ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خطا در کامپایل c++builderx
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من مدت هاست که در اولین کامپایل برنامه c++builder ورژن موبایل موندم.یه مدت که خطای abld not recognize میداد.ولی با تلاش زیاد و نصب sdk ورژن 2 تونستم این خطا رو رفع کنم ولی حالا که خطاها رفع شده وقتی گزینه run project رو می زنم با این خطا در یک مسیج مواجه می شوم:
c:/symbian/8.0a/s60_2nd_fp2_cw/epoc32/release/winsb/udeb/epoc.exe
to use symbian os tools without specifying a device name,a default device must be set using the devices -setdefault command
من برای نصب به ترتیب زیر عمل کردم:
1- active perl
2- j2re 1.3.1
3- sdk 2
4-debuger tools
5-vc++6
6-c++builderx versin moblie 1.5
و البته sdk ورژن 1.2 را نیز نصب کردم و حالا نمی تونم در موقع کامپایل امولاتور را ببینم.
البته وقتی debug project نیز انتخاب می کنم خطایی بدین صورت ظاهر می شود: can not load evaluator
از دوستان عزیزی که در این زمینه اطلاعاتی دارند ،درخواست کمک دارم و از طرفی برای پروژه ام زیاد وقت ندارم.از کمکتان پیشاپیش ممنونم.
با تشکر
من در این زمینه اطلاعاتی ندارم ولی کمی جستجو کردم ببین این خطا از کجا اب میخوره . ظاهرا شما باید device مورد نظر خودتون رو ابتدا انتخاب کنید تا Emulator بتونه اجرا بشه . چند تا دستور هست که باید توی cmd بنویسید تا device مورد نظرتون رو انتخاب کنید .

ابتدا دستور devices رو مینویسید و اجرا میکنید .
این دستور به شما لیستی از Device ها رو میده البته محتوای لیست میتونه گیج کننده باشه مثل UIQ2.1:com.symbian.uiq یا ....
در وحله آخر دوباره دستور devices رو اجرا میکنید اما اینبار با سوییچ -setdevice و در قسمت آخرش هم یک علامت @ و نام device ی که در لیست بالا انتخاب کردید (بجای mydevice در دستور زیر )

کد:
devices -setdevice @mydevice