ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درایور CNC برای استپ موتور با AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
دوستان عزیز شما خودتون اوستا هستید ولی من فکر نکنم باavr بشه این کارو کرد مگه اینکه هزار تا جنگولک بازی در بیاری.avr کنار یه موتور dc شش ولت قاط میزنه.شما از همین الان رو pic کار کن .اقا جنس امریکائی هم که دم دسته شماست.
ممنون از پاسختون
ولی من نمونه های زیادی با avr دیدم !
اونی که قاط می زنه مشکل از avr نیست مشکل از یوزر Biggrin
برای هم کاری هم شما کار هایی که شده و کار هایی که باید بشه و کار هایی که من باید انجام بدم رو فهرست وار برای همین ID تو یاهو ارسال کن یا info ی farayaz.com
با سلام و تشکر از پاسخی که دادید.
واقعیت مطلب اینه که باید آنلاین صحبت کنیم هر موقع که امکان حضورتون در یاهو وجود داشت لطف کنیدبنده رو مطلع کنید یا زمان های آن بودنتو رو در صورت امکان برای بنده پی ام بفرمایید.
متشکر و سپاسگذارم
اقا خیلی قشنگ داریم میریم جلو!
مشکل اینجاست که انلاین می خوای بری جلو اگه میل زده بودی حل شده بود من تقریبا جمعه و شنبه هم ندارم حدودا روی ۱۲ -۱۳ ساعت در گیرم
اول هم بابد ببینم چه قد رکار داره و آیا اصلا وقت دارم یا نه
سلام
حامد جان من می دونم که به صورت آفلاین نمیشه بررسی کرد چون یه سوال پیش میاد باید همون لحظه پرسیده بشه تا آدم بتونه بره جلو!

راستش برای قسمت های مکانیکی مشگلی ندارم فقط درایو ها و نرم افزار باید بررسی بشه برای شاسی دستگاه هم از پروفیل میخوام استفاده کنم که به سختی پیدا میشه اگر تونستید شما هم یه سراغی از این پروفیل ها بگیرید اگر پیدا شد که هیچ نشد راه دیگه ای هم هست.
نمونه پروفیل صنعتی:
http://www.onexiainc.com/images/IPSMachineBase.jpg
http://www.v2conference.com/shower-cabin...ofiles.jpg
سلام اولا من هادیم Biggrin
پروفیل هایی شبیه به این رو توی نمایشگاه دیدم ولی مشخصات اون شخص رو ندارم ولی می شه پیدا کرد تجهیزاتی هم داشت که روی او بسته می شد برای حرکت های دقیق خوب بود
نرم افزارا رو هم اگه با GCODE مشکلت حل می شه کاری نداره استاندارد هاش هم هست
درایور هم باید نوع موتور و فیدبک ها ور مشخص کنی اول و اینکه چند محوره قرار باشه
بیاید یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم.اصلا دوستان الان مشکل شما چیه؟
سلام آقا هادی پس تقریبا مشکلی نداریم.3 محور داریم.
شما یه زحمتی بکشید ببینید شماره اون شرکت رو می تونید گیر بیارید یا من راهی لاله زار بشم بعد از برگشتنم؟!
در باره نوع موتور هم تو یاهو بحث میکنیم .
منظورتون از فید بک تغذیه موتور هستش؟

اون تجهیزاتی رو هم که برای حرکت دقیق میفرمایید Linear Guide Way و Ball Screw هستند هر مترش 300 هزار تومن .

در جواب فرمایش دوست عزیز آقا محسن هم باید عرض کنم که مشکلی نیست جز دوری دوستان و طراحی درایور.

با تشکر
لاله زار فکر کنم راحت تر پیدا بشه اون هم توی نمایشگاه بود یه سری تجهیزات داشت مثل این خونه سازی ها هست (آجر پلاستیکی ها) به همون راحتی ربات می ساخت باهاش
فیدبک هم شما وقتی یه موتور رو حرکت می دی ممکنه خطا داشته باشه مثلا 1mm قرار بوده حرکت کنه 1.1mm حرکت کرده با فیدبک می تونی میزان حرکت دقیق رو داشته باشی
راستی 1nafar هم فکر کنم بتونه کمک کنه اون شاید وقتش بیشتر باشه
صفحه‌ها: 1 2 3