ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمکی از هکران در مورد هک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام .
من هک یاد ندارم وچند روزیه به دلایلی باید هک رو یادبگیرم و به قول DiDi جان توی یکی از پست ها فرمودن :
" هک چیزی نیست که با خوندن چند تا مقاله یا خرید یه بسته نرم افزاری 16 هزار تومنی بشه یادش گرفت و هکر شد!! "
و منم راستش تا حالا هرچی مقاله خوندم اخر سر هم هیچی نمی تونم به کار ببرم . فکرشو بکنید 70صفحه بخون اخرش هیچی Angry .
و به همین دلیل از شما ها خواهش میکنم که به ترتیب کارها رو بگین مثلا پورتاشو اسکن کن ، نمی دونم whois بگیر و اینجور کارها بقیه با خودمون .
راستش من از شما هکرهای محترم فقط یه سرنخ البته درست و به ترتیب باشه میخوام دیگه اموزش و دانلود و بقیه با ما و یا من Amaze . اگه هم کسی نخواست پست بده که ان شاالله اصلا اینطور نباشه از مدیر همین بخش میخوام که این تاپیک رو پاک کنه و تا تاپیک الکی نباشه . امیدوارم که عین تاپیک کارگروهی در بخش کرک اینجا هم بتونین کمکمون کنین .
خیلی خیلی ممنون از شما . Wink
سلام
من تا به حال ندیدم یه هکر . هک رو از تو فروم ها یاد گرفته باشه !
سعی کن خودت دنبالش بری نه این که فکر کنی با پرسید روش کار و .. میشه هکر شد ، باید بگم غیر ممکنه !
هر چی هم تو کتاب می خونی (یا مقاله) همه درست هستن . فقط اگه می بینی کار نمی کنن علتش اینه که تو کتاب (یا مقاله) نوشته شده !
به نظر من در هک هرچی که مکتوب بشه نابود میشه !

هک مثل برنامه نویسی نیست که قانون داشته باشه و ... در هک فقط باید ابتکار داشت .
فقط کسی می تونه هکر بشه که از افراد دیگه باهوش تر و ریز بین تر و دقیق تر و ... باشه . (ترجیحا" ادعا نداشته باشه !)

موفق باشی
سلام.
اگه تازه میخوای شروع کنی بهت پیشنهاد میکنم بی خیال شو. وقتی که برای این کار میذاری میتونی برای کارهای مفید تر بذاری. چون هر چی یاد بگیری 2 روز بعد پچش میاد و کهنه میشه و از کار میفته. دایم باید اطلاعاتت رو به روز کنی و زمان زیادی میطلبه. مطالبی هم که یاد میگیری کمتر پیش میاد که بتونی تو آینده کاریت ازش استفاده کنی. مگر این که مثلا بخوای مسوول امنیت سرور یه شبکه بشی.
در کل سعی کن از وقتت بهتر استفاده کنی.
سلام . خیلی ممنون از شما . راستش من کار با نرم افزار هاشو یه کمی یاد دارم و یه نموره از شبکه هم سر در میارم ولی قاعده اشو بلد نیستم فقط یکی بگه که مثلا سایتی رو که هک کرده مراحلش چطوریه . اول چیکار کرد و . . .
من با هردوتون موافقم ولی توی یه سایت دیدم یکی زیادی زبون زده بود از خدا (نعوذ بالله) گرفته تا ما که این پایینیم چرت و پرت زیادی گفته بود منم گفتم اگه هک یاد داشتم الان در سایتشو تخته میکردم تا یه هشداری هم براش باشه .
وخلاصه این بود که من خواستم هک واقعی رو یاد بگیرم . بهر حال فقط یکی جون من پیدا بشه مراحلشو بهم بگه چطوریه نرم افزار و .. . با خودم من فقط ازتون ریز مراحل رو میخوام . بالاخره کسی که میخواد یه ویروس بنویسه حالا حرفه ای یا غیر حرفه ای شو کار ندارم اول باید با دستورات پیش پا افتاده ای عین if و . . . باید کار کنه . الان منم اینطوریم . اطلاعاتم قروقاطیه و یه راهنما میخوام که درستش کنه .
از arashrj خان که سایت هک می داره و . . . . و بقیه بروبچ میخوام کمک کنن .
ممنون
godvb نوشته است:سلام . خیلی ممنون از شما . راستش من کار با نرم افزار هاشو یه کمی یاد دارم و یه نموره از شبکه هم سر در میارم ولی قاعده اشو بلد نیستم فقط یکی بگه که مثلا سایتی رو که هک کرده مراحلش چطوریه . اول چیکار کرد و . . .
من با هردوتون موافقم ولی توی یه سایت دیدم یکی زیادی زبون زده بود از خدا (نعوذ بالله) گرفته تا ما که این پایینیم چرت و پرت زیادی گفته بود منم گفتم اگه هک یاد داشتم الان در سایتشو تخته میکردم تا یه هشداری هم براش باشه .
وخلاصه این بود که من خواستم هک واقعی رو یاد بگیرم . بهر حال فقط یکی جون من پیدا بشه مراحلشو بهم بگه چطوریه نرم افزار و .. . با خودم من فقط ازتون ریز مراحل رو میخوام . بالاخره کسی که میخواد یه ویروس بنویسه حالا حرفه ای یا غیر حرفه ای شو کار ندارم اول باید با دستورات پیش پا افتاده ای عین if و . . . باید کار کنه . الان منم اینطوریم . اطلاعاتم قروقاطیه و یه راهنما میخوام که درستش کنه .
از arashrj خان که سایت هک می داره و . . . . و بقیه بروبچ میخوام کمک کنن .
ممنون

