ايران ويج

نسخه‌ی کامل: صدا کردن یک فایل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
يا از اين تابع استفاده كن
Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
طرز كارش هم به صورت زير هست
ShellExecute Me.hwnd, vbNullString, "mailto:vahid.zahnai@gmail.com", vbNullString, "C:\", SW_SHOWNORMAL
يا مي توني از اين تابع كه مال خود VB هست استفاده كني
shell "AUTOEXEC.BAT"
اگر دستور shell كه در بالا وارد شده كار نكنه مطمئن باش مشكل از ويندوزه براي من هم اين مشكل پيش اومده .
اميد وارم منظورت همين باشه !
xsalamx نوشته است:سلام

من می خواستم با دادن آدرس داخل تکست باکس فایل های مختلف(نه فقط exe بلکه تماما)رو اجرا کنم حالا هر فایلی که می خواد باشه.مثل کاری که در محیط ویندز با دابل کلیک روی آیکون برنامه ها انجام می دیم.((فکر کنم واضحتر از این نمی شه توضیح داد))
پس خواشمند اگه بلدید جواب بدید.
خدا حافظ

دوست عزيز
من هم فكر مي كنم از اين واضح تر نمي شد جواب داد! خوب بود يه عالمه دستور API كامند و ثبات و ... برات مي نوشتم !؟!!

ببين اين يه دستور كليه كه براي اجراي هر فايلي مي توني ازش استفاده كنيد :
کد:
Shell "Executable File Name/Adrress                The File name that You want Open it" , RunMode
مثلا اگه بخواي يك شاخه رو باز كني بايد اين طور بنويسي :
کد:
Shell "Explorer C:\Program files" , VB _ Namandeyram
و براي باز كردن يك فايل متني :
کد:
Shell "NotePad  E:\Mahdi\File.txt" , VB_ Namandeyram
براي اطمينان بيشتر مي توني نام فايل اجرايي رو به طور كامل و به همراه آدرس اون ذكر كنيد :
کد:
Shell "C:\Windows\Notepad.exe E:\Mahdi\File.txt" , VB_NormalFocus
به همين ترتيب مي توني تمام فايلها رو با برنامه مورد نظرت باز كني.
خیلی جالبه؛ دستور Shell پارامتر هم می پذیره و علاوه بر این با فایل هایی که تو اسمشون Space بکار رفته هم مشکلی نداره:
کد:
Shell "notepad c:\my file.txt"
اما اگه منصفانه قضاوت کنیم نه Shell و نه ShellExecute مثل DoubleClick عمل نمی کنند.
برای اثبات این حرف یک فایل با پسوند ناشناخته را بعنوان ورودی به هر دو تابع بدین.
مورد بعد اینکه اگر ورودی تابع Shell رو بخواهیم با Explorer باز کنیم در مورد بعضی پسوندها، فایلمون با IE باز میشه.
کد:
Shell "explorer c:\my file.txt"
خوب تابع ShellExecute یه مقدار Long رو برمیگردونه که برنامه نویس از روی اون میتونه بفهمه پسوند فایل شناخته شده هست یا نه و طبق اون برنامه نویسی کنه
صفحه‌ها: 1 2