ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درایور CNC برای استپ موتور با AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان
مدتی هست دنبال درایور سی ان سی با استپر موتور های سانیو دو فار 1.5 آمپر با میکرو می گردم که از روی کامپیوتر با نرم افزار های کد و کم قابل کنترل باشه (حالا یا شماتیک آماده توی نت یا به کمک دوستان بسازیم)

الان منتظر نظرات و کمک های شما اساتید و دوستان گرانقدر هستم
با تشکر
به این مفتی ها که نمی تونی پیدا کنی فکر کنم تا یه حدیش رو ایرن تحریم هم باشه احتمالا با همین میکرو های خودمون باید بسازی
سلام
کی حرف از مفت بودنش زد؟
در ضمن توی نرم افزار های پیر تو پیر(ای مول و ای دانکی) پر هستش من چندین نمونه کاملش رو گرفتم ولی یکی باید روتینش کنه برای موردی که نیاز هست که از دست من بر نمیاد.
درایو های آماده هم توی بازار هستن(آتونیکس و ...) ولی نیاز به موشن کنترلر دارن که هیچ نماینده ای نمی دونه چه نرم افزارهایی رو ساپورت میکنه که من هم فکر میکنم یه نرم افزار باید برای پین آوت هاش نوشت که اونم از حد سواد من خارجه متاسفانه.

الان دست به دامان شما عزیزان گرامی شدم ببینم چه میکنید!
تا اونجا که من می دونم یه سری PLC آماده برای این کار هست و یه سری کنترلر به صورت IC مشکل ترین قسمتش فکر کنم ساخت مکانیکش باشه که باید خیلی دقیق باشه چون نرم افزارش تقریبا نوشته شده یه سری کد به اسم G Code تولید می کنه که تقریبا هیچ پیچیده گی توش نیست
دقیقا درایور رو هم نمی دونم چی می خوای احتمالا بخش قدرتش رو که نمی خوای؟
اگه چیزی داری همین جا اتچ کن تا ببینم
از شجره نامه نرم افزارهاش اطلاع کلی دارم.
از پی ال سی هم نمیخوام استفاده کنم چون نیاز به برنامه نویسی داره.
اون کنترلر هایی هم که مد نظر شما هست همون درایو سی ان سی هستند.
درایو هم همه بخششو میخوام که کار کنه.

در مورد مکانیکش هیچ مشگلی ندارم.
مشگل فقط نرم افزار و سخت افزارش هست.
اون موارد هم رو اگه شما چیزی پیدا نکردید برام من اتچ میکنم.
من این درایو رو برای روتینگ دریلینگ میلینگ سی ان سی مبخوام که یک نمونش BUNGARD ها هستند.
البته نمونه ایرانیش هم دو - سه جا کار شده توسط دوستان من ولی نم پس نمی دن!
http://www.isolationmilling.com/deutsch/...cd-atc.htm
ببین اگه یه سری G code داری و به یه سری موتور می خوای فرمان بدی تقریبا کار سختی نیست البته نقشه آماده سراغ ندارم ولی با یه میکروی معمولی می شه ساختش
کنترلش رو هم باید ببینی فیدبک می خوای نمی خوای اگه فیدبک داری سنسورش چیه و ...
اگه طرح جالبی باشه بدم نمی یاد یه وقتی بزارم و برات کاملش کنم
سلام

میخوام این درایو با نرم افزار هایی که خروجی G-CODE میدن ارتباط برقرار کنه مثلا اتوکد - کتیا -پروتل و کرل و ....
یعنی مستقیم فرمان بگیره بدون اینکه مثلا بریزی تو یه فایل و فایل رو بدی بهش؟
به این روش شاید یکم سخت باشه چون باید پروتکلش رو در آورد ولی شدنیه اما فکر کنم اول با همون فایل ارتباط بر قرار کنی بهتر
شما کجا زندگی می کنی؟
سلام
من تبریزی هستم توی تهران دفتر دارم الانم مدتی هست که سوئیس هستم.
چطور مگه؟
گفتم شاید بتونیم هم کاری کنیم
چرا نمیشه!
میشه .
صحبت می کنیم
4 تا طرح الان روی میز هست که همه باید عملی بشه با توجه به توجیه اقتصادی که دارن.
منتظر جواب شما هستم.
صفحه‌ها: 1 2 3