ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دریافت رایگان اوبونتو 8.04 بر روي سي دي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
واسه منم يه چند روزيه كه اومده و نصبش كردم حالم گرفته شد خيلي چيزا رو نداره!!

حالا با اوناش كنار اومدم... رفتم تو ويندوز مي بينم بلافاصله بعداز لاگين كردن چراغ مودمم قطع ميشه (چراغ adsl)
خلاصه بعد از كلي مكافات گرفتم به طور كلي لينوكس رو حذف كردم و يه سري از سرويس هاي توي ويندوز رو غير فعال كردم تا تونستم برم تو نت...

حالا يه سوال! اين اوبونتو واقعا چيز جالبي هست؟!! و آيا سي دي كلكسيون از برنامه هاي وي»ه لينوكس هست تو بازار يا نه؟! مثل اين كينگ و لرد و اسيستانت....

يه سوال از Terip جان: آقا اين Ubuntu كه تو اون جشنه بود، اگه من روي سيستم بخوام نصب كنم (با اون برنامه هاي خوشگلش) ميشه؟! گرافيكم 128 رمم 1 گيگ سي پي يو 2.40 اينتل

يه سوال ديگه: اين UK يا همون United Kingdom كجاست؟! واقعا اين سي دي ها رو از همونجا مي فرستن؟..
EleRam نوشته است:خيلي چيزا رو نداره!!
از يه ويندوز معمولي كه خيلي نرم افزار كاربردي بيشتر داره .

EleRam نوشته است:مي بينم بلافاصله بعداز لاگين كردن چراغ مودمم قطع ميشه (چراغ adsl)
ربطي نداره ، در ضمن مودمت رابط USB داره يا كارت شبكه .
مدل هلاي كارت شبكه رو خيلي راحت مي تونيد تو لينوكس باهاش كار كنيد .

EleRam نوشته است:اين اوبونتو واقعا چيز جالبي هست؟!!
در كل لينوكس خيلي جالبه ؛ اما من شخصا پارسيكس رو ترجيح ميدم . ( بومي سازي هاي جالبي شده . )

EleRam نوشته است:آيا سي دي كلكسيون از برنامه هاي لينوكس هست تو بازار يا نه؟!
يكم بگردي مي توني بيشتر نرم افزارهاشو پيدا كني . ولي در مورد بازي هنوز بازي زيادي واسه لينوكس درست نكردن .Sad
در ضمن از فروشگاهايي مثل www.sito.ir و www.linuxshop.ir هم مي توني خيلي راحت و ارزان تهيه كني .

EleRam نوشته است:اين Ubuntu كه تو اون جشنه بود، اگه من روي سيستم بخوام نصب كنم (با اون برنامه هاي خوشگلش) ميشه؟! گرافيكم 128 رمم 1 گيگ سي پي يو 2.40 اينتل
چرا نشه ؛ لينوكس روي كمترين سيستم ها هم اجرا مي شه و سيستم شما هم در اون حد هستش كه بتونه .
فقط بايد گرافيكتون رو نصب كنيد . ( اگه لينوكس رو به اينترنمت وصل كنيد ؛ خودش براتون نصب مي كنه . )
البته اون افزونه هم كه قابليت هاي گرافيكي مي داد ؛ فراموش نشه .

ويندوز نيست كه نمي دونيد پشت صحنه داره چي كار مي كنه و واسه يه عمل ساده مي بيني خيلي كارهاي بي خودي انجام ميده .
براي تست هم مي توني حدود چند هزار تا فايل كم حجم ( زير 1 كيلو )رو اول با ويندوز تو يه فلش كپي كني و بعدش با لينوكس .
من كه يه تست زدم در ويندوز حدود 15 دقيقه طول كسيد و در لينوكس ( پارسيكس بدون نصب و با CD اومدم بالا . ) كمتر از 15 ثانيه .
فايل هاي كم حجم هم يه عالمه عكس SMS بودش .

در پارسيكس 1.5 هم يه عالمه از اين قابليت هاي گرافيكي ( به طور پيش فرض ) وجود داده و كار باهاش هم خيلي راحت تر از يوبونتو هستش و مي تونيد از همون سايت ها به راحتي بگيريدش .
www.parsix.ORG
در ضمن راهنماي فارسي خيلي كاملي هم داره .Rolleyes

______________________________________________-

حالا كه بحث لينوكس داغه به نظر شما جالب ترين سيستم عامل و يا لينوكسي كه ديدن چي بوده ؟Happy

به نظر من لينوكس AUSTROMI بودش .Heart
با 50 مگ حجم يه عالمه نرم افزار داشت و كل قطعات رو هم مي شناخت و به هارد هم نيازي نداشت و سي دي رو تو رم كپي مي كرد و سي دي رو هم مي داد بيرون . ( كلا يه دقيقه از زمان روشن كردن سيستم طول مي كشيد تا بياد بالا و دسكتاپش رو ديد . )
اگه هاردتون خراب شد و يك درايو سي دي اگه داشتين مي تونيد به اينترنت وصل شين ( با فاير فاكس ) - فيلم نگاه كنيد ( همه فرمتها حتي اون جديدهاش . ) - موسيقي گوش كنيد - سي دي رايت كنيد و يا image بگيريد - ار يه درايو هارد هم ميشه image گرفت - بازي هاي ساده اي مثل شطرنج و و مين روب و چند تا بازي ديگه رو بازي كنيد . تازه سيدي هم مي تونيد بذاريد .با يه اديتور خيلي قوي فايل هاي عكس رو ويرايش و مشاهده كنيد. فايل هاي PDF و WORD و اكسل رو باز و ويرايش و پرينت بگيريد و درايوهاي NTFS رو هم راحت مي شناخت و ..............
تازه مي شد تو فلاش و رو هارد هم نصبش كرد . ( فكر كنيد فلاشتون 50 مگ پر بشه ولي در عوض هر جا كه رفتين بدون ويندوز خيلي راحت و سريع مي تونيد فايل هاتون رو كپي كنيد ) - ( اگه ويندوز پسورد داشت ديگه شما خيلي راحت مي تونيد به محتويات هارد طرف دسترسي كامل داشته باشين .)Clap
من چشام تا به تا ميبينه يا شما دوبار فرستادي؟!Amaze
اگه کارتتون nVidia هست باید 17 mb دانلود کنید
اگه ATI هست فکر کنم 15 mb هست
من مردم تا تونستم دانلودش کنم
من واسه انویدیا گرفتم واسه FC8 بعدFC9 نصب کردم روش کار نکرد

تازه واسه مودم اگه از linuxant درایور گرفتید ، ( بعد از دردسر و تازه شاید هم نصب نشه!!! ) حداکثر سرعت شما واسه dialup 14.4 ه!!!!!!!!!!!

تا وقتی اوضاع خط ها اینجوریه باید بی خیال لینوکس بشیم
من یه مدت خیلی لینوکسی بودم ولی باید صبر کرد!
مودم من خارجي (External) و خوشبختانه نيازي نصب نداره (الهي شكر!) و سرعت نت هم توي لينوكس كه واسه من خيلي عاليه (ميگم عالي يعني حداقل دو برابر حس مي كنم سرعت بيشتر شده.)
سلام

من یه بار ثبت نام کردم cd رو هم گرفتم اما گمش کردم.آیا باز هم می تونم درخواست بدم؟
با سلام
اگر نسخه جدید اوبونتو امده باشد بله میتوانید درخواست مجدد بدید ولی نسخه قبلی را نمی توانید دوباره دریافت کنید

موفق باشید
صفحه‌ها: 1 2 3