EleRam نوشته است:خيلي چيزا رو نداره!!
از يه ويندوز معمولي كه خيلي نرم افزار كاربردي بيشتر داره .
EleRam نوشته است:مي بينم بلافاصله بعداز لاگين كردن چراغ مودمم قطع ميشه (چراغ adsl)
ربطي نداره ، در ضمن مودمت رابط USB داره يا كارت شبكه .
مدل هلاي كارت شبكه رو خيلي راحت مي تونيد تو لينوكس باهاش كار كنيد .
EleRam نوشته است:اين اوبونتو واقعا چيز جالبي هست؟!!
در كل لينوكس خيلي جالبه ؛ اما من شخصا پارسيكس رو ترجيح ميدم . ( بومي سازي هاي جالبي شده . )
EleRam نوشته است:آيا سي دي كلكسيون از برنامه هاي لينوكس هست تو بازار يا نه؟!
يكم بگردي مي توني بيشتر نرم افزارهاشو پيدا كني . ولي در مورد بازي هنوز بازي زيادي واسه لينوكس درست نكردن .
در ضمن از فروشگاهايي مثل
www.sito.ir و
www.linuxshop.ir هم مي توني خيلي راحت و ارزان تهيه كني .
EleRam نوشته است:اين Ubuntu كه تو اون جشنه بود، اگه من روي سيستم بخوام نصب كنم (با اون برنامه هاي خوشگلش) ميشه؟! گرافيكم 128 رمم 1 گيگ سي پي يو 2.40 اينتل
چرا نشه ؛ لينوكس روي كمترين سيستم ها هم اجرا مي شه و سيستم شما هم در اون حد هستش كه بتونه .
فقط بايد گرافيكتون رو نصب كنيد . ( اگه لينوكس رو به اينترنمت وصل كنيد ؛ خودش براتون نصب مي كنه . )
البته اون افزونه هم كه قابليت هاي گرافيكي مي داد ؛ فراموش نشه .
ويندوز نيست كه نمي دونيد پشت صحنه داره چي كار مي كنه و واسه يه عمل ساده مي بيني خيلي كارهاي بي خودي انجام ميده .
براي تست هم مي توني حدود چند هزار تا فايل كم حجم ( زير 1 كيلو )رو اول با ويندوز تو يه فلش كپي كني و بعدش با لينوكس .
من كه يه تست زدم در ويندوز حدود 15 دقيقه طول كسيد و در لينوكس ( پارسيكس بدون نصب و با CD اومدم بالا . ) كمتر از 15 ثانيه .
فايل هاي كم حجم هم يه عالمه عكس SMS بودش .
در پارسيكس 1.5 هم يه عالمه از اين قابليت هاي گرافيكي ( به طور پيش فرض ) وجود داده و كار باهاش هم خيلي راحت تر از يوبونتو هستش و مي تونيد از همون سايت ها به راحتي بگيريدش .
www.parsix.ORG
در ضمن راهنماي فارسي خيلي كاملي هم داره .
______________________________________________-
حالا كه بحث لينوكس داغه به نظر شما جالب ترين سيستم عامل و يا لينوكسي كه ديدن چي بوده ؟
به نظر من لينوكس AUSTROMI بودش .
با 50 مگ حجم يه عالمه نرم افزار داشت و كل قطعات رو هم مي شناخت و به هارد هم نيازي نداشت و سي دي رو تو رم كپي مي كرد و سي دي رو هم مي داد بيرون . ( كلا يه دقيقه از زمان روشن كردن سيستم طول مي كشيد تا بياد بالا و دسكتاپش رو ديد . )
اگه هاردتون خراب شد و يك درايو سي دي اگه داشتين مي تونيد به اينترنت وصل شين ( با فاير فاكس ) - فيلم نگاه كنيد ( همه فرمتها حتي اون جديدهاش . ) - موسيقي گوش كنيد - سي دي رايت كنيد و يا image بگيريد - ار يه درايو هارد هم ميشه image گرفت - بازي هاي ساده اي مثل شطرنج و و مين روب و چند تا بازي ديگه رو بازي كنيد . تازه سيدي هم مي تونيد بذاريد .با يه اديتور خيلي قوي فايل هاي عكس رو ويرايش و مشاهده كنيد. فايل هاي PDF و WORD و اكسل رو باز و ويرايش و پرينت بگيريد و درايوهاي NTFS رو هم راحت مي شناخت و ..............
تازه مي شد تو فلاش و رو هارد هم نصبش كرد . ( فكر كنيد فلاشتون 50 مگ پر بشه ولي در عوض هر جا كه رفتين بدون ويندوز خيلي راحت و سريع مي تونيد فايل هاتون رو كپي كنيد ) - ( اگه ويندوز پسورد داشت ديگه شما خيلي راحت مي تونيد به محتويات هارد طرف دسترسي كامل داشته باشين .)