ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویروس جدیدی که پوشه ها را read only میکند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سیستم من به ویروسی دچار شده که تمام پوشه ها را read only کرده و حتی بعد از نصب مجدد ویندوز هم ویروس موجود در درایو c از بین نرفته
لطفا آنتی ویروسی معرفی کنید که ویروس را بشناسد.
خیلی فوری - با تشکر فراوان
دوست عزيز
پس از نصب ويندوز تمام ويروس هاي نصب شده بر روي سيستم از بين مي روند. اما اين ويروس خود را در داخل روت اصلي درايوهاي هارد شما ذخيره كرده است به طوري كه با باز كردن درايو توسط دابل كليك مجددا روي سيستم شما نصب مي شود.
حتي احتمال دارد خود را به جاي فايلهاي اجرايي روي هارد شما جازده باشد يا به جاي فولدرها....
در هر صورت فكر مي كنم KasperSky 2009 بهترين گزينه باشه. لينك دانلودش داخل بخش برنامه هاي مفيد هست.
دوست عزیز
یک راه ساده برای حذف ویروسها روی درایوهای دیگه استفاده از برنامه ای که فایلهای readonly و hidden رو نشون بده. یه برنامه هست به نام 7ZIP که برای فشرده سازیه اما کار مارو راه میندازه.

[attachment=1720]
اگر ویدوزتون را از اول نصب کردید این برنامه رو اجرا کنید و روی درایوهای غیر C هرچی فایل autorun پوشه ی recycler هست پاک کنید.
اگرهم ضدویروس دارید آپدیتش کنید و درایوهاتون رو طبق فرمایش دوستمون چک کنید.

متاسفانه ضدویروس اثرات ویروس روی پوشه هارو برنمیگردونه. برای استفاده از پوشه هاتون برید به Tools>Folder Options> View و گزینه ی
Hide protected operating system files رو از انتخاب خارج کنید تا پوشه های سیستمی دیده شه. این ویروس فقط صفت اسم پوشه را تغییر می ده و به محتوای اون کاری نداره. از محتویات پوشه یه کپی گرفته و در یک پوشه ی دیگه paste کنید.
ما که با این روش مشکلمونو حل کردیم.
امیدوارم مفید باشه.
سلام دوستان ، از آنجائی که بنده با این ویروس مشغول به کارم هنوز راه حل درستی برای از بین بردنش پیدا نکردم حتی چندین بار تمام هارد را فرمت و پارتیشن بندی از نو کردم اما این ویروس از بین نرفت نرم افزار کاسپر هم به درد نمی خورد. احتمالا ویروس در بایوس می باشد . من الان می خواهم سافت ور بایوسم رو عوض کنم ببینم چی میشه؟؟؟؟
آریامهر
سلام.
اگه با پارتیشن بندی هم پاک نشده احتمالا رو فلشی فلاپی جایی کپیه و از اون راه مجددا به سیستم شما بر میگرده. وگرنه همون طور که دیدی جان گفتن با نصب ویندوز ویروسات آن اینستال میشن چه برسه پارتیشن بندی که کلا پاکشون میکنه.
شما از چه طریقی هاردتونو فورمت کردین و پارتیشن بندیشو از نو کردین؟
سلام
خدا رو شکر جایی رو پیدا کردم
دوستان این ویروس لعنتی رو گرفتم
ببنید من با کاسپر 2008 با اپدیت برج 6 2008 اسکن کردم با حداکثر حساسیت فول اسکن . اما چیزی پیدا نکرد .
کلی پروژه مردم و خودم زو دستم مونده . و نمیتونم فورمت کنم .
ایا راه دستی برای پاک کردن این هست .
کسی پاکش کرده ؟
خیلی ممنون
سلام بچه ها
یه راه حل !
ببنید من یک لینوکس لایو دارم
با اون میشه هر فایل و پوشه ایی رو دید
حالا بگید این ویروس کجاست که من از طریق لایو پاکش کنم
در ضمن من 2 ویندوز دارم
ویستا و ایکس پی در کنار هم
ممنون
pas chi shod ?
in lanati asab vas man nazashte
ويروس رو ضمينه کن
يکم توضيح بده تغييراتی که ويروس انجام داده
دستت درد نکنه
اگه فایلش رو میدونستم کدومه که پاکش میکردم خودم
تغیراتش هم فقط همه فولدر ها رو read only میکنه
اگر اين مسير رو نميدونی
Tools > Folder Options > View
Show Hidden And Dolders رو انتخاب کن و تيک Hide Protected Operating system files رو وردار حالا همه فايلها و فولدر های مخفی سيستمی رو ميتونی ببينی.

اگه فولدر آپشن بستست اين فايل رو دانلود کن باهاش ميتونی دوباره بازش کنی يه فايل ديگه هم هست که همون تسک منيجر ويندوز هست که فرقش اينه که ميتونه پروسس های مخفی هم نشون بده
http://ghabeax.ir/parsprog/uploads/anti.zip
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5