ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دریافت رایگان اوبونتو 8.04 بر روي سي دي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
مال من نرسید.
مال شما چند روزه اومد؟
6 هفته
چقدر جالب .
در حين مراحل عضويت اين پيغام اومد .

مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد
در صورتي كه سايت مورد نظر اشتباه فيلتر شده است كليد Submit را بزنيد.

نمي دونم بخندم و يا به بدبختيمون گريه كنم .
گفتم 700 تومان ندم و از سايت خود يوبنتو رايگان بگيرم
ببینم حالا فرق این نسخه دسکتاپ با سرور چیه؟
windows server با windows pro چه فرقي دارن .
گرفتم! [تصویر:  smile(101).gif]

الانه میرم نسخه دسکتاپ رو سفارش بدم [تصویر:  smile(80).gif]
ببینم چرا این بخش دانلودش ایران نداره؟! مگه نرم افزار متن باز نیست؟ چرا پس ایران نداره؟!
داره که

[تصویر:  2uieqkx.jpg]
با همین ویستا و ایکس پی هال میکنم
دردسر درایور و مودم و ... واقعا مزخرفه
Scorpion نوشته است:با همین ویستا و ایکس پی هال میکنم
به نظر ما نبايد خودمون را وابسته به يه شركت و يا يه محصول خواست بكنيم .
اونم چيزي كه ما نمي تونيم هيچ كاري روش انجام بديم و فرضا اگه تو قسمتي مشكل داشت بايد متنطر باشيم تا كي مايكروسافت پك اصلاحي اونو بفرسته . Confused

Scorpion نوشته است:دردسر درایور و مودم و ... واقعا مزخرفه
خوب اين هم از سياست هاي مايكروسافت بوده كه قطعات رو بگي نگي انحصاري واسه خودش كنه . ( مثلا تو كيبورد دكمه ويندوز رو داريم ) البته واسه مودم شما مي توني از مودم هاي خارجي كه برعكس داخلي ها نرم افزاري نيستش استفاده كني . براي ADSL هم از مودم هاي با رابط كارت شبكه مي توني استفاده كني كه خوب اين جور مودم ها خيلي راحت توسط لينوكس شناخته مي شوند .
اگه استفاده از لينوكس بالا بره شركت هاي سخت افزاري براي فروش بيشتر مجبور مي شن قطعاتشون رو براي لينوكس بسازند .

در مورد لينوكس جالبه كه حتي خود مايكروسافت در سرورهاي مهمش از سرورهاي لينوكسي استفاده كرده است . Clap

جالت تر اينجاست كه اين لينوكس سيستم عامل ملي خيلي از كشورهاي پيشرفته شده . ( مثل ژاپن - آلمان - اسپانيا - كشور زياده حوصله تايپش نيست . )

يه جلسه براي نرم افزارهاي متن باز بودش كه با اين جمله تموم كرد . ( EleRam هم شاهده ) :

ابتدا ناديده ات مي گيرند .
و بعد تو را مسخره مي كنند .
و نهايتاً به جنگ با تو مي پردازند .
اما بدان كه پيروزي از آن توست . Wink

عملكرد مايكروسافت در مورد لينوكس ( متن باز ) هم دقيقا همين قضيه هستش .
بيايم تعصب هاي بيجاي خودمون رو در مورد يه شركت يا محصول خواص برداريم . At
سلام

Payman62 نوشته است:سلام.
من این سیدی هارو تابستون پارسال یعنی حدود 9 ماه پیش گرفتم. 3 تا سیدی بود. جالب بود برنامه هایی که تو ویندوز هم قابل اجرا باشه داخل سیدی بود. مثل آخرین ورژن فایرفاکس. بعد از دریافت سیدی اگه دوباره فرم پر کنید باز هم براتون سیدی میفرستن.
راستی دیدی همت چه ربطی به میدان آزادی داره؟ همت اتوبان شرق به غربه که حتی بالاتر از حکیم و رسالته. آزادی که خیلی پایین تره.
باید میگفتی میدان انقلاب خیابان کارگر ... .
برای من هم دیروز اومد Heart فقط برا من یه سی دی بیشتر نیست که Sad

خداحافظ
صفحه‌ها: 1 2 3