صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
نسخه جدید آموزش رد شدن ازخیابان به کودکان
اول به سمت چپ که محل عبور ماشینهاست نگاه میکنیم بعد به سمت راست که محل عبور موتورهاست نگاه میکنم بعد به سمت بالا نگاه میکنیم که محل سقوط هواپیماست سپس با روحی سرشار و قلبی مطمئن پا به خیابان میگذاریم .
--------------------------------------------------------------------------
هموطنان عزیز، در باغ سبز شهادت همیشه به روی شما باز است !!!-هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران هواپیمائی جمهوری اسلامی مسیر مستقیم تهران بهشت را افتتاح کرد این مسیر بدون توقف مسافرین را در بهشت پیاده میکند برای گرفتن بلیط همه روزه میتوانید به دفاتر پذیرش مراجعه کنید
وقتی که رفتی هم دلم سوخت هم جگرم, با رفتنت دوگانه سوزم کردی
-------------------------------------------------------------------------------
يارو سوار تاكسي ميشه زنشو ميشونه رو صندلي جلو كه راننده تو آينه نبينتش!!
--------------------------------------------------------------------------------
به یارو میگن: یه میوه خوشمزه، آبدار و شیرین نام ببر، میگه: خیار! بهش میگن: خیار كجاش آبدار و شیرینه؟بنده خدا میگه: با چایی شیرین بخور، نظرت عوض میشه
----------------------------------------------------------------------------------
از یارو میپرسن: مساحت ایران چقدره؟ میگه: 1648192 متر مكعب! میگن: خنگ خدا، آخه چرا متر مكعب؟! تركه میگه: آخه تو این 4 سال اخیر به ارتفاع یك متر ر__ه شده توش
------------------------------------------------------------------------------------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم بيكار نباشي اينا رو دادم واسشون سوال پيدا كني
-----------------------------------------------------------------------------
سعی کن تو زندگی مثل زودپز باشی, یعنی تو اوج زمانی که جوش میاری سوت بزنی !!!
ترکه به مادرش میگه: ننه اگه تو به دنیا نمیومدی من بی ننه میشدم ها !!!
يك ژايني بعد از 15 سال به يك مورچه ياد ميده كه با چوب غذا بخوره بد اون رو مياره تو ميدان تا به مردم نشان بده مردم هم دور تادور ميايستن تا نگاه كنند ترکه داشته از اونجا رد مي شده مي بينه همه عقب وايستادن و يك مورچه هم اون وسط هست ميره باپا مورچه رو له ميكنه ميگه اخه مورچه هم ترس داره !
ترکه با دوست دخترش تو ماشين بودن ميبينه جلوتر ايست بازرسيه! قبل از ايست بازرسي به دوست دخترش مي گه: تو از ماشين پياده شو بعد از ايست بازرسي بگو مستقيم تجريش که من دوباره سوارت کنم.
بعد از ايست بازرسي دختره يادش ميره بگه تجريش ميگه: ونک
ترکه ميگه شرمنده!
آقاهه سخنراني مي کرده، مي گفته ما اسراييل رو مي گيريم، اروپا رو مي گيريم، آمريکا رو هم مي گيريم. يه نفر بلند مي شه مي گه: اگه يه کم ديشتو بخوابوني Arab Sat رو هم مي گيري.
يه روز يه مرده پشت موتور گازي نشسته بوده و هي از يه بنز جلو ميزده... راننده بنز عصباني ميشه و ميزنه كنار و به موتوري ميگه: آقا تو چطور از من جلو ميزدي؟ مرده ميگه: ببخشيد... كش شلوارم به آينه بغل شما گير كرده بود!
مادره به بچش ميگه: مي دونم موهاي خواهرت رو كشيدي شيطونه گولت زد. بچه هم ميگه: آره ولي لگدي كه تو دلش زدم ابتكار خودم بود.
تو صندوق صدقات اكس مي اندازند وام ميده!
سه نفر خونشون برق نداشته , تصميم مي گيرند از خيابون برق بدزدند, بعد از مدتي دو دقيقه به دو دقيقه برق خونشون ميره! اگه گفتي چرا؟ چون برق را از چراغ راهنمائي دزدیده بودند.
يک کلاغ با يه زرافه عروسي مي کنه بچشون کلافه مي شه
—————————
با فعال سازي پيام چند رسانه اي (MMS) در صورت نداشتن جوک جديد مي توانيد عکس خود را براي ما بفرستيد تا بخنديم!
—————————
گلي… گلي… گل رز… گل شب بو… گل ياس…
…
…
…
بنفشه مي کاريم، کود مي فروشيم…
گليه… گل!
—————————
جمعه يعني يک غروب وعده دار،
وعده ترميم قلب ياس زار،
جمعه يعني مادر چشم انتظار،
درهواي ديدن روي نگار.
جمعه يعني يه سماء دلواپسي،
مي شود مولا به داد ما رسي؟
—————————
اددا بابا دد
اي ي ي ي
قاقا
ا ا ا ا ا
…
…
…
ببخشيد! گوشيم دست بچه بود!
—————————
ميمون چي توز بازنشسته شده، بهتره زودتر براي استخدام اقدام کني!
نقل قول: يك ژايني بعد از 15 سال به يك مورچه ياد ميده كه با چوب غذا بخوره بد اون رو مياره تو ميدان تا به مردم نشان بده مردم هم دور تادور ميايستن تا نگاه كنند ترکه داشته از اونجا رد مي شده مي بينه همه عقب وايستادن و يك مورچه هم اون وسط هست ميره باپا مورچه رو له ميكنه ميگه اخه مورچه هم ترس داره !
اين سوسک بود فکر کنم
تک زنگ چیست؟
.
.
.
.
.
با خبر شدن دو گدا از هم.
=====================
خبر فوری: هواپیمای تهران شیراز سالم به زمین نشست!
کارشناسان در پی بررسی علت این ماجرا هستند.
=====================
گاهی به آسمان نگاه کن
.
.
.
.
.
از توپولوف و کاسپین خبری نیست؟ خوب خدارو شکر... میتونی به کارات برسی!
هواپيما داشت سقوط مي کرد همه داشتن جيغ ميزدن به جز غضنفر! ازش مي پرسن چرا تو ساکتي ؟ ميگه : ماله بابام که نيست بذار سقوط کنه
(۰۱-شهریور-۱۳۸۸, ۲۱:۰۴:۵۴)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]هواپيما داشت سقوط مي کرد همه داشتن جيغ ميزدن به جز غضنفر! ازش مي پرسن چرا تو ساکتي ؟ ميگه : ماله بابام که نيست بذار سقوط کنه
علی تو چرا تازگیا اینقدر رفتی تو کار غضنفر؟؟منم که ننه ی غضنفرم!!!
محبوب جون مگه نمیدونی چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی با غضنفر فامیل شده.
یکی از فامیل های غضنفر که فامیل های علی هم میشه، توی هواپیمایی بوده که تو مشهد سقوط کرد.
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14