ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لامپ كم مصرف
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آمادش هم هست فکر کنم راهش این باشه که یکیش رو بگیری با مهندسی معکوس سر در بیاری ازش
مي خواهم مدار را تحليل كنم ولي چون نمي دانم ساختار اين مدار چي هست از عهده اين كار بر نيامدم در صورت امكان در زمينه تحليل يك مدار نمونه من را راهنمايي كنيد در ضمن از طراحي فيلتر EMI يادتان نرود [/font]
سلام
توی فایل زیر در مورد بالاست و فیلتر emi نقشه وطریقه محاسبات قطعات و انواع لامپ ها وجود داره
بالاست
(ببخشید که دیر شد (سرعت اینترنت خیلی پایین بود (11kb/s))
فركانس سوئيچينگ در بالاستها چگونه محاسبه مي شود و معمولا فركانس انها چقدر است
سلام
فرکانس سویچینگ یستگی به قطعات استفاده شده (خصوصا ترانزیستور )داره
اصول کار مدارهای سویچینگ:
ابتدا برق 220 ولت شهر یکسو شده و بعد از فیلتر شدن به یک ترانزیستور (یا چندتا )
اعمال میگردد ،این ترانزیستور ولتاژ DC را به ولتاژ AC با فرکانس بالا تبدیل میکند از انجا که حجم ترانس با فرکانس نسبت عکس دارد ،حجم هسته خیلی کوچک می شود ،اما در یک فرکانس خیلی بالا هسته ترانس اشباع می شود بنابرین فرکانس سوچینگ در یک حدوده خاص باید باشد که بیشترین حد اون 60 کیلو هرتز است
با سلام من شدیدا به اطلاعاتی در زمینه بالاست نیاز دارم اما فایل zip شده بالاست دچار مشکل است خواهشا دوباره upload کنید
با تشکر فراوان
سلام
فایل مشکلی نداشت ،توی سایت هم اپلود کردم
اگه سوالی بود...
(۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۹:۲۹:۳۰)1nafar نوشته است: [ -> ]سلام!

بالاست دستگاهی برای مکانهای بزرگه ( مثل فرودگاهها و بیمارستانهای بزرگ سازمانها .....تابلوهای تبلیغاتی و....) وکلا مکانهایی که روشناییه زیاد می خوان . یکی از مزایای بالاست اینکه ضریب قدرت رو اصلاح می کنه و در نتیجه در تعدادهای بالا ضرری متوجه اداره برق نمی شه .

کار های بالاست:

1) راه اندازی سریع لامپها به صورت پیش گرم بدون چشمک با تاخیر ( مدت زمان پیش گرمایش ) . این مشخصه باعث افزایش چشمگیر طول عمر لامپ می شود .

2) کار کرد روی فرکانس 47.5 کیلو هرتز . بهترین فرکانس برای لامپهای فلورسنت .
3) شار نوری بسیر زیاد برای لامپهای مهتابی 40 وات .
4 ) راندمان بالا در حدود 96% و تصحیح هرچه بهتر ضریب قدرت .
5) وجود فیلتریشن EMI به صورت اکتیو برای جلوگیری از ورود نویز از طریق برق شهر به مدار و بر عکس .
6) شکل موج کاملا سینوسی روی لامپها به منظور کاهش هرچه بیشتر هارمونیها وکاهش هرچه بیشتر انتشار RFI در محیط .
7) حفاظت در مقابل هر نوع اتصال کوتاه و بالا وپایین رفتن ولتاز شبکه.
8) کارکرد در ولتازهای 90 تا 270 ولت بدون تغییر در شار نوری . ( بدلیل وجود PFC در مدار )
9) بالاست مانند یک لامپ کم مصرف بزرگ است که باعث کاهش چشمگیر انرژی میشود

جسارت من رو ببخشين ولي تو همه لامپ كم مصرف بالاست الكترونيكي وجود دارد(در واقعفقط يك دستگاه جدا نيست كه مخصوص جاهاي بزرگ باشه مدار داخلي لامپ كم مصرف رو بالاست ميگن!!!!!!)در واقع بالاست الكترونيكي كه در لامپ كم مصرف هست ولتاز ورودي را بهولتازي بافركانس بالا تبديل مي كند و با قطعات موجود روي بالاست و طراحي مناسب ان مي تونيم يك پيش گرمايش خوبي را براي تيوبمون فراهم كنيم و با اين كار طول عمر لامپ رو افزايش داديم....

من یه نقشه از مدار بالاست با تحلیل کار قطعات لازم دارم کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
شما کجای نقشه رو مشکل دارید؟
توضیح بدید تا اگه از دوستان بتونن کمک کنن
میخوام بدونم چطور میشه مدار برد یه لامپ مثلا 40وات رو روی صفحه بیارم میخوام بدونم وظیفه هر قطعه چیه و چیکار میشه کرد که این لامپ توان و شارش تقویت بشه و بهره نوری خوبی داشته باشه کدوم قطعه روی این موارد تاثیر بیشتری داره
ممنون میشم اگه کمکم کنی
صفحه‌ها: 1 2