سلام
اول باید ببینی برنامه وبش رو با چی نوشته . از سی ام اس استفاده کرده یا نه ؟ اگه سی ام اس باگ داشت (با سرچ متوجه میشی) اگه سورس تو نت بود دانلود می کنی و باگ رو خودت پیدا می کنی . اگه سی ام اس نبود و خودس نوشته انجکشن و ... رو تست می کنی .
اگه جواب نداد می ری سراغ سایت های دیگه که رو سرور هستن . بررسی می کنی ببینی از اونا میشه باگ پیدا کرد یا نه اگه آره که از طریق سایت های دیگه وارد سرور میشی و بعد ...
اگه این مرحله هم با شکست رو برو شد بررسی می کنی چه پورتی باز هست و چی پشتش گوش وایستاده . اگه نرم افزار معروفی بود ( که حتما هست ) خودت هم دانلود می کنی و از نرم افزار باگ پیدا می کنی و اکسپلویت می نویسی و از طریق ریموت اقدام می کنی
و ....

من نمای کلی رو گفتم . ادامه کار به هوش خودت بستگی داره

موفق باشی
من دوتا كمك مي تونم بهت بكنم :
1- براي اسكن حفرها و بدست آوردن اكسپلويتشون مي توني از برنامه Shadow securty scaner‌ كه تو همين سايت براي دانلود گذاشتم استفاده كنيد.

2- ببين رو راست بهت بگم منظور آقا آرش از اين پست آخر بيشتر فهموندن اين موضوع بود كه : هك الكي نيست!! اصلا فهميدن همين كليتشم 2 سال زمان مي بره چه برسه به اينكه بتوني سرور رو اسكن كني و بعد توش باگي پيدا كني كه مهنداسي شبكه پيدا نكردن و بعد بشيني براي استفاده از اون باگ اكسپلويت بنويسي و ....... كه هر كدوم از اينها يعني بايد چند سال تجربه داشته باشي و اشعه مانيتور خورده باشي!
خوب پس بهتره فعلا بي خيال بشي بچسبي به همون مهندسي اجتماعي !! يعني يه تروجاني كي لاگري چيزي بنويسي بفرستي واسش تا پسوردها رو لاگ كنه و ......

و البته مطمئن باش اون روزي كه هك رو ياد گرفتي و كار كشته شدي ديگه شان خودت رو اونقدر پائين نمي بيني كه بري سايت هر جك و جوادي رو هك كني!
سلام .
منم موافقم و فکر کنم به مرور زمان یاد میگیرم ، نمیشه ره 100ساله رو یک شبه رفت . از DiDi ممنون که این اسکنر رو معرفی کردن
hackthissite
مقاله هاش بد نیست
سلام .
این هم یک فروم تخصصی برای آموزش پرل گفتم شاید به درد بخوره .

http://www.digilas.com/