خوب دشت اول نصیب خودم شد...
والا بعد از نصب سرویس پک 3 خداییش سرعت یه نموره بهتر شد و این رو به خوبی حس می کنم, هم توی بالا اومدن ویندوز وهم تو عملکردش
بعد از نصب هیچ اتفاق خاصی نیافتاد به جز یکی دو تا که در ادامه براتون گزارش می کنم.
یک اتفاق خوبی که افتاد تمام اون UpDatePatch های قبلی که به ویندوز مربوط می شدند از توی صفحه Add Remove Programs حذف شدند و اون صفحه کلی تمیز شد (لااقل برای من یکی که بیست و خرده ای داشتم بد نشد)
شکر خدا تا این لحظه که یه بیست و خورده ای ساعت از نصب می گذره خطا یا مشکل خاص دیگه ای مشاهده نشد.
در زمینه برنامه نویسی هم روی VS6 و .net ها هم مشکلی تا این لحظه دیده نشده و چند تا پروژه ریز و درشت برای تست به خوبی اجرا و عمل شدند.
در زمینه برنامه های مولتی مدیا هم مشکلی دیده نشد همین طور شبکه (اینترنت) هم خطا, گیر یا مسئله ای ندیدم...
اما
هشدار
یک مشکل خیلی مهم برام اتفاق افتاد که حسابی پوست کنه.
این مشکل در رابطه با Theme های جانبی که روی ویندوز نصب می شه.
من قبل از نصب سرویس پک 3 از یک تم جانبی استفاده می کردم و بعد از نصب کامل و ری استارت, ویندوز اتوماتیک برام تم کلاسیک رو گذاشته بود.
خودم دستی اقدام به تغییر تم به همون جانبیه رو کردم و تصویری که ضمیمه کردم اتفاقی که برام افتاد...
بعد از تغییر تم همه چیز تاریک شد, حتی منو ها و نوشته های منو ها هم سیاه می شه. اصلا خواستم روی دستکتاپ راست کلیک کنم که تم رو برگردونم ولی منوی راست کلیک ظاهر میشه ولی به شکل یک کادر سیاه!!!
خلاصه بعد از یک ساعتی که کورمال کورمال با حس لامسه وارد پنجره Display Properties شدم تمام اطلاعات اون پنجره هم سیاه بود
هر کاری کردم نشد که نشد تم رو عوض کرد, می دونستم اولین تب روی تغییر تم و شی پیش فرض همون کمبوی تغییر تم هست ولی هر چه کردم نشد که نشد...
شانس آوردم برنامه Microsoft Virtual PC روی سیستم نصب بود. ویندوز مجازی بالا آوردم و از طریق مطابقت ابعاد Display Properties هر دو ویندوز تونستم تم رو تغییر بدم...
پس هشدار: به جزء تم های معمولی اکس پی Luna و کلاسیک بقیه تم ها با مشکل جدی مواجه می شند, مراقب باشید.