سلام دوستان
ممنون می شم در مورد امنیت قفل شتاب نسخه 4.2 و پرولاک توضیحاتی بدین. اصلاً امن هستن یا نه؟
اگه قفل تلفنی بهتری سراغ دارین ممنون میشم بگین؟
از مدیریت فرم هم خواهش می کنم اطلاعات مرتبط را لطف کنن در اختیار بزارن.
nima_2122@yahoo.com
سلام دوست عزيز
من در حال نوشتن مقاله اي هستم با نام " چرا نبايد از پرولاك استفاده كنيم؟"
طرز كار اين نوع قفل ها به اين صورت است كه شما داخل پروژه خود فايل DLL مربوط به قفل را تعريف و از توابع داخل آن استفاده مي كنيد. اين توابع وظيفه دارن كدي كه شما در برنامه از كاربر گرفته ايد را با كد واقعي و صحيح برنامه مقايسه كرده و نتيجه را به شما اعلام كنند.
كرك كردن اين فايل DLL كار بسيار سختي است ، از انواع كدهاي مخافظ و پكرها در اين فايل DLL استفاده شده و نيز مكانيزم تشخيص و توليد كد نيز آنقدر پيچيده طراحي شده كه امكان تهيه كيجن از آن وجود ندارد .
نقطه ضعف اين قفل ها آنجا نمايان مي شود كه شما مي خواهيد نتيجه بدست آمده از فايل DLL را در برنامه بخود بررسي كرده و طبق درست يا غلط آن واكنش نشان دهيد، اينجاست كه كركر به سادگي دستور شرطي شما را معكوس كرده و برنامه كرك مي شود.
شايد بگوئيد خودمان از برنامه به انواع روش هاي مختلف مانند چك سام ، CRC و پك كردن و .... محافظت مي كنيم . خوب چنانچه شما به عنوان برنامه نويس چنين مهارتي داشته باشيد ديگر احتياجي به پرولاك يا امثال آن نخواهيد داشت. پس در نهايت عملا استفاده از پرولاك و امثال آن منطقي نخواهد بود هرچند خود اين قفل ها را نيز مي توان به تنهايي پشت سر گذاشت .....
سلام خوب هستيد
توضيخات di di جان كامل بود . با اجازه ايشون اين مورد رو اضافه كنم كه ميشه اين dll ها رو شبيه سازي كرد يعني اينكه بشه به راحتي با dll اي كه كركر نوشته جايگزينش بشه و در نتيحه برنامه بدون مشكل اجرا بشه. مشكل اين نوع از قفل ها در مواقعه عدم اجرا بصورت shell و پوسته است.
اميدوارم كمك كنه
سلام
جناب di diمیشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
سلام دوست عزیز
کدوم قسمت براتون نا مفهوم هست بفرمائید تا بیشتر توضیح بدم.
جه طوري ميشه قفل شتاب رو دور زد؟
سلام
شما گفتید یه جایی نتیجه بدست امده از فایل dllرو بررسی میکنه و اونجا باید دستور شرطی رو برعکس کرد
چطوری باید اونجا رو پیدا کرد؟
دوست عزیز
این کار بستگی به برنامه نویسی داره که از این قفل استفاده کرده. شما باید به دنبال سرنخ هایی در مرود
چگونگی تستن قفل در این برنامه ها بگردید. اما نگران نباشید این کار چندان سخت نیست.
اکثر برنامه نویسان برنامه های خود را به زبان دلفی یا C نوشته اند و درنهایت آن را با پکری بسیار معروف پک
کرده اند! پس به راحتی می توانید وارد برنامه شده و آن را تریس کنید.
در ضمن بیشتر برنامه نویسان قفل را یک بار و آن هم در ابتدای برنامه چک می کنند
خوب با توجه به مطالب بالا مشخص است که برای یافتن محل تست قفل احتیاج به جستجوی زیادی نیست اما
باز هم می توان با استفاده از فراخوانی توابع DLL و نیز هوک کردن متغییرهای مقایسه ای و .... به محل
تشخیص صحت قفل پی برد.
(۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۵۲:۰۴)hmdfar نوشته است: [ -> ]سلام
تو لينك زير يك روش توضيح داده شده كه مي تونيد در نهايت بدون چك كردن شرط اين كار رو انجام بديد
http://www.barnamenevis.org/forum/showth...p?t=163937
من مطالب رو خوندم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد
من رو نسخه 4قفل کارمیکنم
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین
من شنیدم برا کرک قفل شتاب باید یه کد معتبر داشته باشی