ايران ويج

نسخه‌ی کامل: موتور در ربات جنگجو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
در مورد موتور استفاده شده در ربات جنگجو اطلاعاتی می خواستم؟ با تشکر
ربطی به موتورش نداره شما هر موتوری که دوست داری استفاده کن فقط باید قدرتش برای اون کاری که می خوای مناسب باشه
البته ولتاژ رو هم باید در نظر بگیری
سلام دوست دارم منم یک تز بدم زیاد بهش فکر نکن من زیاد تز می دم ،دل نگیر آقای مهندس

جواب :شما بوسیله ی مکانیزم چرخ و شانه که در تسمه و چرخدنده یک تانک بکار رفته می توانید استفاده کنید وبا گرفتن یک موتور گیربکس پر قدرت با گشتاور بالا و دور نسبتا پایین در حد 250-300کم یا بیش نتیجه ی خوبی بگیری:.اگر نخواستی می تونی از
موتور گیر بکسی که قدرت بالایی دارد استفاده کنید آخه کار شمارا مطمئن تر میکنه البته این نظر منه
موتورگیربکس هایی از خانواده های zg خوبه راستی این مشخصات برای یک ربات جنگجوی مسابقاتی خوبه که ربات را از میدان بیرون می کنی و برای ربات های دیگر بستگی به طراحی وکاربرد ربات شما دارد ولی بنظر من ربات جنگجو باید قدرت داشته باشد و من موتور قوی می پسندم؟ یا حق
سلام دوستان
در مسابقات ربات های جنگجو (در ایران) اکثریت تیم ها از موتور های پر قدرت برای هل دادن حریف استفاده می کنند .
خب میشه گفت تا وقتی که برگزار کننده های مسابقات به وجود چاله های زیاد و عدم وجود دیواره در پیست علاقه داشته باشند ، طرح خوبی است .
ولی اگر تازه کار هستید با این طرح نمی توانید با تیم هایی که از موتور گیریبکس های قدرت مند به همراه باتری های توان بالا که گاهی قیمت آنها به بیش از 10 میلیون تومان می رسد رقابت کنید .
در ارتباط با سرعت ربات باید گفت که پیست های مسابقه موجود در ایران بسیار کوچک است و اگر از کنترل سرعت استفاده نمیکنید سرعت بالای نیم متر در ثانیه پیشنهاد نمی شود .
سلام
چی چی هی بچه های که دوست دارن بیان تو رشته رباتیک فراریشون میدید!!!!
نه آقایون تازه وارد شما نیاز نیست همون اول به ایران اوپن فکر کنین و اونم نفر اول
شما بییاید از ربات های کوچیک شروع کنید توی مسابقات شرکت های مثل نادکو و آراد و خیلی های دیگه که تا دلتون بخواد تو ایران هستش و قیمت ثبت نامش هم 10 یا 20 تومن
بعد موتور رباتتون بیشتر از همه باید گشتاور داشته باشه تا سرعت شما میتونید 150 دور انتخاب کنید
راستی نرید دنبال موتور های ارزون و یا خیلی خیلی گرون یه موتوری در حد همون مسابقات بخرید( 20 یا 25 تومن). همه ی شرایط رو برا مسایقات باید بسنجید مثل چرخ یا هر چیز دیگه تا هم بتونید وزن خود رباتتون رو کنترل کنید هم نیروی ربات مقابل
کلا برای شرکت در مسابقات ربات های جنگجو 200 یا 300 تومن براتون آب میخوره(میانگین کلیش) که باید آماده هر پیشامدی باشد
لطف میکنین درباره مکانیزم حمله ودفاع,نحوه ارتباط ماژول های گیرنده وفرستنده,نوع موتور وبدنه خوب؛وبرای اینکه ربات جنگجو هوشمندتری داشته باشیم توضیحات کاملی بدین خیلی خیلی ممنون
(۲۷-مرداد-۱۳۹۰, ۰۲:۵۲:۰۷)tito نوشته است: [ -> ]لطف میکنین درباره مکانیزم حمله ودفاع,نحوه ارتباط ماژول های گیرنده وفرستنده,نوع موتور وبدنه خوب؛وبرای اینکه ربات جنگجو هوشمندتری داشته باشیم توضیحات کاملی بدین خیلی خیلی ممنون
سلام دوست من. برای اینکه ربات جنگجوی قدرتمندیداشته باشید باید به طراحی مکانیکیش توجه خاصی داشته باشید. طوری که توی حملات بتونه خوب زربا بزنه و خودش واژگون نشه و اینکه توی دفاع بتونه حریف رو از مسیر منحرف کنه مثلا با گذاشتن یه سطح شیب ار جتوی رباتتون. برای اینکه هوشمند هم باشه من پیشنهاد میدم که از سنسورهای آلتروسونیک استفاده کنید که بتونید فاصله ی حریف رو نسبت به خودتون بسنجید بعد نسبت به فاصله و موقعیت قرار گرفتن حریف نسبت به شما کوتاه ترین مسیر و موثر ترین حمله رو انجام بدید. این کار توی دفاع هم خیلی میتونه کمکتون کنه.
موتور گیریبکس های قدرت مند
موتوری که میخوایین استفاده کنید حداقل 200 وات قدرت باید داشته باشه
هر جی ام سرعتش بیشتر باشه بهتره چون با گیربکس میتونید سرعت رو به قدرت بیشتری تبدیل کنید
سلام من یک موتور می خواهم که یک وزن 5 کیلویی را هل دهد وزن خودم هم 5 کیلواست.
متشکرم
(۱۳-خرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۳:۵۰)biohazard نوشته است: [ -> ]سلام من یک موتور می خواهم که یک وزن 5 کیلویی را هل دهد وزن خودم هم 5 کیلواست.
متشکرم
سلام موتور برف پاک کن ماشین امتحان کن (قدرتش اندازه ای بود که می خواست انگشتم رو قیچی کنهBiggrin)
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6