ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویروس جدیدی که پوشه ها را read only میکند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
وای وای وای ...
وای از این حواس شما عزیزان
عزیزان یک بار با دقت و شمرده چیزی رو که من نوشتم بخونید
پارتیشن بندی با ویندوز هیچ فرقی با اف دیسک و نمیدونم هر چیز دیگه ای نداره
نقل قول: اگه منظورتون اینه که هنوز فایل های هایدن نمایش داده نمی شن ، خوب ویندوز رو تنظیم کنید که هایدن ها و

سوپر هایدنها رو نمایش بده.
هیادن و سپور هایدن چیه ؟
من میگم read only هستند
نقل قول: سلام.
این جور که شما میگی بعد از نصب از فولدرهای مربوط به ویندوز مثل WINDOWS و PROGRAM FILES و ... پروپرتی گرفتی. خوب اینا ممکنه موقع نصب رید انلی ست بشن. چی کار به اینا داری. باید یه فولدر جدید میساختی و کمی مکث میکردی ببینی اونم رید انلی میشه یا نه.
مطمئن باش این کارو کردم
حتی قبل از ورود به درایو c
راستی di di جان
نقل قول: ( تقریبا مطمئنم ویروس تکثیر نمیشه )
نگفتم 100 %
خوب دوست عزیز

حالا که فرقی نداره پس یه بار هم به عشق ما از این روشی که گفتم عمل کنید ... باشد که رستگار شوید!Wink
از کدام روش
اف دیسک
ندارم ؟
سلام بچه ها
بالاخره پدرشو در اوردم
سلام رفقا. مشکل من هم کمی به دوستمون rezapassword شبیه با این تفاو ت که این ویروس اجازه نمیده من به اینترنت وصل بشم هر شماره ای که تو dial up میزنم میگه در شبکه موجود نمی باشد با 118 تماس بگیرید. و با هر برنامه ای که پارتیشن بندی می کنم وقتی کارم تمام میشه و می خواد پارتیشنها رو فرمت کنه یک پیغام به این صورت میده :virus:continu y/n اگر n رو بزنم اجازه نمیده فرمت کنم و از برنامه میاد بیرون و اگر y رو بزنم میزاره فرمت کنم ولی ویروس پاک نمیشه . هیچ ویروس یابی پیداش نمیکنه. در ضمن رفته داخل فلشم و فلش رو read only کرده.
دوست عزيز

اين توصيفاتي كه گفتيد كمي عجيب هست. اين پيغام رو تو محيط داس يا زمان نصب ويندوز مي بينيد؟

ممكنه فايل ويروس رو اينجا آپلود كنيد تا روش كار كنيم.
سلام

نقل قول: سلام بچه ها
بالاخره پدرشو در اوردم
چطوریی ؟؟

من هم دچار همین مشکل شدم !!
پوشه ها read only میشن ؛ تمام پوشه ها ، و فقط پوشه ها نه فایلها !!
از این حالت هم در نمیان ، یعنی تیکشون رو هم بر میدارم , بازم read only میشن !

کسی نظری نداره ؟
شما باید با یه انتی بروز سیستمتونو چک کنی تا ئقتی ئپویروس فعال باشه تو حافظه همین میمونه
(۱۶-مهر-۱۳۸۸, ۱۳:۵۳:۱۰)Scorpion نوشته است: [ -> ]شما باید با یه انتی بروز سیستمتونو چک کنی تا ئقتی ئپویروس فعال باشه تو حافظه همین میمونه

آنتی ویروس به روز فعاله ؛ ولی نشناخت !

متوجه شدم که رو فایلهای exe میشنیه و بعد اجرا میشه !!
یعنی الان تمام فایلها آلودست !
کسی وقت داره واسش یه فایل آلوده رو آبلود کنم ؛ آنالیزش کنه ؟؟
احتمالاً اسمش Parite نيست؟
يه فايل بذار
باشه یه فایل کم حجم بزار
احتمالا ویروس Win32/Virut.NBP باشه که فراگیر شده اخیرا
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5