با سلام خدمت دوستان
یه شیئ در vb وجود داره به اسم OLE که میتونه یه فایل رو در خودش دخیره کنه
حال سوال:
پس از اینکه در هنگام برنامه نویسی یه فایل رو در این ole قرار دادم آیا راهی برای خارج کردن این فایل در یه مسیری که ما تعیین میکنیم وجود داره یا نه
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
با تشکر
دوستان لطفا اگه راه حلی برای این کار وجود داره کمک کنین
صمیمانه تشکر میکنم
دوستان
اگه راهی نداره با بگین که وقتم رو تلف نکنم
اگه با OLE کار داری که من بلد نیستم. ولی اگه میخوای فایلی رو توی سورس برنامه بذاری و بعدا Extract کنی بگو تا برات نمونه بذارم.
آره ممنون میشمممممممممممممممم
حتما بزارین
مرسی از شما
اگه طبق فایل آموزشی عمل کنی چند دقیقه ای وقتت گرفته میشه ولی در عوض راه میفتی و دفعات بعد تو یه دقیقه کارها رو انجام میدی. تازه با پیروی از فایل آموزشی دیگه نیازی نیست برنامه نمونه رو نگاه کنی چون مراحل ساخت برنامه نمونه تو فایل آموزشی هستند. در ضمن از اون همه چرت و پرتی که تو فایل آموزشی نوشتم وحشت نکن چون در نهایت کد برنامه کمتر از 10 خط هستش.
سؤال داشتی حتما بپرس
دوست من مرسی از برنامه خوبت
این برنامه خوبه ولی متاصفانه برای فایل های بزرگ اصلا جواب نمیده یعنی فایا میره داخلش ولی در موقع استخراج ارور میده
برای رفع این مشکل آیا راهی وجود داره
شما تو وی بی میتونی آرایه ای (بافری) با ظرفیت حداکثر 309 مگابایت رزرو کنی برا همین هم با فایل های بیشتر از 309 مگابایت هنگام لود کردن تو آرایه خطا میده.
کد:
309.25 * 2 ^ 20 - 32 = 324272096 Bytes
اساتید محترم باید وارد عمل بشن چون با تابع LoadResData نمیشه (یا من بلد نیستم) Data رو تیکه تیکه Load کنم بلکه همش رو یکجا تحویل میده.