سلام .
من میخواستم چندتا فایل رو بریزم توی گوشیم توی حالت تلفن ولی جواب نداد . بنابراین رفتم توی حالت انتقال فایل که بعد از ریختن فایل usb رو که کشیدم یهو قاطی کرد و موقعه روشن شدن بعد از ارمش هی چشمک میزنه . حالا باید فلش کنم چیکار کنم ؟ فلش کردنش چطوریه ؟ نرم افزارشو برام بزارین .
ممنون
اولا امديوارم با فلش درست بشه !! وگرنه .......
ثانيا براي فلش كردن گوشي احتياج به باكس هست .
نكته : باكس قطعه اي سخت افزاري است كه گوشي به آن متصل شده و ويندوز بر روي گوشي نصب مي شود البته ويندوز گوشي يا برنامه سيستم عامل ديگري كه از آن استفاده مي كند.
سونی اریکسون ها رو ندیدم کسی بدون باکس فلش کنه ولی نوکیا ها رو میشد. درنتیجه احتمالا باید دست به جیب ببرید ;)
ajlajlajl نوشته است:سونی اریکسون ها رو ندیدم کسی بدون باکس فلش کنه ولی نوکیا ها رو میشد. درنتیجه احتمالا باید دست به جیب ببرید ;)
سلام خوب هستيد
تا اونجايي كه من ميدونم و خودم روي k750 ام انجام دادم با كابل usb ميشه
به اميد ديدار
اين جا رو اين قضيه قبلا بحث شده :
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.p...502&page=1
فقط مواظب باش . من كه اون قديم ها خواستم فلش كنم ، خيلي به مشكل خوردم . ( مثلا گوشي اصلا ديگه روشن نمي شد و يا قاطي مي كرد و .. ) كه خوشبختانه يه بك آپ گرفته بودم و تونستم برگردونمشون . ولي خيلي جالب بود . به همه فايل هاي گوشي دسترسي داشتي ( مثل صداي كمبود باتري و يا عكس هاي GIF واسه SMS ) و جالب تر اون بود كه مي شد جاشونو عوض كرد . مثلا صداي كمبود باتري رو عوض كرد .
فلش کردن k750 رو میشه بگید ؟
منم یک بار همین اتفاق برام افتاد که وقتی گوشیمو از USB جدا کردم شروع به چشمک زدن کرد و هیچ کاری نمیشد کرد.
ولی من سریع دست به جیب شدم و گوشیمو دادم تا فلش کنن.
خودم نتونستم فلش کنم.
عزيزم با باکس ميشه ولي اين کارو ميشه بدون باکس هم انجام داد
يکي از ساده ترين نرم افزار ها se tools هستش اگه يه سرچ کني پيدا ميکني
يا xs++
البته بايد فايل فلش گوشي که همون فايل main باشه و اگه بخواي فايل fls رو داشته باشي
که جمعا ميشه حدود 100 مگ!!!
اگه بانک فلش نداري بهتره بري مغازه تا فلش کني
چون اگه حتي تو فلش ورزن پايين رو بريزي يا يه فايل fake شده بريزي ديگه ميموني که چه کني!!!
پس اگه اطلاعاتي نداري بهتره اين کارو خودت نکني چون نرم افزار گوشي چيزي نيست که باهاش مثل بقيه نرم افزار ها فکر کني
ممنون از راهنمایی خیلی خوبت.
راستش من برنامه setools رو تقریباً سال پیش دانلود کردم. ولی حقیقتش چون کسی رو نمیشناختم که باهاش کار کرده باشه ترسیدم بزنم گوشیمو خراب کنم. آخه منم W810i دارم.
آموزش برنامه رو هم خوندم ولی فکر کنم گوشیمو نشناخت یا من بلد نبودم. آخه از سیستم گوشی مثل کامپیوتر سر درنمیارم.
متشکرم.