ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دریافت رایگان اوبونتو 8.04 بر روي سي دي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
Ubuntu 8.04 LTS اوبونتو 8.04 منتشر شد.

اوبونتو یک سیستم عامل کاملاً‌ آزاد و رایگان بر اساس گنو/لینوکس٬ همراه با پشتیبانی در سطح جامعه کاربران و خدمات تجاری و حرفه‌ای است. اوبونتو توسط اجتماع بزرگی از کاربران و توسعه دهندگان در سراسر دنیا توسعه داده میشود و ما از شما نیز دعوت می‌نمائیم تا به این اجتماع بپیوندید !

شما هم اکنون می توانید آنرا به رایگان از اینترنت دریافت (دانلود) کنید. در صورتی که دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارید با ثبت نام آنرا از سایت سازنده به رایگان درب خانه تحویل بگیرید!ابتدا وارد این لینک شوید! برای استفاده از نسخه Desktop بر روی عبارت زیر کلیک کنید. Pre-order a CD of Ubuntu Desktop Edition اگر قبلا عضو بودید وارد حساب کاربری خود شوید! و یا برای عضویت در سایت بر روی عبارت create a new account کلیک کنید. بعد از وارد کردن آدرس ایمیل خود در قسمت ? Not registered yet دعوتنامه ای برای شما ارسال می شود که با کلیک بر روی لینک ارسالی در آن شما می توانید عضویت خود را فعال نمایید.

با پر کردن فرم آدرس در قسمت Home › Get Ubuntu › Request a Free CD می توانید انرا بعد از حداکثر 6 هفته دریافت کنید. Happy

نوشتن آدرس به انگلیسی:در انگلیسی آدرس کاملا برعکس فارسی نوشته میشود . یعنی ازجزء به کل می نویسند.

پلاک No – کوچه Alley – خیابان فرعی St – خیابان اصلی AV – بلوار Blv میدان Sq- چهار راه cross –بزرگراه High way: - شهرک Town

با توجه به مثال زیر آدرس تان را بنویسید.

تهران.بزرگراه همت.میدان آزادی.خیابان انقلاب.خیابان کارگر.بلوار گلها.کوچه یاس.پلاک2 واحد1

Vahed 1, No 2, Yas Alley, Golha Blv, Kargar Av, Azadi Sq, Hemmat High way,Tehran City

[تصویر:  ubuntu-804.jpg?w=400&h=336]

در قسمت I would like مشخص کنید که چه نسخه از اوبونتو8.04 می خواهید.

Name: نام

Organization: شرکت. سازمان

Address: آدرس

City/Town/etc: شهر

State/Province: استان

Postcode: کدپستی

کشور Country:

Phone: شماره تماس

Please double-check your address before submitting your request

لطفا پس از بررسی مجدد مشخصات آدرس بر روی تقدیم تقاضا کلیک کنید. در صورت مشاهده عبارت Request changed successfully. تفاضا با موفقیت انجام شده است.

به نقل از PSP Center
صدای من رو هم از ubuntu می شنوید اگه دوست ندارید این قدر صبر کنید می تویند از لاگهای لینوکس شهرتون بگیریدش
اصفهانی ها می تونن بیان اینجا
http://www.isfahanlug.org/
داخل تهران سه تا لاگ هستن ولي داخل فروشگاه آنلاين هم مي فروشن هر CD به قيمت 700 تومان!!

سعي مي كنم از اين به بعد آموزش هاي مربوط به لينوكس رو هم بزارم تا دوستان بيشتر با اين سيستم عامل قدرتمند آشنا بشن....

بقيه دوستان هم مي تونن اسم و آدرس لاگهاي مربوط به شهر خودشون رو از لينك زير پيدا كنن :
http://wiki.ubuntu.ir/ShareUbuntuMedia
آيا هر تعدادCd که بخواهي رايگان برات مي فرستند؟
يه دونه رو ظرف 4 تا 6 هفته ارسال مي كنن ولي براي دريافت تعداد بيشتر بايد از قسمت خريد سفارشي اقدام كني و دليلت رو بيان كني كه در صورت توافق در حدود 12 تا 16 هفته بعد ارسال خواهد شد.
سلام.
من این سیدی هارو تابستون پارسال یعنی حدود 9 ماه پیش گرفتم. 3 تا سیدی بود. جالب بود برنامه هایی که تو ویندوز هم قابل اجرا باشه داخل سیدی بود. مثل آخرین ورژن فایرفاکس. بعد از دریافت سیدی اگه دوباره فرم پر کنید باز هم براتون سیدی میفرستن.

راستی دیدی همت چه ربطی به میدان آزادی داره؟ همت اتوبان شرق به غربه که حتی بالاتر از حکیم و رسالته. آزادی که خیلی پایین تره.
باید میگفتی میدان انقلاب خیابان کارگر ... .
فكر كنم كسي كه آدرس رو نوشته تهراني نبوده (‌اين مدل آدرس دادن فقط تو اصفهان مورد استفاده قرار مي گيره!)
همانطور كه در انتهاي متن نوشتم اين مطلب منقول هست از PSP Center . اول خواستم آدرس رو عوض كنم و آدرس خودم رو بدم ولي بعد ديدم بايد عكس رو هم دوباره عوض كرد و آپلود مجدد و ...... كلا بي خيال شدم!!
قرار نشد ها Biggrin
فعلا که تهرانی ها اینجوری آدرس دادن می گم اگه اینجا اوبونتو کارم داریم من سوال ها مو تو همسن فروم خودمون بپرسم
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=8810
امروز سی دی من هم اومد ... فقط دو هفته طول کشید ... خوبیش اینه که بدون دنگ و فنگ اضافه تونستم یه سیستم بوت کنم و راحت کارام رو انجام بدم ...
بازم ممنون
ماله من نیومده!
15 روز گذشته!
مال من دیروز اومد.
صفحه‌ها: 1 2 3