيره كنيد.

مي تونيد برنامه رو تست كنيد. اون رو اجرا كرده و پس از نمايش پيغام خطا يك كد به دلخواه وارد كنيد و كليك كنيد. واو !! برنامه پيغام تشكر داد يعني رجيستر شده!! Clap Happy Clap
رجيستر شدن كه رجيستر شده ولي اگه برنامه رو ببنديد و دوباره اجراش كنيد باز هم همون پيغام خطا مياد و دوباره مجبوريد يك كد وارد كنيد...... Sad

حالا زياد خودتون رو ناراحت نكنيد ... بگرديد داخل كدهاي برنامه ببينيد علت بروز اين خطا چيه؟ اصلا چرا با اينكه رجيستر شده باز هم از ما كد مي خواد؟؟

البته من اين مشكل رو حل كردم ولي ترجيح مي دم خودتون هم يكم روش فكر كنيد و راه هاي مختلف رو تست كنيد. بهتره داخل اين كدها كمي بگرديد شايد چيزهاي جالبي ياد گرفتيد كه بعدها براي كرك هاي ديگه به دردتون بخوره Laugh Wink

http://rapidshare.com/files/109464565/Patch.zip.html

شايد هم بخوايد از روي اين فايل پچ تقلب كنيد !!!

اميدوارم كركهاي با تجربه سايت هم داخل اين برنامه شركت كنند ....
من همه کارایی که گفتی رو کردم و درست هم پیش رفت و کرک شد
فقط اون تیکه دوباره کد وارد کردنش رو نتونستم حذف کنم
یه راهنمایی بکن ببینم چی کار کردی
ممنون
فکر نکنم نیاز به لینک باشه. هر نرمافزاری نیاز باشه توی تایپیک ابزارهای کرک هست.
آقا مهدی تکه دومم رو بگو. خودمو کشتم نتونستم.
یه چیز دیگه. از روی اون پچی که ساختین من چطوری میتونم بفهمم چکارا میکنه؟ خب تغییرات ایجاد شده رو بصورت باینری میشه فهمید ولی حالا این بایت که تغییر کرده برای کجاست و چیه رو چطوری میشه فهمید؟؟؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11