۳۱-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۲:۴۲:۰۷
۰۱-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۵۶:۱۳
آقا هادی لطفا جواب بدید.
ممنون و متشکرم
ممنون و متشکرم
۰۲-خرداد-۱۳۸۷, ۰۹:۰۳:۳۴
نه اون موقع زیاد به کارم نمی اومد فقط برام جالب بود
۲۸-تير-۱۳۸۷, ۰۱:۲۹:۳۰
سلام هادی جان
خوبید انشا الله؟
آقا هادی چه خبر از این طرح ما؟
نه چیزی می فرمایی نه خبری از خودت میدی نه پست میزنی پس ما چه کنیم داداش؟
متشکرم
خوبید انشا الله؟
آقا هادی چه خبر از این طرح ما؟
نه چیزی می فرمایی نه خبری از خودت میدی نه پست میزنی پس ما چه کنیم داداش؟
متشکرم
۲۹-تير-۱۳۸۷, ۰۹:۱۵:۵۱
سلام
ببین قرار بود کار هایی که کردی و کار هایی که باید بشه رو برای من بفرستی که تقریبا رفتی حاجی حاجی مکه
الان دوباره چی شده که یادت اومده ؟
ببین قرار بود کار هایی که کردی و کار هایی که باید بشه رو برای من بفرستی که تقریبا رفتی حاجی حاجی مکه
الان دوباره چی شده که یادت اومده ؟
۰۹-مرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۰۳:۵۵
سلام
می بینم بحث جالبی شروع کردین
حجم فایل های g code معمولا زیاده و برای اجرا avr کم میاره معمولا از یک کامپیوتر برای تحلیل استفاده می شه من نمونه عملی کار رو دیدم ونزدیک بود یکی بسازم در این مدار avr مسئول جمع اوری اطلاعات از انکودر و دستور به سورو موتور بود
می بینم بحث جالبی شروع کردین
حجم فایل های g code معمولا زیاده و برای اجرا avr کم میاره معمولا از یک کامپیوتر برای تحلیل استفاده می شه من نمونه عملی کار رو دیدم ونزدیک بود یکی بسازم در این مدار avr مسئول جمع اوری اطلاعات از انکودر و دستور به سورو موتور بود
۰۹-مرداد-۱۳۸۷, ۱۷:۰۵:۳۰
حجم که زیاد مهم نیست یکی یکی خونده می شه و اجرا مهم نوع دستورات که خیلی پیچیده نیستن
همچین می گی نزدیک بود فکر کردم نزدیک بود از کوه بیفتی پایین
همچین می گی نزدیک بود فکر کردم نزدیک بود از کوه بیفتی پایین
۱۴-مرداد-۱۳۸۷, ۱۱:۰۵:۲۱
سلام
برای زدن یک خط همون طور که می دو نید دو موتور سرو می شود و هر آن باید مسیر تصیح و چک شود و معمولا روی دقت یک هزارم میلیمتر کار می شود.منظورم از نوشتن این بود که من برنامه اونو با c تا قسمتی نوشتم همین الانش خیلی خفنه وای به حالی که بخواد کامل بشه
اما اگه فقط بخواد g code رو اجرا کنه میکرو کافیه آقا هادی تل اندازه ای درست می گن
ولی ما باید یک نمایش درست از g code داشته باشیم
برای زدن یک خط همون طور که می دو نید دو موتور سرو می شود و هر آن باید مسیر تصیح و چک شود و معمولا روی دقت یک هزارم میلیمتر کار می شود.منظورم از نوشتن این بود که من برنامه اونو با c تا قسمتی نوشتم همین الانش خیلی خفنه وای به حالی که بخواد کامل بشه
اما اگه فقط بخواد g code رو اجرا کنه میکرو کافیه آقا هادی تل اندازه ای درست می گن
ولی ما باید یک نمایش درست از g code داشته باشیم
۰۴-شهریور-۱۳۸۷, ۰۰:۵۷:۳۳
هیچ کس هیچ کمکی نکرد!
