سلام
می خواستم بدونم چهجوری میشه یه فایل با اکستنشن نامعلوم و غیر متعارف رو از طریق کد به ریسورس برنامه میشه اضافه کرد ؟
و چهجوری بازخوانی و اکسپورتش کنیم ؟
ران تایم می خام باشه ...
ممنون
سلام.
بعید میدونم بشه با کدنویسی فایل رو اضافه کرد. چون فایل با ریسورس مشخص کامپایل شده و اضافه کردن ریسورس نیازمند کامپایل مجدده.
قبلا این کد رو داشتم فکر کنم از همین جا گرفتم
می گردم اگر پیدا کردم برات پست می کنم !!!!!!!!!!
بله یه فایل DLL برای این کار بود ولی اصلا کار نمی کرد
واقعا اگر چنين چيزي هست لينك بدين كه شديدا بهش احتايج هست
من كه هرچي گشتم پيدا نكردم
بله.اين DLL كار دوست خوبمون PSWare هستش.شما فقط بايد يه فايلي رو جايي كپي مي كردين.داستان داره.الان براتون سورسشو مي گذارم.
تو اين سورس من يه مقدار تغييرات ايجاد كردم كه واضح تر بشه كارشو درك كرد.و به دو بخش تقسيم كردم.قبل از هر چيز فايل زير را دانلود كنين.
http://www.persianupload.com/download.ph...lfcm3q.rar (سورس اينها هم كنار فايل اجراييشون هست.)
توش دو تا پوشه است.يكي ResEditor و ديگري Edited . يك فايل با نام Me.exe تو فولدر Edited هستش.اونو تو درايو C همونجا كپي كنين.
حالا فايل me.exe كه تو پوشه ي Reseditor هستش را اجرا كنين.قسمت اول مي تونين متن تو ريسورس فايل C:\me.exe قرار بدين.اين كارو بكنين.
قسمت دوم مي تونيد يك فايل رو تو ريسورس فايل C:\me.exe قرار بدين.با ID و نام سكشن مشخص.(براي ديدن فايلي كه توش قرار دادين از Reshacker استفاده كنين.)
سوم مي تونين آيكن فايل C:\me.exe را تغيير بدين.
براي ديدن متني كه تو ريسورس فايل C:\me.exe قرار دادين ، فايل C:\me.exe را باز كنين و Read String رو بزنيد.متن به صورت پيام نمايان ميشه.
لذت ببريد.