۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۳:۴۷:۲۲
۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۳:۴۱:۳۴
دوست عزیز تمام دیود های گیرنده مادون قرمز (ir) دارای برد حداقل 1.5 متر هستند.برای استفاده از این دیود ها انها را به صورت معکوس بایاس کرده و البته برای ایجاد افت ولت از یک مقاومت یک کیلو(سعی و خطا)استفاده کن(از پایین میشه زمین.مقاومت.اند.کاتد.5ولت) و سپس یک مقایسه کننده ببند و پایه+را بالای مقاومت بزن و روی پایه منفی یک پتانسیومتر قرار میدهی تا برد مدار را کنترل کنی بعد اتش را روشن کن و در فاصله مورد نظر بذار و انقدر با پتانس ور برو تا led خروجی روشن شه.موفق باشی
۲۲-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۷:۵۹:۰۶
با سلام
همون طور که دوستمون گفتنددیود های گیرنده مادون قرمزدارای برد حداقل 1.5 متر هستند
که میتونید از اونها استفاده کنید اما
اگر روشهای دیگه رو خواستی یه سرس به اینجا برن
دود
همون طور که دوستمون گفتنددیود های گیرنده مادون قرمزدارای برد حداقل 1.5 متر هستند
که میتونید از اونها استفاده کنید اما
اگر روشهای دیگه رو خواستی یه سرس به اینجا برن
دود
۲۴-مهر-۱۳۸۷, ۱۳:۲۷:۰۱
(۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۳:۴۱:۳۴)محسن avr نوشته است: [ -> ]دوست عزیز تمام دیود های گیرنده مادون قرمز (ir) دارای برد حداقل 1.5 متر هستند.برای استفاده از این دیود ها انها را به صورت معکوس بایاس کرده و البته برای ایجاد افت ولت از یک مقاومت یک کیلو(سعی و خطا)استفاده کن(از پایین میشه زمین.مقاومت.اند.کاتد.5ولت) و سپس یک مقایسه کننده ببند و پایه+را بالای مقاومت بزن و روی پایه منفی یک پتانسیومتر قرار میدهی تا برد مدار را کنترل کنی بعد اتش را روشن کن و در فاصله مورد نظر بذار و انقدر با پتانس ور برو تا led خروجی روشن شه.موفق باشی
کمک فوری:من یه سنسوررطوبت دارم که میخوام به یه میکرو وصلش کنم ولی اصلا کارکردن باسنسورا را بلد نیستم میشه بگید نحوه ی کار با سنسورا چطوریه درضمن من از الکترونیک هیچی نمیدونم
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۳:۵۸:۲۱
سلام
سنسور ها یه مبدل هستند که کمیت های انالوگ (مانند دما ، شدت نور، رطوبت و...) رو به یه کمیت قابل اندازه گیری مثل ولتاژ یا جریان تبدیل میکنند ، مثلا یه نمنه سنسور رطوبت هست که به نام مقاومتی معروف هست، این سنسور با تغییر رطوبت مقدار مقاومتش تغییر میکنه ، شما میتونی یه ولتاژ به دوسرش بدی ، هنگامی که مقاومت تغییر کنه ، ولتاژ هم تغییر میکنه ،(البته جریان ولتاژ باید کم باشه ، تا روی مقاومت افت کنه) این ولتاژ رو به مبدل انالوگ به دیجتال میکرو میدی و ...
اگه از موارد بالا چیزی فهمیدی ...
اگه نفهمیدی بگید چه کاری میخواید انجام بدید تا برنامه براتون بذاریم...
سنسور ها یه مبدل هستند که کمیت های انالوگ (مانند دما ، شدت نور، رطوبت و...) رو به یه کمیت قابل اندازه گیری مثل ولتاژ یا جریان تبدیل میکنند ، مثلا یه نمنه سنسور رطوبت هست که به نام مقاومتی معروف هست، این سنسور با تغییر رطوبت مقدار مقاومتش تغییر میکنه ، شما میتونی یه ولتاژ به دوسرش بدی ، هنگامی که مقاومت تغییر کنه ، ولتاژ هم تغییر میکنه ،(البته جریان ولتاژ باید کم باشه ، تا روی مقاومت افت کنه) این ولتاژ رو به مبدل انالوگ به دیجتال میکرو میدی و ...
۲۶-مهر-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۳۶
بروبچ سلام کسی سنسور گاز آمونیاک سراغ نداره طرز کارش یا عکسی از اون .چرا قیمتشون بالاست اگه سراغ دارید حتی برای فروش من خریدارم سپاس.
۲۷-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۲۲:۴۰
(۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۳:۵۸:۲۱)1nafar نوشته است: [ -> ]سلامبه خاطرکمکتون یه دنیاممنون خوشحالم بالاخره تواین هیهات یه نفر دست یاری دراز کرد ,ولی مشکل من اینکه سنسوررطوبت من باید تو خاک کارکنه یعنی بایدرطوبت خاک رو بده که پیداکردن همون سنسورم خودش یه پروژه بود sht11 کارکردن باهاش یه مشکل دیگه س ,میخوام خروجی این سنسور ویه سنسور دما را به عنوان ورودی بدم به avr وداخل برنامه اعدادی که از خروجی سنسورا میگیرم مقایسه کنم ویه سری کاردیگه که نتیجه خروجی avr که به یه شیرالکتریکی فرمان میده بازیابسته بشه باز برای run کردن این شیرهاهم خیلی search کردم ولی چیزی پیدا نکردم .بازم ممنون
۲۷-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۰۰:۲۳
سلام
من دیتا شیت این سنسور رو میگیرم اگه تونستم قطعه کدی برای نمونه میارم ، شما هم بهتر نرم افزار پروتوس و بسکام رو جور کنیو اسم اون شیر رو هم بذاری...
من دیتا شیت این سنسور رو میگیرم اگه تونستم قطعه کدی برای نمونه میارم ، شما هم بهتر نرم افزار پروتوس و بسکام رو جور کنیو اسم اون شیر رو هم بذاری...