ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رشته ثابت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
یه تابع میخواستم که توش ( توش که فکر نکنم باشه توی ساختاری که استفاده میکنه ) از یه رشته ثابت استفاده شده باشه. برای تست میخوام. حدالامکان ساده باشه.(باری استفاده ازش مجبور نباشم با هفت هشت تا تابع دیگه کار کنم).
ممنون
به به سلام
من منظورتو متوجه نشدم .
تابعی میخای که توش از یک رشته ثابت استفاده شده باشه ؟!!! منظورت چیه
توی تابع که نه. یه تابعی که توش از یه ساختار استفاده شده باشه که توی اون یه رشته ثابت باشه مثل :
Type ACMDRIVERDETAILS
cbStruct As Long
fccType As String * 4
fccComp As String * 4
wMid As Integer
vdwDriver As Long
fdwSupport As Long
cFormatTags As Long
cFilterTags As Long
hIcon As String * ACMDRIVERDETAILS_SHORTNAME_CHARS32
szLongName As String * ACMDRIVERDETAILS_LONGNAME_CHARS
szCopyright As String * ACMDRIVERDETAILS_COPYRIGHT_CHARS
szLicensing As String * ACMDRIVERDETAILS_LICENSING_CHARS
szFeatures As String * ACMDRIVERDETAILS_FEATURES_CHARS
End Type
البته اینو من نه میدونم چیه نه میدونم چطوری باید استفاده کنند. یا تاع و ساختاری میخوام که بدونم قضیش چیه برای تست.ok?
آهانده
خوب اینکه کاری نداره خودتم مینونی یه تابع بنویسی
حالا میخای تابع چه کاریو انجام بده؟ بگو تا تکلیف مشخص شه
پروردگارا...
عزیز من یه تابع API میخوام که توش از یه ساختار استفاده شده باشه که اون ساختار یه رشته ثابت داشته باشه. حالا هر کاری بکنه فرق نمیکنه. برای تست کردن لازمش دارم. همون طور که گفتم تا حد ممکن ساده هم باشه. هسته؟
خــــــــــــــو بگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو API
بد گفتی .
نمیدونم چرا امروز اینقدر اشتباه چاپی دارم. ببخشید.خب حالا یکی کمک کنه. یه تابع api نیاز مندیدم.
میگم اگه کسی میخواد بنویسه هم مشکلی ندارم. با c++ یه نمونشو بنویسه BiggrinAt (بابا این شوخی بود)
من كه سي بلد نيستم ولي ميل نمودن سورس آماده از شما بعيده !!
ما در زبان C رشته با طول نامتناهی نداریم !!! تمام رشته ها در سی Null Terminated هستند یعنی یک NULL انتهای رشته رو مشخص میکنه . توابع API هم به همون شکل مشابه !
این تابع رو اگر همه نشناسن، ولی بچه های ایرانویج اکثرا میشناسن:
FindFirstFile
توابع زیر هم شامل شرط دوم شما نیستند؛ چون از هفت هشت که چه عرض کنم، از هفتاد هشتاد تابع دیگه تو نمونه های API-Guide در کنارشون استفاده شده.
auxGetDevCaps
mixerGetControlDetails
waveInGetDevCaps
تازه یه ساختار بود که یکی از عناصرش از نوع Integer بود و خودمون می تونستیم Integer رو به String*2 تبدیل کنیم ولی تو هیچ تابع API ازش استفاده نشده بود.
صفحه‌ها: 1 2