۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۱:۲۲:۲۱
۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۸:۴۸:۱۱
سلام.
نوتبوک هم کلاسیمم تمیز نکردم. درگیر پروژه خودم بودم.
Darg نوشته است:حالا چون دختر بود نمی تونست از کار بندازتش؟ یا اینکه چون شما پسر بودی نوتبوکش ویروس گرفته بودمیدونی که خانوما معمولا چیزی از کامپیوتر بارش نیست. البته قصد جسارت یا بی احترامی ندارم. ولی حقیقته. فقط بلدن از کامپیوتر استفاده کنن. اونم در سطح خیلی محدود.
zacaria نوشته است:آقا پيمان اگه شما فايل اجرايي ويروس رو داريد لطفا بزاريد اينجا تا دوستان بتونند كمكم كنند.فایلو آپ کردم. البته آرش ظاهرا آنتیشو آپ کرده. اگه مشکلت حل نشد این فایل رو میشه بررسی کرد. اینم بگم مطمن نیستم همون ویروس باشه. یکی از بچه ها بهم داد گفت ورژن جدید ویروس سیاسیست. ولی من هنوز چکش نکردم.
شما چطور اون نوت بوك رو تميز كرديد؟ ميشه راهشو بگيد؟
نوتبوک هم کلاسیمم تمیز نکردم. درگیر پروژه خودم بودم.
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۰:۱۵:۲۲
سلام
از همه دوستان ممنونم. ديروز نبودم(جاتون خالي رفته بوديم كوه)
اين آنتي كه آقاي ويكرمي گذاشتن كارشو ساخت
خيلي ممنون
موفق باشيد
از همه دوستان ممنونم. ديروز نبودم(جاتون خالي رفته بوديم كوه)
اين آنتي كه آقاي ويكرمي گذاشتن كارشو ساخت
خيلي ممنون
موفق باشيد
۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۷:۱۵:۰۳
سلام
من یه ویروس نوشتم ، میخوام شما بگیرید آنالیزش کنید و ببینید چطوره؟
در ضمن هیچ آنتی هم نمیشناستش سعی کردم برای هر کاری از توابعی که خودم نوشتم استفاده کنم و از دستورات تابلو مثل filecopy استفاده نکنم
ویروس به زبان vb نوشته شده.
کجا بذارمش؟ کی حاضر به اینکاره؟
خواستین آنتیش هم بهتون میدم که راحت تر باشین
در ضمن هیچ آنتی هم نمیشناستش سعی کردم برای هر کاری از توابعی که خودم نوشتم استفاده کنم و از دستورات تابلو مثل filecopy استفاده نکنم
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۴:۰۵:۳۲
سلام.
بگو چی کار میکنه. یهو نزنه فایلامونو پاک کنه. بدونیم در چه حدی آسیب میرسونه. اگه فقط خلل تو کار وین به وجود بیاره من آنالیزش میکنم. ولی اگه بخواد فایلامو پاک کنه و بعدا مجبور شم ریکاوری کنم به دردسرش نمیرزه.
بذارش همین جا.
بگو چی کار میکنه. یهو نزنه فایلامونو پاک کنه. بدونیم در چه حدی آسیب میرسونه. اگه فقط خلل تو کار وین به وجود بیاره من آنالیزش میکنم. ولی اگه بخواد فایلامو پاک کنه و بعدا مجبور شم ریکاوری کنم به دردسرش نمیرزه.
بذارش همین جا.
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۴:۵۶:۱۰
HoseinVig نوشته است:سلامخب حسين جان شما بگزار هركي مايل بود ازش استفاده ميكنه فقط يه توضيح مختصر از كارهايي كه انجام ميده فرامش نشه
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۳:۴۶:۴۴
بیارش
تو فلاش مموری با اتورن می ریزم می دم به بچه های کلاسمون تا تست بشه
بیچاره بچه های کلاسمون
تو فلاش مموری با اتورن می ریزم می دم به بچه های کلاسمون تا تست بشه
بیچاره بچه های کلاسمون
۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۶:۰۷:۰۳
ویروس به قول خودتون پسره خوبیه کاربرو زیاد آزار نمیده
هیچ اطلاعاتی رو حذف نمیکنه.
هیچ چیزی رو غیر فعال نمیکنه
با رم و cpu usage هم کاری نداره و اصلا کامپیوتر کند نمیشه.
خودشو توی فلش مموری ها و تمام درایو ها autorun میکنه
caption های پنجره ها ، button ها و بعضی checkbox ها و خلاصه هرچی زورش میرسه رو تغییر میده(موقتاً)
به اسم هایی از این قبیل تبدیل میکنه:
HoseinVig
Format
Goraz Geli
Goraz
Close
Turn Off
Restart
....
و کاربرو گمراه میکنه مثلا وقتی پیغامی کز طرف ویندوز میاد و مثلا میپرسه مایل به فلان کار هستید یا نه(Yes , No)
ویروس اون دکمه هارو به اینجور کلماتی تغییر میده مثلا Format و کاربر فک میکنه اگه اونو بزنه درایو هاش فرمت میشه ....
همینا کافیه بقیشو خودتون ببینید
هیچ اطلاعاتی رو حذف نمیکنه.
هیچ چیزی رو غیر فعال نمیکنه
با رم و cpu usage هم کاری نداره و اصلا کامپیوتر کند نمیشه.
خودشو توی فلش مموری ها و تمام درایو ها autorun میکنه
caption های پنجره ها ، button ها و بعضی checkbox ها و خلاصه هرچی زورش میرسه رو تغییر میده(موقتاً)
به اسم هایی از این قبیل تبدیل میکنه:
HoseinVig
Format
Goraz Geli
Goraz
Close
Turn Off
Restart
....
و کاربرو گمراه میکنه مثلا وقتی پیغامی کز طرف ویندوز میاد و مثلا میپرسه مایل به فلان کار هستید یا نه(Yes , No)
ویروس اون دکمه هارو به اینجور کلماتی تغییر میده مثلا Format و کاربر فک میکنه اگه اونو بزنه درایو هاش فرمت میشه ....
همینا کافیه بقیشو خودتون ببینید
۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۰۴:۳۲
تا الان 4 نفر دانلود کردن ، اما کسی نظری نداده ؛ انتقادی ، پیشنهادی ....چیزی...
اگه دانلود میکنید بگید که بفهمم چه کسایی دارن روش کار میکنن
با تشکر
اگه دانلود میکنید بگید که بفهمم چه کسایی دارن روش کار میکنن
با تشکر
۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۱۰:۵۱
سلام
من برای اینکه یه تجربه ای بشه برای خودم دانلودش کردم. الان خونه نیستم، شب روی سیستم خودم اجراش میکنم. اگرم گیر کردم آنتیش رو از خودت خواهم خواست.
من برای اینکه یه تجربه ای بشه برای خودم دانلودش کردم. الان خونه نیستم، شب روی سیستم خودم اجراش میکنم. اگرم گیر کردم آنتیش رو از خودت خواهم خواست.
۱۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۱:۱۵:۴۲
ميگم من اين ويروس سياسي رو توي کامپيوتر رفيقم اجرا کردم هيچ کاري نکرد که ؟؟!
اين ويروس هم رو همونجا اجرا کردم. واقعا جالب بود.فهميدم قضيش چيه ولي دستي نتونستم پاکش کنم. يه خرده اي کلمات ر بيشتر کنيد.
اين ويروس هم رو همونجا اجرا کردم. واقعا جالب بود.فهميدم قضيش چيه ولي دستي نتونستم پاکش کنم. يه خرده اي کلمات ر بيشتر کنيد.