ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اشكال در سايت...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقا اشكان وقتي كه برنامه به سايت مي فرستم پس از ارسال قبلا يه صفحه وا ميشد و ميگفت كه برنامه با موفقيت ارسال شد اما الان هيچ چيز نوشته نميشه ولي برنامه فرستاده ميشه
شايد به همين دليله كه بعضيها چند بار يه برنامه رو مي فرستن .
ممنون آقا مهدي چشم بررسي ميكنم و درستش ميكنم(هرجاش دست ميزني يه جا ديگش ايراد پيدا ميكنهAmaze )
سلام..ديدي اشكال از خودتون هست بعد به من ميگي كه بلد نيستي برنامه بفرستي ..برو درستش كن باباAmaze
acv نوشته است:سلام..ديدي اشكال از خودتون هست بعد به من ميگي كه بلد نيستي برنامه بفرستي ..برو درستش كن باباAmaze
ديگه داري خونمو به جوش مياري :evil: :evil:
هالا چي شد مثلا...خيلي ترسيدم ادم بيكار..ميشنه به من ميل ميزنه اونم با يه نرم افزار كه مثلا خودش نوشته(البته طبق معمول براي خودش نيست)...شما اگه جيزي هاليت بود متوسل به كارا(ميل زدنAmaze )نميشدي..چون ميبيني كاري غير ازاين ازت بر نمياد به من ميل ميزني
به جاي اين كارا برو يه زره درس بخون بچه كه فردا يه كاره اي بشه واسه خودت و خودت و عمرت رو الاف اين مسخره بازي ها نكن...(اينو برادرانه بهت گفتم)..وقتي نمرهات رو گرفتي و معدلت 13..14 بود اونوقت ميفهمي كه چقدر تو اين سايت مسخره عمرت رو هدر دادي..به حرفم فكر كن... :?: :?: .......در ضمن من از اقا اشكان معزرت ميخاهم..من روبخش..من نمدونستن شما كي هستيد..در هر صورت شما بزركتريد و احترامتون واجب :oops: واقعا ببخشيد..ولي بقيه بچه هاواقعا هيجي هاليشون نيست و بهشون بگوبرن درس بخونن..من بازم از شما معزرت ميخاهم..شما ليسانس داريد و ... در هر هال ببخشيد...من اينا رو به اقا اشكان گفتم نه بقيه

راستي افا اشكان ايميل من دست شماامانت بود..اين كار اقا وحيد واقعا زشت بود..و هم از انسان متشخصي مثل شما بعيد
من يه چند روزي بود نمي تونستم بيام توسايت يعني مال چند روز پيش رو مي آورد با ISP هم تماس گرفتم خودش هم از رو ي سرور نمي تونست سايت رو بياره Ctrl + F5 هم كاري نمي كرد يه ميل به آقاي گسترش زدم ايشون هم مثل اينكه مشكل داشت البته فكر كنم ايشون از مخابرات استفاده نمي كنن ديش مستقيم دارن البته مشكل من با عوض كردن كارت اينترنت حل شد ولي سايت بايد يه مشكل داشته باشه چون با بقيه سايتها مشكل نداشتم و مثل اينكه از اقاي گسترش هم خبري تو سايت نيست (هستين آقاي گسترششششششششششششششش) خلا صه آقا اشكان يه بررسي بكن
acv نوشته است:سلام..ديدي اشكال از خودتون هست بعد به من ميگي كه بلد نيستي برنامه بفرستي ..برو درستش كن باباAmaze

برو خودتو اصلاح کن ای سی وی
مگه اشکال داشتن چیزی است که سواد آدم را برسونه
دیگه دوست ندارم ببینمت
واقعا براتون متاسفم acv
مي گم پس جواب من چي شد اين آقاي ACV كل سايت رو ريخت بهم
من نمي دونم ولي حس مي كنم يه خبريه آقا اشكان هم مثل اينكه نيست يا من تو باغ نيستم ولي يه چك بكنيد به من هم يه خبري بديد
من كه اينجام جايي هم نرفتم - ايشون هم فعلا كاري به كار سايت نداره.
چاكر شما acvهستم ديگه بچه خوبي شدم..گفتم با اي دي جديد بيام كه ذهنيت بد از من نداشته باشين 8)