ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عجيب ترين ويروس هاي رايانه اي در سال 2007
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خرابكاران اينترنتي براي انتشار هرچه بيشتر كدهاي مخرب،‌ گاه به ترفندهاي عجيب و غريبي دست مي زنند كه نشان از خلاقيت قابل توجه آنها در طراحي ويروس ها و كدهاي مخرب رايانه اي دارد.



ويروس هايي كه معمولاً بر اساس روش هاي خلاقانه خرابكاران، توليد و منتشر مي شوند،‌ با سوء استفاده از نا آگاهي، سادگي و علائق خاص كاربران اينترنت، موجب افزايش شيوع آلودگي ها و حملات مخرب رايانه اي مي گردند.



PandaLabs، لابراتوارهاي امنيتي پاندا، با انتشار فهرست عجيب ترين ويروس هاي رايانه اي در سال 2007، خلاقيت و مهارت اين كدهاي مخرب در نفوذ به رايانه ها را مورد توجه و بررسي قرار داده است:



- Aifone، ويروس وقت شناس!



تروژان Aifone.A، بي گمان وقت شناس ترين كد مخربي ست كه درست در زمان مناسب و در لحظه اوج گيري حساسيت يك اتفاق خاص منتشر شد. و اين اتفاق چيزي نبود به جز آغاز فروش همزمان Apple iPhone در بسياري از كشورهاي جهان. اين ويروس با فرصت طلبي خاص خود، موفق شد تا بسياري از رايانه ها و شبكه هاي محلي در جهان را آلوده سازد.



نمونه هاي فراواني از اين نوع ويروس توسط شركت هاي امنيتي كشف شده كه از ميان جديدترين آنها مي توان به كد مخربي اشاره كرد كه با سوء استفاده از مسئله ترور بي نظير بوتو، نخست وزير سابق پاكستان، آلودگي وسيعي در شبكه جهاني وب ايجاد كرده است.



- Sinowal.FY، گروگانگيري در روز روشن!



اين تروژان به نحوي طراحي شده است كه با رمزگذاري فايل ها و اطلاعات ذخيره شده در رايانه هاي مورد حمله خود،‌ دسترسي كاربر به اين اطلاعات را قطع نموده و وي را مجبور مي كند تا براي رمزگشايي مجدد اين فايل ها، مبلغ نسبتاً زيادي را بپردازد.



- RogeMario.A، بازيگوش و بدجنس!



اين كرم اينترنتي كه هدف خود را نصب و اجراي يك بازي رايانه اي مشهور در سيستم،‌ اعلام مي كند، با فريب كاربران و به خصوص طرفداران بازي هاي رايانه اي، به سرگرم كردن اين افراد نگون بخت پرداخته و رايانه هاي آنان را بطور نامحسوس آلوده مي نمايد.



- MSNFunny.B، استاد بلامنازع زبان!



اين كرم رايانه اي عجيب، ‌يك پايگاه سخن پراكني كامل است. به تمامي زبان هاي زنده دنيا و چندين زبان غيرزنده، پيغام هاي خاص و تحريك كننده اي را ارسال مي كند تا تعداد بيشتري از كاربران در كشورهاي مختلف را آلوده كند.



- AttachMsngr، تفاوتي وجود ندارد!



مهم نيست چه نوع اطلاعاتي در رايانه خود نگهداري مي كنيد يا اصولاً چه نوع فعاليت هايي در آن انجام مي دهيد. تروژان AttachMsngr.A هرگونه اطلاعات ذخيره شده، تمام كليدهاي فشرده شده، حركات ماوس و حتي مكالمات ردوبدل شده در برنامه هاي چت را به سرقت مي برد.....





- Voter.A، ويروس نامزد!



اين كرم اينترنتي با آلوده كردن رايانه ها و به ويژه هدف گرفتن برخي از كشورهاي بزرگ آفريقايي، پيغام هايي را به صورت پي در پي براي كاربر نمايش مي دهد و از وي مي خواهد تا در انتخابات رياست جمهوري كنيا شركت كرده و به نفع يك كانديداي خاص رأي دهد. اما در نهايت اين روش عملكرد به يك ضد تبليغ بدل مي شود؛ زيرا تصوير كانديداي مورد نظر و تبليغات مربوط به آن، هر 9 ثانيه يكبار براي كاربر نمايش داده شده و او را به شدت آزرده و خشمگين مي سازد.



- Sohanat.DB، بدلكار زيرك!



يكي از خطرناك ترين و شايع ترين كدهاي مخرب رايانه اي كه قادر است از دسترسي كاربران اينترنت به برخي از موتورها و برنامه هاي جستجوي وب جلوگيري نموده و يك صفحه وب، با طراحي بسيار ناشيانه، از صفحه ابتدايي Google.com براي كاربر مورد حمله خود نمايش دهد. در صورتي كه كاربر، فريب خورده و عبارتي را توسط اين صفحه جستجو كند، هركدام از نتايج حاصل شده، وي را به وب سايت هاي غير اخلاقي و يا صفحات آلوده هدايت مي نمايد.



- LiveDeath.A، تفتيش عقايد ممنوع!



اين تروژان با نفوذ در رايانه ها، پنجره اي را به صورت خودكار و ناگهاني براي كاربر باز مي كند و آن ها را مجبور مي سازد تا به سئوالات تمسخر آميز و پيش پا افتاده اي مانند "رنگ مورد علاقه شما چيست؟" و يا "چه فصلي را بيشتر دوست داريد؟" و ... پاسخ دهد. البته جواب كاربر هرچه كه باشد مهم نيست. رايانه وي از كار افتاده و ناگهان خاموش خواهد شد.



براي اطلاعات بيشتر در خصوص اين كدهاي مخرب به Panda Security Encyclopedia مراجعه فرماييد.