ايران ويج

نسخه‌ی کامل: conditional exe binder
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
خسته نباشين

سورساي اگزه بايندر كه توي سايت موجود بود اينجوريه كه اول فايل اول رو اجرا مي كنه بعد مي ره سر فايل دوم .

حالا مي خام 2 تا فايل اگزه كه دارم تو يكيش يه شرطي رو چك كنم . اگه اون شرط برقرار بود فايل دومي اجرا بشه وگرنه كه اجرا نشه .
ضمنا فايل اگزه اولي كه شرط توش چك ميشه سورسش دست خودمه . اما فايل اگزه دومي سورسش دست من نيست .
سلام.
بهترین کار اینه که فایل دوم رو به صورت ریسورس تو پروژه خودت قرار بدی و هر وقت خواستی اکسترکت کنی و اجرا کنی.
amin_amin نوشته است:سورساي اگزه بايندر كه توي سايت موجود بود اينجوريه كه اول فايل اول رو اجرا مي كنه بعد مي ره سر فايل دوم .
حالا مي خام 2 تا فايل اگزه كه دارم تو يكيش يه شرطي رو چك كنم . اگه اون شرط برقرار بود فايل دومي اجرا بشه وگرنه كه اجرا نشه .
ضمنا فايل اگزه اولي كه شرط توش چك ميشه سورسش دست خودمه . اما فايل اگزه دومي سورسش دست من نيست .
خب معمولا اين بيندرها يه stub دارن كه فايلها رو درونش قرار ميدن و اون فايلها رو اجرا ميكنه شما ميتوني از فايل اول كه شرط توش چك ميشه به عنوان stub استفاده كني
براي بيندرها رو سورس كار نميكنند(نداشتن سورس برنامه تاثيري به حالشون نداره)بلكه با خود فايل كارميكنند