ايران ويج

نسخه‌ی کامل: لامپ كم مصرف
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام من دنيال اطلاعاتي در زمينه بالاست هستم نقشه و يا مدار و يا اطلاعاتي در اين زمينه داريد من را راهنمايي كنيد
بالاست یعنی چی؟ لااقل en می نوشتی
سلام!

بالاست دستگاهی برای مکانهای بزرگه ( مثل فرودگاهها و بیمارستانهای بزرگ سازمانها .....تابلوهای تبلیغاتی و....) وکلا مکانهایی که روشناییه زیاد می خوان . یکی از مزایای بالاست اینکه ضریب قدرت رو اصلاح می کنه و در نتیجه در تعدادهای بالا ضرری متوجه اداره برق نمی شه .

کار های بالاست:

1) راه اندازی سریع لامپها به صورت پیش گرم بدون چشمک با تاخیر ( مدت زمان پیش گرمایش ) . این مشخصه باعث افزایش چشمگیر طول عمر لامپ می شود .

2) کار کرد روی فرکانس 47.5 کیلو هرتز . بهترین فرکانس برای لامپهای فلورسنت .
3) شار نوری بسیر زیاد برای لامپهای مهتابی 40 وات .
4 ) راندمان بالا در حدود 96% و تصحیح هرچه بهتر ضریب قدرت .
5) وجود فیلتریشن EMI به صورت اکتیو برای جلوگیری از ورود نویز از طریق برق شهر به مدار و بر عکس .
6) شکل موج کاملا سینوسی روی لامپها به منظور کاهش هرچه بیشتر هارمونیها وکاهش هرچه بیشتر انتشار RFI در محیط .
7) حفاظت در مقابل هر نوع اتصال کوتاه و بالا وپایین رفتن ولتاز شبکه.
8) کارکرد در ولتازهای 90 تا 270 ولت بدون تغییر در شار نوری . ( بدلیل وجود PFC در مدار )
9) بالاست مانند یک لامپ کم مصرف بزرگ است که باعث کاهش چشمگیر انرژی میشود
در يك مدار بالاس به چه صورت مي توان هامورنيكها را كاهش دهم و همچنين شار نوري را نيز افزايش دهم در ضمن فيلتر EMI چي هست در اين زمينه نيز اگر ممكن توضيح بدهيد
كسي نيست در اين زمينه من را كمك كند
سلام
در زیر یه مقاله کامل در مورد این فیلتر وجد داره
در ضمن برای کاهش هارمونیک ها میتونید از این فیلتر استفاده کنید
براي افزايش نور لامپ و يا شار لامپ چه بايد كرد اگر امكان دارد من را راهنمايي كنيد .
سلام
نور لامپ معمولی رو نمی شه افزایش داد .
مثلا یه لامپ 200 وات در شرایطی که ولتاژ 220 ولت و جریان0.909امپر براش معین باشه 200 وات توان به ما تحویل میده که این توان قسمتیش به گرما وبقیه به نور تبدیل میشه ، شاید به نظرت رسیده باشه که ولتاژ رو زیاد کنی اما این کار باعث کاهش عمر مفید لامپ می شه.
در عمل انرژی که لامپ مصرف میکنه کمتر میشه برای مثال ما 10 تا لامپ داریم که 1000 وات توان از شبکه می گیره ،که قسم زیادیش تلف میشه (هنگام راه اندازی لامپها ،افت روی سیم ها کاهش یا افزایش ولتاژ برق شهر ...)ولی ما می تونیم با مدارات وفیلترها و... این تلفات توان رو حذف کنیم در این صورت ما می تونیم با 1000 وات توان تعداد لامپ بیشتری رو روشن کنیم و علاوه بر نور بیشتر انرژی کمتری مصرف کنیم لبته مقدار 100 یا 200 وات توان قابل چشمپوشی است اما برای مکان های بزرگ که تعداد لامپها کپگاهی به بالای 1000 عدد هم می رسد باید چاره ای اندیشید....
در مورد فیلتر emi دی شب وقت نشد بگم
این فیلتر نوعی فیلتر است که مانع از تا ثیر نویز دستگاه مصرف کنند روی دیگر دستگاه ها می شه و بلعکس
برای مثال پاور های کامپیوتر نویز خیلی زیادی رو به برق شهر میدن (مخصوصا هنگامی که ازش جریا ن بکشید)، با یه فیلتر که در ورودی برق شهر قرار میدن می شه تاثیر این نویز رو به صفر رسوند (این نویز به حدی است که اگه فیلتر رو برداری و پاور رو به برق شهر بزنی و ازش جریان بکشی شکل موج سینوسی برق شهر دارای چندین هارمونیک میشود)البته این فیلتر در وردی دستگاهای مصرف کننده نیز وجود داره که مانع از تاثیر این نویز روی اونا میشه.
منظور من افزايش نور لامپهاي كم مصرف هست و چگونه مي توان بازده اين لامپها راافزايش دهم در ارتباط با فيلتر emi اين فيلتر را چگونه مي توان طراحي كنم در صورت امكان من را راهنمايي كنيد
سلام
معمولا لامپ های کم مصرف طوری ساخته می شن که کمترین انرژی رو مصرف کنند.
اما در مکان های که لامپ با تعداد بالا وجود دارد، لامپ ها را به دسته های تقسیم میکنند وانها را با هم روشن نمی کنند این کار با عث می شه تا انرژی اولیه که صرف راه اندازی لامپ می شه کم بشه.
در مورد فیلتر ENI چند تا نقشه دارم که فعلا در دسترس نیست (تا پنج شنبه)اما برات می زارم
من خودم قصد دارم يك مدار بالاست طراحي كنم تا لامپهايي كه در خانه ام استفاده مي كنم بازده آنها را افزايش دهم و يا همان بالاست هايي كه در اين لامپها هست را بهينه كنم
صفحه‌ها: 1 2