ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Yahoo Fun(Code Injection)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
آقا این یه سورسه جدیده نوشتم که باعث میشه یاهو مسنجر خودش یوزر و پسوردشو نشون بده
(نتونستم آپلود کنم تو سایت مدیرای عزیز زحمتشو بکشن)
سلام
رو یاهو 9 جواب نمیده !
دستت درد نکنه از روش جالبی استفاده کردی

موفق باشی
arashrj نوشته است:سلام
رو یاهو 9 جواب نمیده !
دستت درد نکنه از روش جالبی استفاده کردی
موفق باشی
درسته زير ياهو 7.5 كار ميكنه
سورسش قابل تغییره واسه همین رو همه ورژن ها جواب میده اما من رو 8X ست کردم چون ورژن 9 رو روی سیستمم نداشتم
veyskarami نوشته است:سورسش قابل تغییره واسه همین رو همه ورژن ها جواب میده اما من رو 8X ست کردم چون ورژن 9 رو روی سیستمم نداشتم

سلام
برنامه شما روی نسخه 9 جواب می ده اما اگه اول پسورد رو تایپ کنی و بعد برنامه رو باز کنی در غیر این صورت (یعنی کلمه عبور را ذخیره کنیم و یاهو رو دوباره بارگزاری ...) عبارت "password" رو نمایش می ده که کاملا منطقی هست (چون یاهو خودش جایگزین می کنه (برای رفع مشکل نسخه های قبلی!))

راستی veyskarami جان . عروسی کی هست ؟ 6 ماهه نوشتی دعوتین اما هیچ کارت دعوت و ... برامون نفرستادی Biggrin حالا تصور کنید همه بچه های ایران ویج بیان Biggrin

موفق باشی
arashrj نوشته است:
veyskarami نوشته است:سورسش قابل تغییره واسه همین رو همه ورژن ها جواب میده اما من رو 8X ست کردم چون ورژن 9 رو روی سیستمم نداشتم

راستی veyskarami جان . عروسی کی هست ؟ 6 ماهه نوشتی دعوتین اما هیچ کارت دعوت و ... برامون نفرستادی Biggrin حالا تصور کنید همه بچه های ایران ویج بیان Biggrin
اینشالله حدود 2ماه دیگه
خوب بیان قدم همشون روی چشمQuestion