منم بازی بدید
قبل از هر چیز، کسی با برنامه Cyber Anti Yakoza کار کرده؟
این برنامه 500 سال قبل از میلاد مسیح نوشته شد و به گفته برنامه نویسش حتی ویروس های آینده سایت نفوذگر رو هم میتونه برنامش شناسایی و پاکسازی کنه، بدون اینکه آنتی ویروسش نیازی به آپدیت داشته باشه
الان که این سرور یاکوزا 3.5 رو گذاشتید ایمان قلبیم نسبت به این آنتی ویروس بیشتر شد، آخه این سرور توسط Cyber Anti Yakoza شناسایی میشه
البته اون موقعی که ورژن جدید Spy Yahoo و BajGir و Spy Archive اومد من با این با آنتی ویروس ذکر شده تست کردم و دیدم که آنتی ویروس شناساییش کرد ولی پیش خودم گفتم چون اینا برنامه های رایگانه، شاید علی معظمی روش کار نکرده و برای همین آنتی ویروس Cyb Anti Yaokza شناساییش میکنه؛ ولی حالا که سرور برنامه پولیش مخصوصا آپدیت شدش رو شناسایی کرد جای تعجب داره که چرا علی معظمی یه فکری به حال این آنتی ویروس نمیکنه، چون اگر اجرا باشه هیچ کدوم از برنامه های علی معظمی نمیتونه کار خودش رو انجام بده و به سرعت پاک میشه.
بگذریم، با اجازه اساتید بزرگ من هم آنالیزی روی این کیلاگر داشتم:
==========================================
بعد از اجرا عکس رو در مسیر TempDir/file1.jpg اکسترکت و اجرا میشه
سپس در مسیر زیر TempDir/file3.exe سرور کیلاگر رو اکسترکت میکنه که این فایل فقط فایل کیلاگر هست و دیگه عکس توی اون بایند نشده و حجم فایل 90305 بایت معادل 88 کیلوبایت هست
صفت پوشه System32/Setup رو به Hidden تغییر میده
خودش رو به اسم Lsasss.exe در پوشه System32 کپی میکنه و سپس این فایل رو به servics.exe تغییر نام میده
و یک بار دیگه خودشو کپی میکنه اما اینبار به اسم Lsast.exe در پوشه WINDOWS
---------------------------------------------------------------------------
کلیدهای رجیستریی هم که برای استارت آپ میسازه ایناست:
1. در مسیر HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run مقداری به نام SystemFile و با Dataی syctask.exe
2. در مسیر HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components کلیدی به نام {z6B2445-1963-9142-A0DB-DBDB9E15FB9z; ایجاد میکنه که مقدار StubPath دارای Dataی systask.exe AutoRun هست.
3. در مسیر HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVerion\Winlogon اطلاعات کلید Shell رو به explorer.exe servics.exe تغییر میده
---------------------------------------------------------------------------
این کیلاگر همینطور مقدار ShowSuperHidden در رجیستری رو تغییر میده تا فایل های سیستمی قابل نمایش نباشند
همچنین با تغییر اطلاعات مقدار ShowPassword تیک Remember My ID & Pass... رو در یاهو مسنجر برمیداره
----------------------------------------------------------------------------
از نکات دیگه هم اینکه در برنامه از شونصد تا تایمر استفاده شده و خدا پدر مادر کسیو که تایمر رو ساخت رو حفظ کنه، وگرنه برنامه نویسا چطوری میخواستن برنامه بنویسن خدا میدونه
از ایرادات برنامه هم اینکه همانطور که گفتم کلیدی که برنامه برای استارت آپ میسازه اسمش {z6B2445-1963-9142-A0DB-DBDB9E15FB9z; که اگر دقت کنید میبینید که آخرش بجای اینکه از } استفاده بشه از ; استفاده شده که بی دقتی برنامه نویس رو نشون میده
این تا زمان قبل از ری استارت سیستم بود
الان سیستممو ری استارت میکنم بقیشم مینویسم