۰۹-مهر-۱۳۸۷, ۰۲:۵۳:۰۸
سلام
من اين مدار رو درست كردم كه براي استپ موتور بتونيم هر پله از اونو
به 16 پله تقسيم كنيم
مثلا يك اسپ موتور كه 1.8 درجه هستش و با 200 پالس يك دور كامل ميزنه
ميتونيم كاري بكنيم كه با 200*16 پالس يك دور بزنه و اين فقط وفقط براي CNC كاربرد داره اسم قطعه كه اين كارو ميكنه LMD18245 هستش سوالي اگه هست لطفا فارسي به ايميل من jamshid_tavana_1367@yahoo.com
با تشكر
من اين مدار رو درست كردم كه براي استپ موتور بتونيم هر پله از اونو
به 16 پله تقسيم كنيم
مثلا يك اسپ موتور كه 1.8 درجه هستش و با 200 پالس يك دور كامل ميزنه
ميتونيم كاري بكنيم كه با 200*16 پالس يك دور بزنه و اين فقط وفقط براي CNC كاربرد داره اسم قطعه كه اين كارو ميكنه LMD18245 هستش سوالي اگه هست لطفا فارسي به ايميل من jamshid_tavana_1367@yahoo.com
با تشكر
۱۰-شهریور-۱۳۹۲, ۱۷:۱۰:۵۵
سلام
مطالب این تاپیکو دنبال کردم
یکم گیج شدم
الان هدفتون استفاده از استپ موتوره یا سروو موتور ؟
اغلب سی ان سی های بزرگ از سروو موتور استفاده میکنن
و خب طبیعتا برنامه ای که قراره نوشته بشه هم باید کد های جی رو ازر فایل بخونه
تا جایی که من اطلاع دارم برنامه های کد هم خروجی جی کد میدن و باید اون فایلو توی برنامه سی ان سی لود کنید تا دستگاه شروع به کار کنه و تنها بعضی از برنامه های سی ان سی همراه خودشون قسمت طراحی دارن که بدون لود کردن میتونه مستقیما فایلو پیاده کنه
در مورد AVR هم موافقم و هم مخالف . چون تا اونجایی گه من دیدم اون بدرد محیط های صنعتی نمیخوره و گاهی هنگم میکنه در حالی که اطمینان توی سی ان سی خیلی مهمه چون کل قطعه کار با یه اشتبه از بین میره
یه مطلب دیگه : مشخص نکردین برای ارتباط قصد دارین از کدوم پورت استفاده کنید ؟
من با پورت پرینتر یه نمونه ساختم کار میکنه ولی خب خیلی کند هستش
شاید بهتر باشه از پورت سریال استفاده بشه مخصئصا که اکسر کامپیوتر ها دیگه پورت پرینتر ندارن
ولی در کل حتما باید بهش اینکودر اضافه بشه تا دقت رو بالاتر بره
در کل اگه کمکی از من بر بیاد خوشحال میشم همکاری کنم
س.م.س
مطالب این تاپیکو دنبال کردم
یکم گیج شدم
الان هدفتون استفاده از استپ موتوره یا سروو موتور ؟
اغلب سی ان سی های بزرگ از سروو موتور استفاده میکنن
و خب طبیعتا برنامه ای که قراره نوشته بشه هم باید کد های جی رو ازر فایل بخونه
تا جایی که من اطلاع دارم برنامه های کد هم خروجی جی کد میدن و باید اون فایلو توی برنامه سی ان سی لود کنید تا دستگاه شروع به کار کنه و تنها بعضی از برنامه های سی ان سی همراه خودشون قسمت طراحی دارن که بدون لود کردن میتونه مستقیما فایلو پیاده کنه
در مورد AVR هم موافقم و هم مخالف . چون تا اونجایی گه من دیدم اون بدرد محیط های صنعتی نمیخوره و گاهی هنگم میکنه در حالی که اطمینان توی سی ان سی خیلی مهمه چون کل قطعه کار با یه اشتبه از بین میره
یه مطلب دیگه : مشخص نکردین برای ارتباط قصد دارین از کدوم پورت استفاده کنید ؟
من با پورت پرینتر یه نمونه ساختم کار میکنه ولی خب خیلی کند هستش
شاید بهتر باشه از پورت سریال استفاده بشه مخصئصا که اکسر کامپیوتر ها دیگه پورت پرینتر ندارن
ولی در کل حتما باید بهش اینکودر اضافه بشه تا دقت رو بالاتر بره
در کل اگه کمکی از من بر بیاد خوشحال میشم همکاری کنم
س.م.س