ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پر شدن ظرفیت فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به دوستان

من برنامه ای نوشتم که تعداد کنترلهای روی فرم زیاده و دیگه نمی شه کنترلی اضافه کرد

آیا راهی هست که بشه این مشکل رو حل کر
من یه بار که می خواستم تمام فرم ها رو تو یه فرم بذارم این مشکل پیش اومد که این کار خیلی کار جالبی نیست.
ولی میدونی چندتا آبجکت باید بذاری تا فرم پر بشه Confused من 257 تا آبجکت گذاشتم پیغام خطا داد و گفت که نمیتونی بیشتر از این آبجکت بذاری تو این فرم.
فکر کنم از محدودیت های VB باشه و نشه کاریش کرد.
پیشنهاد می کنم در صورت امکان از چندتا فرم استفاده کنی
یکی از آبجکت هایی اگر بصورت آرایه ای استفاده بشن، هیچ مشکلی پیش نمیاد، Label ها هستند
اما بسته به نوع برنامت شاید بتونی آبجکت هایی دیگه رو هم آرایه ای کنی.
ممکنه تو یه برنامه ای با دکمه های آرایه ای کدنویسی سخت بشه!!!
فکر نکنم بشه بیشتر از این گذاشت. شما باید یا این فرمو بشکنی توی چند تا فرم. یا از کنترل های آرایه ای استفاده کنی. مخصوصا لیبل ها که کار خاصی نمی کنند رو بصورت آرایه ای کن.
به نظر منم اولین و آخرین راه همینه تازه با آرایه هام خیلی راحتتر می شه بعضی مواقع. مثلا تو لیبل ها و فریم ها
اصلا برای چه منظوری به همچین چیزی احتیاج پیدا می کنی؟!
با این کار کیفیت کد و برنامه پایین میاد...

خود من مثلا حتی بیشتر از سه تا دکمه روی فرم قرار نمی دم...
برای حالات مختلف مپشن دکمه ها عوش می شند (خصوصیات مربوطه) و در کد اجرا به روال مربوطه منتقل می شه.
این اصول کار با پروژه های بزگه که ممکنه تعداد بیشتری کنترل روی فرم طلب کنه.
همون طور که دوستان گفتند باید به تعداد بیشتری فرم منتقل بشند که درست هست و حرف من اینه:
برنامه نویس باید علاوه بر کد طراحی منو ها و فرم ها و اشیاء مورد نیازش رو هم به خوبی بر عهده بگیره. شما باید خودتون به نوعی مدیریت داشته باشید بر هر آنچه که ممکنه برنامتون رو از شکل و حالت استاندارد خارج کنه.
حالا مثلا در این مورد بخصوص استفاده از شیء Tab یا قرار دادن فرامین در منو ها به جای اشیاء ...